Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@04:31:28 GMT

ایران جزو کشور‌های پیشرفته شناخت شده است

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۸۳۱۷۵

ایران جزو کشور‌های پیشرفته شناخت شده است

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پروژه‌های عمرانی و پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی ظهر امروز چهارشنبه،۱۰ شهریور با حضور علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و جمعی دیگر از مسئولان دانشگاهی در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در این مراسم اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های ما در انتخاب وزیر علوم این بود که دانشگاه‌ها به سمت تحقیقاتی شدن حرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: دکتر زلفی گل تعداد قابل توجه‌ای مقاله علمی داشت و اهل تحقیق و پژوهش بود به همین علت ایشان را به عنوان وزیر علوم انتخاب کردیم و امیدواریم که بتوانند تحقیقات را در کشور نهادینه کنند.

منادی سفیدان تصریح کرد: دانشگاه علامه طباطبایی یک هویت بسیار بزرگی به نام مرحوم علامه طباطبایی دارد؛ ایشان شخصیت بزرگی داشتند. در بحث علوم انسانی که هویت بزرگ علامه است بنابراین باید از شخصیت مرحوم طباطبایی تقدیر کنیم.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: مرحوم طباطبایی تاکید داشتند که تبریزی‌ها افراد پرتلاشی هستند و خودشان هم اهل تبریز بودند.

سواد علامه طباطبایی باید به دانشجویان ایرانی منتقل شود

او گفت: تلاشگری، کوشش و سواد علامه طباطبایی باید به دانشجویان ایرانی منتقل شود. هوش و ذکاوت مهم است، اما تلاش مهم‌تر است. امروز این افتخار را دارم که بگویم دیگر کشور جهان سومی نیستیم، بلکه یک کشور پیشرفته‌ای هستیم با تکنولوژی‌های کنونی در لبه علم و دانش قرار داریم. شرکت‌های دانش بنیان فعلی کار‌های بزرگی را انجام می‌دهند اما در حوزه علوم انسانی چندین مشکل داریم و حدودا رتبه علمی ۱۴ تا ۱۶ را در دنیا داریم که باید در این حوزه شتاب بیشتری داشته باشیم تا رتبه مان بهبود یابد در حوزه علوم انسانی باید تلاش کنیم.

منادی سفیدان اضافه کرد: در حوزه علوم فنی و مهندسی و علوم پایه رتبه خوبی داریم و در برخی زمینه‌ها رتبه یک دنیا را داریم، اما متاسفانه در حوزه علوم انسانی رتبه ۳۰ را کسب کرده ایم.

او ادامه داد: طی ۴۰ سال اخیر بعد از انقلاب رشد خوبی را داشته ایم. در یکی از مجلات آمریکایی عنوان شده که ایران در ۳۰ سال اخیر به اندازه ۳۰۰ سال رشد علمی داشته است این موضوع را کسانی مدعی هستند که با ایران خوب نیستند و در برخی کشور‌های دیگر رقم آن را ۴۰۰ سال می‌دانند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: از علوم انسانی انتظاراتی داشتیم که برآورده نشدند و سختی آن را درک می‌کنیم، اما باید این موضوع را مدنظر داشته باشیم.

منادی اضافه کرد: از کشوری که بزرگان مملکت آن در حوزه علوم انسانی موفق شده اند انتظار داریم تا حوزه علوم انسانی بیش از پیش رشد یابد. در این حوزه ۹۶ شرکت دانش بنیان و خلاق و نوآور ایجاد کرده ایم که بسیار قابل توجه است. کل شرکت‌های دانش بنیان در ایران ۵۷۰۰ عدد بوده است که هم اکنون بیش از ۶ هزار عدد رسیده است. این شرکت‌ها سال گذشته توانسته‌اند برای ۴۰۰ هزار نفر ایجاد شغل کنند که بسیار قابل توجه است.

بیشتر بخوانید

کلید حل مشکلات جامعه به دست علوم انسانی است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم انسانی دانشگاه رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس حوزه علوم انسانی علامه طباطبایی منادی سفیدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۳۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت بارش‌های سیل‌آسای ایران؛ عامل انسانی دخیل بود؟

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: مدل‌های هواشناسی وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشور‌های حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند این در حالیست مهف مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابر‌ها را ندارند.

به گزارش ایسنا، صادق ضیاییان در نشست علمی بارش‌های سیل‌آسا طی فروردین در جنوب و جنوب شرق کشور افزود: نکته مهم این است که مدل‌های هواشناسی وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشور‌های حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند. از آنجایی‌که مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابر‌ها را ندارند همچنین قابلیتی در آن‌ها بسط داده نشده است تا بتواند بارندگی عظیم در ایران، عمان و امارات متحده عربی به‌ویژه دبی است.

 

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی ادامه داد: وسعت شکل‌گیری این سامانه و علل وجودی آن چنان پهناور بود که چندین هزار کیلومتر را در تراز میانی جو و سطح زمین شامل می‌شده است ایجاد چنین سامانه پیچیده‌ای نیاز به صرف انرژی بسیار زیاد دارد که از دست بشر خارج است.

وی درباره علت بارش‌های سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور گفت: علت بارش سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور را می‌توان شکل گیری بندال امگا با مراکز کم ارتفاع واقع در اروپا و منطقه جنوب کشور، شکل‌گیری رودباد با سرعت پایین (این نوع رودباد می‌تواند هوای مرطوب را برای مدت بیشتر در منطقه نگه دارد شکل) به همراه استقرار واچرخند در غرب اقیانوس هند و چرخند روی شبه جزیره عربستان دانست که سبب تغذیه خوب رطوبتی از روی شمال غرب اقیانوس هند، دریای عمان دریای عرب دریای سرخ و خلیج فارس به جنوب کشور شد.

ضیاییان اضافه کرد: عوامل توپوگرافی منطقه نیز در انباشت و صعود مکانیکی رطوبت نقش مهمی داشتند.

دیگر خبرها

  • علت بارش‌های سیل‌آسای ایران؛ عامل انسانی دخیل بود؟
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید!
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • بررسی ابعاد سیاسی علامه سیدمحمد باقر درچه‌ای/ یک کنش‌گری سیاسی با شاگردپروری
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟
  • ما از تحقیقات غرب در حوزه فلسفه اسلامی بی‌اطلاع هستیم
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ با گروه های آزمایشی ریاضی و انسانی