Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از خبرگزاری اسوشیتدپرس؛  ایالت های فلوریدا، میسوری، آرکانزاس، لوئیزیانا و می سی سی پی در ۲ هفته گذشته دچار کمبودهای مقطعی اکسیژن بوده اند و در بسیاری از موارد بیمارستان هایی که در آستانه پایان ذخیره اکسیژن قرار می گیرند، وضع اضطراری اعلان می کنند.

کمبود اکسیژن یکی دیگر از نشانه ها و پیامدهای اوج گیری دوباره کووید - ۱۹ در تابستان برای نظام بیمارستان و بهداشت و درمان ایالات متحده به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میانگین روزانه ابتلای این کشور که پس از خیز پیشین کرونا به این سو به میزان قابل توجهی کاهش یافته بود، اکنون به ۱۵۵ هزار تن رسیده است.

با وجود افزایش میانگین شمار واکسن های تزریق شده در یک هفته اخیر در آمریکا در پی تائید کامل ایمنی واکسن فایزر از ۸۵۳ هزار به ۸۹۸ هزار واحد، میانگین قربانیان همچنان افزایشی است و به روزانه ۱۳۰۰ تن رسیده که به گفته مقام های بهداشتی و درمانی، پیامد اوج گیری گسترده موارد ابتلا و بستری در ماه گذشته (اوت) است.  

با رسیدن میزان ابتلا و بستری در جرجیا به آستانه گذر از خیز ژانویه، بیمارستان های این ایالت با خطر پایان یافتن اکسیژن پزشکی روبه رو شده اند که از درمان های اصلی بیماران دچار این بیماری تنفسی است.

از شهروندان اورلاندو که آب آشامیدنی آن با اکسیژن مایع تصفیه می شود، درخواست شده به علت کمبود اکسیژن، در مصرف آب صرفه جویی کنند تا این ماده به بیمارستان ها اختصاص داده شود.  

 سازمان جهانی بهداشت و یک مقام ارشد بهداشتی آمریکا در روزهای گذشته نسبت به جهش شمار قربانیان کرونایی در اروپا و آمریکا هشدار داده اند.

آنتونی فائوچی (رئیس موسسه آلرژی و بیماری های عفونی و عضو کارگروه مقابله با کرونای کاخ سفید) گفت که آمریکا ممکن است با ۱۰۰ هزار مرگ‌ومیر ناشی از ابتلا به کرونا در چارچوب زمانی مشابه روبرو شود که بیشتر در میان افرادی خواهد بود که همچنان از زدن واکسن امتناع می‌ورزند.

فائوچی نیز در مصاحبه با شبکه سی ان ان به شدت نسبت به ارزیابی اخیر مبنی بر قربانیان کرونایی جدید در آمریکا هشدار داد که به گفته وی هم می توانست این مسئله قابل پیش‌بینی باشد و هم قابل پیشگیری.

وی همچنین از کسانی که تاکنون واکسن کرونا نزده اند، خواست واکسن بزنند و اظهار کرد: حدود ۸۰ میلیون نفر در آمریکا واجد شرایط واکسیناسیون هستند که هنوز واکسن نزده‌اند.

براساس آمارهای اعلام شده از زمان آغاز همه گیری جهانی کرونا تاکنون بیش از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن در پی دچار شدن به این ویروس، جان خود را از دست داده اند.

برچسب‌ها کرونا دستگاه اکسیژن ساز کپسول اکسیژن واکسن کووید 19 ایالات متحده آمریکا سازمان جهانی بهداشت ونتیلاتور واکسن کرونا محدودیت های کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا دستگاه اکسیژن ساز کپسول اکسیژن کرونا دستگاه اکسیژن ساز کپسول اکسیژن واکسن کووید 19 ایالات متحده آمریکا سازمان جهانی بهداشت ونتیلاتور واکسن کرونا محدودیت های کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۳۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی