Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی تاجرنیا عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با آینده اعتدالگرایان و ادامه حیات سیاسی این جریان حول محور یک شخصیت برجسته گفت: ما جریانی به اسم اعتدالیون نداریم، اعتدال نه جریان سیاسی است و نه گفتمان است. اعتدال یک مشی و روش برای سیاست‌ورزی است که به طور اتفاقی به اصلاح‌طلبان نزدیک‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علی لاریجانی، حسن روحانی و بخشی از افرادی که در کابینه روحانی به عنوان اعتدالی مطرح بودند ، کسانی هستند که از اردوگاه اصولگرایی به سمت اردوگاه اصلاحات تغییر موضع پیدا کرده اند.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت تصریح کرد: این حرکت از جریان اصولگرایی به سمت اصلاحات، عمدتا زمانی اتفاق افتاده است که به نوعی افراد با برخوردهای تندی از سوی اصولگرایان موجه شده‌اند.

تاجرنیا اظهار کرد: بنابراین نمی‌توان این گروه را یک جریان سیاسی بدانیم؛ بلکه آن را مجموعه‌ای از افراد و اشخاصی می‌دانیم که بر اساس مناسبات قدرت به یک جریان سیاسی نزدیک یا دور می‌شوند.

وی ادامه داد: البته عمدتا خاستگاه این افراد مثل روحانی و لاریجانی خاستگاه اصولگرایی بوده است؛ اما چون هزینه اصلاح‌طلبی در کشور ما زیاد است، خود این افراد و طرفداران آنها تمایلی ندارند که به نوعی اصلاح‌طلب شمرده شوند.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت عنوان کرد: بر همین مبنا اسمی تحت عنوان اعتدال روی این مجموعه می‌گذارند، لذا اعتدال به نظر من یک جریان نیست.

وی خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه روحانی یک چهره باسابقه سیاسی در کشور بود، وقتی به دو دوره ریاست جمهوری او نگاه می‌کنیم می‌بینیم که در دولت خود، یک تیم و یک مجموعه منسجم از همفکران خود نداشت و حتی شرایط به گونه‌ای بود که وزیر بهداشت یا بخش‌های مختلف دیگر تا حد زیادی ناهماهنگ با دولت بودند.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت تصریح کرد: آنچه امروز باید بر آن تاکید شود این است که جناحی، حزبی یا سیاسی بودن نباید یک مقوله ضد ارزش تلقی شود یا برعکس آن، وابسته نبودن به یک جناح سیاسی ارزش قلمداد شود.

تاجرنیا ادامه داد: این نوع نگاه هم در دولت‌های احمدی‌نژاد داشتیم هم در دولت‌های روحانی و شاهد بودیم که هر دو دولت به همین دلایل که گفتم آنچنان که باید و شاید منسجم و کارآمد نبودند.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در پاسخ به این سوال که آیا روحانی می‌تواند جایگاه مرحوم هاشمی رفسنجانی را برای اعتدالیون داشته باشد و نقش او را ایفا کند؟، گفت: نه! به نظر من روحانی علیرغم اینکه دو دوره رئیس جمهور بوده است اما کاراکتر، شخصیت و شمولیت هاشمی رفسنجانی را ندارد.

وی تاکید کرد: بنابراین اینکه فکر کنید یک جریان سیاسی به سیادت روحانی یا همراهی لاریجانی روی کار می‌آید، اینطور نیست. ضمن اینکه این را از نظر دور نداشته باشید که لاریجانی یا خیلی از کسانی که به اسم اعتدالیون معروف هستند، اینطور نیستند که برای حضور در عرصه قدرت و سیاست‌ورزی اهل هزینه دادن باشند.

تاجرنیا بیان کرد: بنابراین من فکر می‌کنم این افراد به مرور زمان به حاشیه خواهند رفت؛ مگرآنکه در کنار یک جریان سیاسی دیگری قرار بگیرند و فعالیت سیاسی خود را به آن شکل ادامه دهند.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بین روحانی و لاریجانی کدامیک را در سطح گزینه‌ای برای جایگزینی به جای مرحوم هاشمی رفسنجانی می‌دانید؟، گفت: من هیچ‌کدام را در این سطح نمی‌بینم؛ ولی باید بگویم که روحانی، به دلیل جایگاهی که در پی دو دوره ریاست‌جمهوری دارد و همچنین شخصیت روحانیت او، شانس بیشتری دارد./مهر

منبع: فردا

کلیدواژه: علی تاجرنیا عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت هاشمی رفسنجانی یک جریان سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۳۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت

به گزارش جماران؛ رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • فیلم کنایه شورای نگهبان به گفته‌های حسن روحانی
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • افشای خواب عجیب هاشمی‌رفسنجانی ۶ ماه قبل از فوت! | فیلم
  • (ویدیو) واکنش سخنگوی شورای نگهبان به گفته‌های حسن روحانی
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • اعتراف عجیب سیدمحمد خاتمی /مولوی سُنی فراری از مشهد در افغانستان کشته شد /بازخوانی خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی
  • ببینید | پاسخ آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در مورد ثروت افسانه‌ای
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • ببینید | سخنان شاپور بختیار در مورد شخصیت و سبک زندگی امام خمینی در جلسه‌ی شورای امنیت حکومت پهلوی
  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟