Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@15:25:07 GMT

وجود بیش از ۲۰ میلیون تحصیل‌کرده دانشگاهی در کشور

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۷۷۸۶۴

وجود بیش از ۲۰ میلیون تحصیل‌کرده دانشگاهی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی تبریز، محمدعلی زلفی‌گل در آئین آغاز پنجمین سمینار ملی شیمی کاربردی در آذربایجان شرقی که به صورت مجازی در حال برگزاری است، افزود: برای تحقق مرجعیت علمی تلاش خواهیم کرد تا ردیف ویژه‌ای در بودجه سال آینده در نظر گرفته شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حمایت از مجلات علمی با کیفیت و معتبر را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: اگر دانشمندان و انجمن‌های علمی را مورد حمایت قرار داده و تحت حمایت نمایه‌های بین‌المللی قرار دهیم، شاهد رشد و توسعه عالی آنان خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین گفت: امتیازات ویژه‌ای برای کسانی که در دیپلماسی علمی فعالیت کنند قائل خواهیم شد و در آئین‌نامه ارتقا و ترفیع اعضای هیأت علمی بازنگری خواهد شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیش از ۲۰ میلیون تحصیل‌کرده دانشگاهی در کشور را بزرگ‌ترین سرمایه ارزشمند جامعه دانست و گفت: نظام سنجشی و انگیزشی و همچنین نظام پیشنهادات ایجاد خواهیم کرد تا از نظرات و پیشنهادات جامعه علمی و اندیشمند کشور بهره ببریم.

وی در این ارتباط تصویری با اشاره به اینکه رتبه ایران در بسیاری از علوم، از جمله رشته شیمی، جزو بهترین‌های جهان است، تشریح کرد: تفکر و تعقل انسان وابسته و نتیجه واکنش‌های شیمیایی است و دانشمندان ایران زمین در زمینه شیمی کاربردی، کارهای بزرگی انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: در صنعت نفت، پتروشیمی، صنایع دارویی، صنایع رنگ، رزین و پلیمر، دانشمندانی را داریم که تولید محصول دارند و باعث افتخار هستند.

علیرضا امانی، دبیر علمی این سمینار نیز گفت: با توجه به ماهیت علم شیمی کاربردی و رویکرد شورای سیاست گذاری سمینار مبنی بر پذیرش مقالاتی با شاخص قرار داشتن در مرزهای علم و کاربردی بودن آنها، درمجموع ۱۷ موضوع محوری برای سمینار در نظر گرفته شد که با توجه به این شاخص، تعداد ۱۹۵ مقاله از مجموع مقالات رسیده به دبیرخانه سمینار مورد پذیرش قرار گرفت که از این تعداد، ۴۴ مقاله به صورت آنلاین و ۱۵۱ مورد به صورت آفلاین ارائه می‌شود.

وی افزود: در کنار این سخنرانی‌ها، کارگاه‌هایی نیز با هدف معرفی و ایجاد زمینه‌های شغلی و توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت با محتوای آموزشی و مهارتی مانند کارگاه آشنایی با مواد شیمیایی مورد مصرف در ساختمان و فرمولاسیون آنها، کارگاه روش‌های تست و آنالیز انواع چسب‌های صنعتی، و کارگاه روش‌های تهیه پلیمرهای نور پخت جهت استفاده در پرینترهای سه بعدی و همچنین استفاده از پلیمرها در حوزه دندانپزشکی و مدلینگ صنعتی تدارک دیده شده است.

صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع شیمیایی، فناوری پلیمرها، فناوری رنگ، رزین و روکش، فناوری چرم، تصفیه آب و پساب‌های صنعتی، انرژی‌های تجدید پذیر و پیل‌های سوختی، کاتالیست های صنعتی، فرآیندهای جداسازی و غشاها، الکتروشیمی صنعتی و خوردگی، مدل سازی و شبیه سازی فرآیندهای شیمیایی، فرآیندها و راکتورهای شیمیایی، فیتوشیمی، نانوشیمی، ایمنی در شیمی و صنایع شیمیایی و آموزش شیمی کاربردی محورهای این سمینار است.

پنجمین سمینار ملی شیمی کاربردی به مدت سه روز در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار می‌شود.

کد خبر 5294122

منبع: مهر

کلیدواژه: بیکاری فارغ التحصیلان وزارت علوم تحقیقات و فناوری ویروس کرونا هفته دولت بوشهر واکسن کرونا شیوع کرونا آمار کرونا گرگان کرمانشاه خطبه های نماز جمعه اردبیل سفر رئیس جمهور به خوزستان دولت سیزدهم افتتاح طرح عمرانی واکسیناسیون شیمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۷۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان فعال درزمینه تولید مواد نانو ساختار و  مستقر در پارک فناوری پردیس در خصوص فعالیت‌های این شرکت توضیح داد: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است.

کازرونی نمونه‌هایی آورد و گفت: به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد و گفت: این لیسانس برای اولین بار در دنیا توسط این شرکت ایجاد شده و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در حال اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام