Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مظاهر بابایی رئیس جهاددانشگاهی استان فارس با اشاره به دیدار مسئولان جهاددانشگاهی فارس با دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و رئیس مجمع خیرین تامین سلامت کشور، گفت: در این دیدار، اقدامات انجام شده از سوی جهاددانشگاهی در حوزه‌های بهداشتی و درمانی تشریح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، از اقدامات تشریح شده استقبال کرد گفت: در این دیدار، روند برنامه‌ریزی و اجرای طرح ایجاد مراکز درمان ناباروری و سرطان جهاددانشگاهی فارس در شیراز، کاملا تشریح شد.

بابایی گفت: در دیدار با دکتر شهریاری، به پیشرفت ۸۰ درصدی در ایجاد بسترهای فیزیکی تاسیس مراکز یاد شده اشاره و تاکید شد که کل اعتبارات مورد نیاز تاکنون از محل درآمدهای اختصاصی جهاددانشگاهی تامین شده است.

رئیس جهاددانشگاهی استان فارس گفت: درخواست ما از رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، همراهی در تامین اعتبارات مورد نیاز برای تجهیز این مراکز از راه‌های مختلف خصوصا همراهی خیرین عرصه سلامت بود.

بابایی یادآور شد که رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و رئیس مجمع خیرین سلامت کشور، از فعال شدن مراکز درمان ناباروری و سرطان جهاددانشگاهی در شیراز استقبال کرد.

بابایی همچنین گفت: با توجه به اینکه شهر شیراز یکی از مهمترین قطبهای درمانی در کشور و حتی منطقه محسوب می‌شود، ایجاد مراکز تخصصی نظیر درمان ناباروری و سرطان، در این مسیر بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

بابایی بیان کرد: در حالیکه بسیاری از بیماران سراسر ایران و حتی کشورهای منطقه برای دریافت خدمات تخصصی در زمینه‌های پیوند اعضا، قلب، جراحی‌های زیبایی و ... به شیراز سفر می‌کنند، به لحاظ مراکز تخصصی ناباروری و سرطان، همچنان نیازمند ادامه روند توسعه‌ای هستیم.

رئیس جهاددانشگاهی فارس اظهار کرد: با راه اندازی مراکز تخصصی درمان ناباروری و سرطان جهاددانشگاهی در شیراز، قطعا علاوه بر ایجاد امکانی برای ارائه خدمات به بیماران فارس و استان‌های جنوبی کشور، بستری مناسب برای جذب گردشگران حوزه درمان و سلامت از کشورهای منطقه هم فراهم خواهد شد.

بابایی تاکید کرد که جهاددانشگاهی در کشور از تجربه، تخصص و توانمندی مناسبی در حوزه خدمات درمان ناباروری و سرطان برخوردار است که با تاسیس این مراکز در شیراز، امکان بهره‌گیری از ظرفیت کشوری هم فراهم خواهد شد.

رئیس جهاددانشگاهی فارس یادآور شد که دکتر شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، پیشنهاد سفر به شیراز و بازدید از مراکز و ظرفیت‌های درمانی آن نهاد را پذیرفته و امید است که بعد از این شاهد تسریع در افتتاح مراکز درمان ناباروری و سرطان در شیراز باشیم.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی فارس مراکز درمان ناباروری و سرطان رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مراکز درمان ناباروری و سرطان رئیس جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۷۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد افرادی که در حال طی کردن دوره درمان سرطان، در تنهایی هستند، در مقایسه با افرادی که با همنشینی همراه هستند، احتمال مرگ بیشتری دارند.
Jingxuan Zhao ، محقق و دانشمند ارشد در تحقیقات خدمات بهداشتی در انجمن سرطان آمریکا  گفت: «تنهایی و احساس منزوی شدن نگرانی رایجی در میان بازماندگان سرطان است».

به گزارش ایتنا، ژائو توضیح داد که تشخیص و درمان سرطان افراد را منزوی می‌کند و روابط اجتماعی آنها را تحت فشار قرار می‌دهد. ژائو گفت: «بیش از 18 میلیون بازمانده سرطان در ایالات متحده وجود دارد و انتظار می‌رود این تعداد تا سال 2030 به 22 میلیون نفر افزایش یابد. اکنون باید به این موضوع حیاتی بپردازیم.»

برای این مطالعه، محققان بیش از 3400 بازمانده سرطان 50 ساله و بالاتر را که به یک مطالعه با بودجه فدرال در مورد بازنشستگی و سلامت بین سال‌های 2008 تا 2018 پاسخ مثبت دادند، ارزیابی کردند. حدود 28 درصد از بازماندگان احساس تنهایی شدید و 24 درصد دیگر احساس تنهایی متوسط را گزارش کردند. محققان دریافتند افرادی که بالاترین سطح تنهایی را گزارش می‌کنند، 67 درصد بیشتر از افرادی که کمتر تنها هستند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.

این مطالعه در 25 آوریل در مجله شبکه ملی جامع سرطان منتشر شد. ژائو در یک نشریه خبری گفت: «آنچه لازم است، اجرای برنامه‌هایی برای غربالگری تنهایی در میان بازماندگان سرطان و ارائه حمایت اجتماعی از افراد نیازمند است. این اقدامات می‌تواند مداخلاتی مانند مشاوره سلامت روان، حمایت جامعه، مشارکت در شبکه‌های اجتماعی و ادغام این برنامه‌ها در درمان سرطان باشد.»

این مطالعه جدید یک سال پس از توصیه جراح عمومی، دکتر ویوک مورتی، درباره "اپیدمی تنهایی و انزوا" که به یک بحران بهداشت عمومی کم‌توجه تبدیل شده است، انجام شد. مورتی در یک انتشار خبری گفت: « روابط ما منبعی برای درمان و بهزیستی است که پنهان می‌شود، روابطی که می‌تواند به ما کمک کند زندگی سالم‌تر، کامل‌تر و سازنده‌تری داشته باشیم. با توجه به پیامدهای سلامتی قابل توجه تنهایی و انزوا، ما باید ایجاد ارتباط اجتماعی را به همان شیوه‌ای که دیگر مسائل مهم بهداشت عمومی مانند تنباکو، چاقی و اختلالات مصرف مواد را در اولویت قرار داده‌ایم، در اولویت قرار دهیم.» 

دیگر خبرها

  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن مشکل ناباروری دارند
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره چارلز پس از گزارش‌های ضدونقیض
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • ‌رویداد تخصصی بازساختی ـ پزشکی آینده در شیراز برگزار می‌شود
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان