Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سایت دانلود آهنگ موزیکدل مقاله ای درباره لیست خوانندگان ممنوع الکار ایرانی را اعلام کرده است که این خوانندگان طرفداران بسیار زیادی دارن و کنسرت های مختلقی را نیز در تهران و شهرستان های دیگر اجرا کرده اند.

به گزارش برنا، خوانندگان ممنوع‌ الکار در ایران، هر از گاهی تیتر اخبار می‌شوند. این هنرمندان معمولا به دلایل مختلفی به صورت مقطعی و یا طولانی مدت، از کار برکنار شده و اجازه فعالیت در رسانه و برگزاری کنسرت را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوانندگی یکی از مشاغل محبوب و پردردسر در ایران است که طرفداران و حاشیه‌های بسیاری دارد.

به نقل از سایت دانلود آهنگ موزیکدل مقاله ای درباره لیست خوانندگان ممنوع الکار ایرانی را اعلام کرده است که این خوانندگان طرفداران بسیار زیادی دارن و کنسرت های مختلقی را نیز در تهران و شهرستان های دیگر اجرا کرده اند اما به دلایل مختلف و حتی نامعلوم، این خوانندگان با انتشار آهنگ های خود باعث ممنوع الکار شدن خود شده اند، در ادامه با ما همراه باشید تا به این موضوع مهم بپردازیم.

قوانین خوانندگی در ایران چیست ؟

قوانین خوانندگی در ایران از جمله مهم‌ترین و حاشیه‌سازترین مسائلی است که مربوط به حوزه کاری هنرمندان فعال در این زمینه می‌شود. به طور کلی، خوانندگان ممنوع‌ الکار در ایران در اثر عدم رعایت این قوانین و یا مسائل حاشیه‌ای، از انجام فعالیت‌های مرتبط با حوزه کاری خود منع می‌شوند.

به گفته موزیکدل که یکی از بهترین سایت های دانلود آهنگ جدید ایرانی و مجاز در ایران میباشد خوانندگان ایرانی به دلیل ارتباط با خوانندگان غیر مجاز در خارج از کشور و یا همخوانی با خوانندگان بدون مجوز و نقد های سیاسی و اجتماعی باعث ممنوع الکار شدن خوانندگان محبوب کشور شده است.

قوانین خوانندگی در ایران در حالت کلی منعی را برای کنسرت زنان صرفا برای زنان به صورت تک خوانی و همینطور برای مردان ایجاد نکرده است اما اعطای مجوز در این زمینه با برخوردهای سلیقه‌ای همراه است. قوانین خوانندگی، آنچه که در جامعه کنونی در حال مشاهده هستیم، پخش صدای زنان از صدا و سیما را مجاز نمی‌داند. از سوی دیگر فتاوایی در این زمینه از سوی مراجع بوجود دارد که به عنوان مثال می‌توان به نظر آیت‌الله خامنه‌ای در این زمینه اشاره کرد که فرمودند "گوش دادن به صدای زن چه در حالت تک‌خوانی و گروهی، در حالتی که غنا نبوده و گوش دادن به قصد لذت و ریبه نباشد، اشکالی ندارد و نباید مفسده‌ای بر آن مترتب شود".

همچنین موسیقی‌ها و آهنگ‌هایی که به هتک حرمت به مسائل دینی، اعتقادات گروه‌های مختلف جامعه، توهین همراه بوده و با مفاسد اخلاقی همراه باشند، در ایران ممنوع است. هر نوع موسیقی،  موزیک ویدیو و سروده‌های خوانندگان نباید برخلاف منافع ملی جامعه، ضد نظام و مبتذل باشد. شما می‌توانید برای مطالعه کامل مجازات‌ها و تخلفات، قوانین مربوطه را در بخش قوانین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شماره 1608/ق6 مطالعه کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا به معرفی خوانندگان ممنوع‌ الکار در ایران بپردازیم و با علل آن آشنا شویم.

خوانندگان ممنوع‌ الکار در ایران

به دلایل مختلفی، امروزه از سوی حکومت و مراجع ذی‌صلاح، خوانندگان مختلفی در ایران ممنوع‌الکار هستند. برخی از این خوانندگان ممنوع‌ الکار در ایران شامل چهره‌های شناخته شده‌ای می‌باشند که در ادامه به معرفی آن می‌پردازیم. اگر بخواهیم لیستی از خوانندگان ممنوع‌ الکار در ایران بیان کنیم باید گفت:

استاد شجریان: از سال 1388 تاکنون، محمد رضا شجریان ممنوع التصویر و ممنوع الصدا شده است. این ممنوعیت را می‌توان به بیان حرف‌ها و صحبت‌هایی که برخلاف منافع ملی تشخیص داده شد، در سال‌های 1388 دانست.

فرزاد فرزین: یکی از جدیدترین خوانندگان ممنوع‌ الکار در ایران، فرزاد فرزین می‌باشد که براساس ملاحظات قضایی که بر تمام دستگاه‌های فرهنگی در کشور لازم‌الاجرا است، در تمامی پلتفرم‌ها ممنوع الکار شده است. این ممنوعیت شامل هرگونه تولید تصویر از وی می‌باشد. این تصمیم در اواخر تیر سال 1400 گرفته شده است.

حسین زمان: حسین زمان، از جمله خوانندگانی است که در سبک پاپ فعالیت می‌کند و بیش از 15 سال است (از سال 1381) که به دلیل مواضع سیاسی که داشته است، ممنوع الفعالیت شده است. وی بعد از 16 سال از رفع ممنوعیت خود خبر می‌دهد.

کاوه یغمایی: یکی از خوانندگان راک ایرانی است که بیش از 2 سال است که ممنوع الفعالیت شده است. علت آن به طور واضح معلوم نشده است.

مهدی یراحی: مهدی یراحی، خواننده پاپ ممنوع الفعالیت شده است که علت آن را انتشار ویدیو "پاره سنگ" اعلام کرده است.

گامنو: گامنو، خواننده خندوانه است که در گذشته آهنگ زیر زمینی یا آهنگ غیرمجاز تولید کرده بود و در دوره کنونی در شبکه نسیم فعالیت می‌کرد. وی که در سال‌های گذشته در تیتراژ و آیتم‌های برنامه‌های مختلفی از جمله کودک شو، خندوانه و خانه ما مشغول به فعالیت بوده است، با دستور مراجع ذی‌ربط از کار برکنار شده است.

حامد همایون: حامد همایون یکی از خوانندگان مشهور پاپ در ایران است که در یک دوره در اردیبهشت 1398 ممنوع الکار شد. وی اکنون مجاز به فعالیت می‌باشد.

زانیار خسروی: یکی از خوانندگان جواب پاپ است که به علت پخش دابسمش دختران طرفدارش ممنوع الکار شد.

علت وجود خوانندگان ممنوع الکار در ایران

علل مختلفی برای وجود خوانندگان ممنوع‌ الکار در ایران وجود دارد که در اولایل این مقاله آن به به صورت خیلی کوتاه پرداختیم اما از دلایل اصلی آن میتوان گفت که :

دیدار با خوانندگان ممنوع‌ الکار در ایران: به طور مثال می‌توان به ممنوع‌ الکار شدن حامد همایون به دلایل احتمالی از جمله بازدید از مزار هایده و حضور بهروز وثوقی در کنسرت وی اشاره کرد.

موزیک ویدیو اعتراضی: اجرا و پخش مضامین و محتواهایی که با منافع ملی در تضاد باشد، یکی از اصلی‌ترین علت‌های به وجود آوردن خوانندگان ممنوع‌ الکار در ایران خواهد بود. از جمله مواردی که در این زمینه موجب خوانندگان ممنوع‌ الکار در ایران شده است، می‌توان به موزیک ویدیو زخم برای تیتراژ سریال میدان سرخ از فرزاد فرزین اشاره کرد که محتوای آن اعتراض به وضعیتی که اکنون در جامعه وجود دارد، است.

بیان عقاید و نگرش‌های اعتراضی: همچنین از دلایل دیگری که می‌تواند موجب ممنوع الکار شدن خوانندگان در ایران شود، می‌توان به بیان صحبت‌ها و نگرش‌هایی که در مورد مسائل کلان و کشوری وجود دارد، از سوی خوانندگان اشاره کرد. در این رابطه می‌توان به ممنوعیت مهدی یراحی از سوی مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و لغو تمامی کنسرت‌های وی در تهران و شهرستان‌ها در آن زمان اشاره کرد که علت آن انتشار قطعه "پاره سنگ" بود.

همکاری با سایت‌های خارجی: برخی از ممنوعیت‌ها به خصوص در سال 1394 به علت همکاری با سایت رادیو جوان نیز از علل متوقف شدن فعالیت و نیز دریافت تذکر به برخی هنرمندان بود.

تخلفات در کنسرت‌های خارجی: انجام برخی تخلفات و رفتارهای نامناسب و ... نیز از عواملی است که می‌تواند موجب بروز مقوله خوانندگان ممنوع‌ الکار در ایران شود. در این رابطه می‌توان به ممنوعیت فعالیت‌های افراد بسیاری از جمله همایون شجریان، احسان خواجه امیری، محسن چاوشی، مهدی مدرس، حامد نظری، شهرام شکوهی، رضا صادقی و ... اشاره نمود.

همکاری با خوانندگان ممنوع‌ الکار در ایران: ممنوع‌الکار شدن در اثر همکاری با دیگر خوانندگان و هنرمندانی که در ایران ممنوع الفعالیت هستند، به خصوص خوانندگان ایرانی ساکن خارج از ایران، از دیگر دلایل مهم ممنوعیت فعالیت این هنرمندان است که از این نمونه می‌توان به ممنوعیت کاری علی لهراسبی در شهریور سال 1395 اشاره نمود.

همانطور که اشاره کردیم، خوانندگی یک از مشاغل پرطرفدار، جذاب اما پردردسر در ایران است که هرازگاهی اخبار و حواشی بسیاری از آن شنیده می‌شود. قوانین مشخصی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جمهوری اسلامی ایران برای فعالیت‌های فرهنگی از جمله خوانندگی وجود دارد که هنرمندان در صورت تخطی از آن، شامل مجازات‌هایی از جمله لغو مجوز و ممنوع‌ التصویر، صدا و ممنوع‌ الکار می‌شوند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانلود آهنگ جدید خوانندگان ممنوع الکار آهنگ جدید ایرانی خوانندگان ممنوع الکار توان به ممنوع ممنوع الکار شدن ممنوع الفعالیت الکار در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۳۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟

آب زرشک خانگی و طبیعی یکی از انواع نوشیدنی‌هایی است که خواص بی‌نظیری برای سلامتی دارد. فصل پاییز مناسب‌ترین زمان برای خرید زرشک تازه و تهیه آب زرشک است. آب زرشک دارای طبع سرد و خشک است و افراد دارای مزاج سرد باید در مصرف آن احتیاط کرده و از مصلح استفاده کنند. برخی افراد با مصرف آب زرشک ممکن است دچار عوارض جانبی مانند تهوع، اسهال، یبوست، درد و گرفتگی معده شوند.

به گزارش همشهری آنلاین، از جمله فواید آب زرشک می‌توان به تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب، درمان سرماخوردگی، بهبود عملکرد گوارش، تقویت استخوان‌ها و ... اشاره کرد.

حال به توضیح بیشتر خواص آن در هر حیطه می‌پردازم:

خواص زرشک برای کبد:

زرشک به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند، التهاب کبد را کاهش داده، از آسیب‌های کبدی جلوگیری کرده و سم‌زدایی کبد را تسریع می‌کند.

فواید آب زرشک ناشتا:

مصرف ناشتای آب زرشک با تحریک ترشح صفرا، باعث دفع سموم و مواد زائد از کبد شده و هضم و جذب مواد مغذی را بهبود می‌بخشد.

درمان مشکلات پوستی:

زرشک با داشتن خاصیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی، برای درمان آکنه، التهابات، جوش و زخم‌های پوستی مفید است.

درمان اسهال:

پکتین و فیبر موجود در زرشک باعث جذب بهتر آب و متوقف کردن اسهال می‌شود.

کاهش قند خون:

زرشک حاوی ترکیباتی است که باعث کاهش جذب قند و کربوهیدرات‌ها در روده می‌شود و از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری می‌کند. اثر کاهش قند خون توسط بربرین در زمانی کشف شد که بربرین برای درمان اسهال در افراد دیابتی در چین استفاده شد. بربرین ممکن است کمی سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت کاهش دهد. یک مطالعه آزمایشی از ۵۰۰ میلی گرم بربرین دو تا سه بار در روز تا سه ماه استفاده کرد؛ محققان کنترل قند خون توسط این ماده شیمیایی را به اندازه متفورمین که یک درمان خط اول برای دیابت نوع ۲ است، پیشنهاد کردند.

جلوگیری از سرطان:

خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی زرشک باعث می‌شود رادیکال‌های آزاد بدن را خنثی کند که این امر در پیشگیری از سرطان بسیار موثر است.

کاهش کلسترول:

فیبر و پکتین موجود در زرشک با کاهش جذب چربی و کلسترول، از افزایش کلسترول بد خون جلوگیری می‌کند. شواهد اولیه وجود دارد که بربرین می‌تواند به کاهش سطح کلسترول بالا کمک کند. مصرف ۵۰۰ میلی گرم بربرین دو بار در روز به مدت سه ماه باعث کاهش کلسترول تام، کلسترول LDL و تری گلیسیرید می‌شود. مصرف ۱۰۰۰ میلی گرم بربرین همراه با دارو‌های کاهش دهنده کلسترول (مانند سیمواستاتین) در کاهش کلسترول موثرتر از استفاده از دارو به تنهایی بود.

کمک به لاغری:

زرشک با کاهش اشتها و جلوگیری از جذب و ذخیره‌سازی چربی، به کاهش وزن و لاغری کمک شایانی می‌کند.

درمان کبد چرب:

آنتی‌اکسیدان‌های زرشک با کاهش التهاب کبدی، از تجمع چربی در کبد جلوگیری کرده و در درمان کبد چرب مفید است.

درمان PCOS:

زرشک با تنظیم سطح هورمون‌های زنانه، به درمان علائم سندرم تخمدان پلی‌کیستیک کمک می‌کند.

درمان افسردگی:

ترکیبات زرشک اثرات ضدافسردگی داشته و مصرف آن می‌تواند به بهبود علائم افسردگی کمک کند.

درمان عفونت‌ها:

زرشک به دلیل داشتن ویتامین C فراوان، خاصیت ضدعفونی‌کنندگی دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

خواص آب زرشک برای غلظت خون:

یکی از فواید آب زرشک کاهش غلظت خون است. مخصوصا زرشک پفکی باعث کاهش غلظت خون در بیماران قلبی و عروقی می‌شود؛ و به طور کلی آب زرشک باعث رقیق شدن خون و کاهش فشار خون می‌شود البته اگر بدون نمک مصرف شود. چون استفاده با نمک باعث افزایش فشار خون خواهد شد

عوارض جانبی زرشک چیست؟

زرشک را در مقادیر زیاد بدون مشورت با پزشک مصرف نکنید؛ به خصوص اگر از دارو‌های ضد انعقاد (رقیق کننده‌های خون)، دارو‌های فشار خون، دارو‌های دیابت یا دیورتیک‌ها استفاده می‌کنید.

عوارض جانبی رایج زرشک می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

استفراغ

اسهال

عوارض جانبی شدید

عوارض جانبی شدید زرشک شامل موارد زیر است:

تحریک شدید کلیه و پوشاندن علائم UTI ۴ مانند ادرار خونی، درد هنگام ادرار، درد کمر یا معده و تب

تشنج

افت خطرناک فشار خون، ضربان قلب و تنفس

در صورت بروز این علائم پس از مصرف زرشک فوراً به پزشک مراجعه کنید.

چه کسانی نباید زرشک بخورند؟

هنگام استفاده از زرشک نکات احتیاطی زیر را در نظر داشته باشید:

واکنش آلرژیک شدید: اگر به زرشک یا مواد تشکیل دهنده آن حساسیت دارید، از مصرف آن خودداری کنید. در صورت نیاز به توضیح، از داروساز یا پزشک خود بخواهید لیست کاملی از مواد تشکیل دهنده را ارائه دهد.

بارداری: افراد باردار نباید از زرشک استفاده کنند، زیرا ممکن است باعث تحریک انقباضات رحمی و سقط جنین شود.

تغذیه با شیر مادر: ایمنی زرشک در شیردهی ناشناخته است و باید از مصرف آن اجتناب شود.

بزرگسالان بالای ۶۵ سال: مطالعاتی در مورد استفاده از زرشک در بزرگسالان بالای ۶۵ سال انجام شده است. قبل از استفاده از زرشک حتما با پزشک خود صحبت کنید.

کودکان: ایمنی زرشک در کودکان ناشناخته است و باید از مصرف آن اجتناب شود.

سایر تغییرات: زرشک نباید جایگزین درمان‌های معمولی شود. به ویژه، آن را نباید به عنوان یک درمان خانگی برای UTI استفاده کرد. اگر باکتری‌های عامل عفونت ادراری به طور کامل ریشه کن نشوند، عفونت ممکن است به کلیه‌ها سرایت کند، حتی اگر علائمی مانند ادرار کردن دشوار یا دردناک ناپدید شوند.

زرشک را با چه دارو‌هایی نخورم؟

تداخلات زیر با زرشک امکان پذیر است:

دارو‌های ضد انعقاد (رقیق کننده‌های خون): زرشک ممکن است اثربخشی دارو‌های رقیق کننده خون را تغییر دهد. در صورت مصرف دارو‌های ضد انعقاد از مصرف زرشک خودداری کنید.

دارو‌های فشار خون: زرشک ممکن است اثرات دارو‌های فشار خون را افزایش دهد. در صورت مصرف زرشک از آن‌ها اجتناب کنید.

دیورتیک‌ها (قرص‌های آب): زرشک ممکن است اثرات این دارو‌ها را افزایش دهد. قبل از استفاده از این دو با پزشک خود صحبت کنید.

دارو‌های دیابت: زرشک ممکن است قند خون را کاهش دهد و اثرات این دارو‌ها را قوی‌تر کند. در صورت مصرف دارو‌های دیابت از خوردن زرشک پرهیز کنید.

سایر دارو‌های متابولیزه شده توسط کبد: از آنجایی که زرشک روی کبد اثر می‌گذارد، ممکن است نحوه عملکرد بسیاری از دارو‌ها را که توسط کبد متابولیزه می‌شوند در بدن شما تغییر دهد.

آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟

مقدار مصرف روزانه آب زرشک برای مقاصد مختلف متفاوت است:

مصرف آب زرشک یک لیوان صبح ناشتا و یک لیوان شب، هنگام خواب برای درمان کبد مفید است. مصرف آب زرشک روزی سه فنجان، نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی برای کاهش وزن و لاغری، مفید است.

بهترین زمان مصرف آب زرشک برای کنترل غلظت خون صبح روز است. این به دلیل این است که صبح، معمولاً فاصله زمانی طولانی‌تری بین وعده شبانه‌روزی و صبحانه وجود دارد و بدن نیاز به انرژی دارد. مصرف آب زرشک در صبح، می‌تواند به فعالیت متابولیسم و پاکسازی بدن از مواد مضر کمک کند و در نتیجه به کنترل غلظت خون کمک کند. همچنین، مصرف آب زرشک بهتر است قبل از صرف وعده غذای اصلی یا حداقل ۳۰ دقیقه بعد از آن باشد. این اقدام می‌تواند به هضم بهتر غذا و جذب مواد مغذی کمک کند و در نتیجه به کنترل غلظت خون کمک کند.

دیگر خبرها

  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • فعالیت دریایی در خزر فعلا ممنوع
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • پیام نتانیاهو به آمریکا: نمی‌توانیم به کسانی که به ما وعده می‌دهند اطمینان کنیم
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • رژیم صهیونیستی فعالیت شبکه الجزیره در اراضی اشغالی را ممنوع کرد
  • سامانه بارشی فردا وارد ایران می‌شود
  • هواشناسی ۱۴۰۳/۰۲/۱۶؛ سامانه بارشی فردا وارد ایران می‌شود
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۶؛سامانه بارشی فردا وارد ایران می‌شود
  • دولت عراق استفاده از واژه «اسرائیل» را در رسانه‌ها ممنوع کرد