Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-05-09@00:19:56 GMT

تلاش پژوهشگاه نفت برای نوآوری در اندیشه‌های حکمرانی

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۸۱۰۰۹

تلاش پژوهشگاه نفت برای نوآوری در اندیشه‌های حکمرانی

برنامه تدوین اندیشه‌های حکمرانی مطلوب در پژوهشگاه صنعت نفت با هدف بررسی مؤلفه‌های حکمرانی مدیران از چندی پیش در این مجموعه آغاز شد.

به گزارش شانا به نقل از پژوهشگاه صنعت نفت، با توجه به شاخص‌های گوناگون حکمرانی مطلوب و بر اساس سیاست‌ها و راهبردهای پژوهشگاه صنعت نفت تعدادی از این مؤلفه‌ها شناسایی شد و از منظر مدیران این مجموعه بحث و بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس، مؤلفه‌هایی نظیر نتیجه‌گرایی، میزان اثربخشی فعالیت‌ها، ارتقای ارزش‌ها، شفاف‌سازی، مشارکت کارکنان، پاسخگویی و ظرفیت‌سازی از میان همه مؤلفه‌های حکمرانی مطلوب انتخاب و در ادامه عملکرد مدیران ارشد پژوهشگاه صنعت نفت از دیدگاه آنها مورد تحلیل قرار گرفته است.

با بررسی مؤلفه‌های حکمرانی مطلوب، پژوهشگاه درصدد است شاخص‌های حکمرانی را در میان بالاترین مدیران ارشد سازمان مورد تحلیل و واکاوی قرار دهد و از آنجا که این مجموعه ارتباطات وسیعی با سازمان‌های مختلف داخل و خارج از کشور دارد و نقش چشم‌گیری در ارتقای سطح دانش، توسعه پایدار و حل معضلات صنعت دارد، برای نیل به اهداف سازمانی خود، نیازمند در اختیار داشتن مؤلفه‌هایی به‌منظور ارزیابی عملکرد بهینه و حکمرانی مطلوب مدیران خود است.

از این‌رو در قالب یک مستند، مؤلفه‌های انتخابی از دیدگاه مدیران و معاونان ارشد سازمان مورد تحلیل قرار گرفته‌اند تا نقاط ضعف و قوت این مجموعه شناسایی شود و سرانجام این مرکز بزرگ بتواند گام‌های مثبتی برای ارتقای این سازمان بردارد.

تغییر الگوی کسب‌وکار پژوهشگاه و به تبع آن بهبود اندیشه‌های حکمرانی مدیران این مجموعه می‌تواند چابک‌سازی این سازمان را که از اهداف جدید وزارت نفت نیز به شمار می‌آید به همراه داشته باشد.

یادآور می‌شود در برنامه تدوین اندیشه‌های حکمرانی که از چندی پیش در پژوهشگاه صنعت نفت آغاز شد بر مسائلی نظیر هم‌اندیشی و مشورت با کارکنان، اجرای مسئولیت اجتماعی پژوهشگاه، اهمیت به جایگاه سرمایه انسانی، مدیریت زمان، شبکه‌سازی، همکاری با بخش خصوصی، ارائه راهکار مناسب با هدف افزایش اثربخشی این مجموعه و کاهش کاغذبازی تأکید شده است.

انتظار می‌رود تهیه چنین مستندی برای انتقال اندیشه‌های مدیران در حوزه حکمرانی بتواند برای دیگر سازمان‌های مرتبط نیز ثمربخش باشد.

منبع: شانا

کلیدواژه: پژوهشگاه صنعت نفت کسب و کار مسئولیت اجتماعی اندیشه های حکمرانی پژوهشگاه صنعت نفت حکمرانی مطلوب مؤلفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۱۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب مدیران شایسته باعث کُند شدن مسیر رشد و ترقی می‌شود

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: نقد سازنده باعث پویایی جامعه و تخریب مدیران و فرزندان شایسته استان باعث می‌شود که روند رشد و ترقی کُند شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سیدعلی احمدزاده، امروز_ سه‌شنبه، هجدهم اردیبهشت_ در همایش روز معلم در یاسوج با تبریک هفته معلم، اظهار کرد: اولین معلم خداوند متعال است و در رده‌های بعدی انبیا و ائمه اطهار هستند و آنها الگو و بهترین مقام را دارند، بنابراین جایگاه معلمی جایگاه انبیا و علما است.

وی با بیان اینکه معلم ما را در صراط مستقیم و درست قرار می‌دهد، افزود: در مسیرهای پیش رونده و جلو رونده موانع زیاد است و در این مسیر کارشکنی می‌شود اما این معلم است که با تلاش و مجاهدت خود موانع را پشت سر می‌گذارد و به تربیت انسان‌ها می‌پردازد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اگر انسان اشرف مخلوقات است، باید در آن جهت عمل و حرکت کرد، گفت: برای رسیدن به مقام بلند انسانی این معلم است که همچون پیامبر، بشر را در بستر رشد و تعالی قرار می‌دهد و معلم نقش بی‌بدیلی دارد و نیازمند یک سری اصول است.

وی تصریح کرد: معلم باید متخلق به اخلاق الهی باشد، ممکن است کسی علومی داشته باشد اما خلاف ترقی انسان و بشریت حرکت کند مانند آن و در رأس ابلیس و نظیر آن رژیم صهیونیستی است که اقدام به کشتار و قتل مردم غزه می‌کنند.

احمدزاده با بیان اینکه معلمی شریف است و گفتار و عملکرد او الگو است، خاطرنشان کرد: وقتی بعثت پیامبر بر تکمیل اخلاقیات است، معلمی که در جانشینی پیامبر قرار دارد، عملکرد و گفتار او الگو خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه جایگاه معلم ارزشمند و گرانبها است و نیاز به پوستر و تمجید ندارد، گفت: امروز در همه عرصه‌ها نقش و اثر معلم دیده می‌شود، همه پیشرفت‌های کشور در عرصه‌های علمی، نظامی و پزشکی همه مدیون تلاش‌ها و زحمات معلمان است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه باید در کنار نقد از تخریب مدیران استان پرهیز شود، افزود: فرزندان این استان با حضور در جایگاه‌های مختلف تجربه کسب می‌کنند و وقتی از این مسئولیت کنار می‌روند، باید آنها در رده‌های بالاتر کشوری ترقی پیدا کنند، اگر در زمان مدیریت آنها تخریب شوند، موانع برای ترقی در سطح کشور رخ خواهد داد در این راستا معلمان در تربیت فرزندانی که بتوانند آینده استان را اداره کنند و در رده وزیر و مسئول باشند نقش دارند.

وی تصریح کرد: گاهی برخی تخریب‌ها سبب شده‌است، همه تلاش‌ها برای ترقی فرزندان استان بی‌نتیجه بماند.

احمدزاده خاطرنشان کرد: فرزندان این استان مستعدترین افراد برای نقش‌آفرینی هستند در این راستا در چینش نیروهای استان از نیروهای بومی استفاده کردیم.

وی گفت: این دولت خدمات و تلاش‌های مختلفی داشته و طرح‌های مختلفی افتتاح و کلنگ‌زنی شده‌است و مدیران باید برای اتمام طرح‌های نیمه‌تمام تلاش و کوشش بیشتری کنند.

کد خبر 751473

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • جزییات آتش‌سوزی مدیران خودرو اعلام شد
  • مدیران شهری استان البرز مراقب ترک‌فعل‌ها باشند
  • جوانی جمعیت از مؤلفه‌های اصلی قدرت و اقتدار ملی است
  • مسئولان تلاش کنند معلمان دغدغه‌ای به جز آموزش نداشته باشند
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • ادعای جذاب آروا در نمایشگاه بین‌المللی تبریز: ما رقیب بوش و متابو هستیم
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • تخریب مدیران شایسته باعث کُند شدن مسیر رشد و ترقی می‌شود
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است