Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس پارلمان لبنان گفت ما هیچ مشکلی برای پذیرش کمک‌های ارسالی به لبنان به ویژه از سوی ایران، مصر یا هر کشور دوست و برادر دیگر نداریم.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، نبیه بری رئیس پارلمان لبنان در سخنرانی به مناسبت چهل و سومین سالگرد ناپدید شدن امام موسی صدر گفت: جنبش امل هیچ ممانعتی برای پذیرش کمک‌های ارسالی به لبنان توسط سوریه، ایران، الجزایر و گروه‌های فلسطینی نمی‌بیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ما هیچ مشکلی برای پذیرش کمک‌های ارسالی به لبنان به ویژه از سوی ایران، مصر یا هر کشور دوست و برادر دیگر نداریم.
نبیه بری در ادامه، خاطرنشان کرد: لبنان در طول دهه‌های گذشته طرح‌های پیاپی رژیم صهیونیستی را شکست داده است.
رئیس پارلمان لبنان همچنین خواستار تشکیل دولت جدید لبنان تا پایان این هفته شد.
چند روز پیش نیز نخست‌وزیر مکلف لبنان به منتقدان ارسال کشتی نفتی ایران به کشورش پاسخ داد و گفت که «ما بدون داشتن گزینه جایگزین نمی‌توانیم به این کشتی نه بگوییم».
«نجیب میقاتی» نخست‌وزیر مأمور به تشکیل کابینه جدید لبنان در پاسخ به سوالی درباره اظهارات سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله در مورد ارسال کشتی نفتی ایران به لبنان اعلام کرد که «اجازه اعمال تحریم‌های جدید علیه لبنان را نخواهیم داد».
به نوشته رویترز، میقاتی خطاب به اتحادیه عرب و دیگر منتقدان ارسال کشتی ایران گفت که «ما بدون داشتن گزینه جایگزین نمی‌توانیم به کشتی ایرانی نه بگوییم. من با هر چیزی که به منافع لبنان آسیب بزند، مخالفم».

وزیر خارجه صهیونیست: موضوع کشتی‌های ارسالی ایران به لبنان یک مسئله امنیتی است
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت مسئله کشتی‌ ارسالی ایران به لبنان یک مسئله امنیتی است و بر اساس آن به این موضوع پرداخته خواهد شد.
«یائیر لاپید» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی، بعدازظهر امروز (چهارشنبه)، به مسائل مختلفی از جمله برداشته شدن محاصره نوار غزه و کشتی سوخت ایران پرداخت.
بر اساس گزارش پایگاه خبری «الجزیره مباشر»، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی ابتدا به اقدام امروز تل‌آویو در رفع محاصره نوار غزه پرداخت و مدعی شد: «ما تمایلی به خفه‌کردن غزه با محاصره نداریم؛ اما نمی‌خواهیم که با موشک‌ها از آنجا هدف قرار بگیریم».
او همچنین گفت که اجازه ورود کمک‌ها به نوار غزه و فعالیت اقتصادی در آنجا در گرو آتش‌بس در مرزهای این باریکه است.
او  در ارتباط با کشتی ارسالی ایران به لبنان گفت: «مسئله کشتی سوخت ایران که در راه لبنان است، یک مسئله امنیتی است و براساس آن به این موضوع پرداخته خواهد شد».

قدردانی از حمایت‌های ایران از لبنان
جنبش حماس از اقدام ایران برای حمایت از لبنان جهت شکستن محاصره و کمک به آن برای پشت سرگذاشتن این شرایط قدردانی کرد.
به گزارش خبرگزاری یونیوز؛ اسماعیل رضوان از مقامات ارشد حماس ضمن اعلام این مطلب افزود ما از کمک‌های ایران به لبنان برای پشت سر گذاشتن این شرایط قدردانی می‌کنیم، زیرا مقاومت لبنان و وحدت ملی این کشور هدف قرار داده شده است. برای همه لبنانی‌ها صلح و امنیت و ثبات و وحدت برای مقابله با همه طرح‌های خبیث خارجی که هدف آن فتنه انگیزی بین ملت این کشور است آرزو می‌کنیم.
در همین حال تجمع علمای مسلمانان لبنان ضمن اعلام حمایت کامل از سخنان وزیر خارجه ایران در اجلاس بغداد از تهران برای ارسال کشتی حامل سوخت به لبنان و شکستن محاصره آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت لبنان تقدیر کرد.
تجمع علمای مسلمان در لبنان در بیانیه‌ای به مناسبت چهل و سومین سالگرد مفقود شدن امام موسی صدر بنیانگذار مجلس اعلای اسلامی شیعی لبنان، از سخنرانی وزیر خارجه ایران در اجلاس بغداد تمجید کرد.
تحمع علمای مسلمانان در این بیانیه‌ با اشاره به سخنرانی حسین امیر عبداللهیان در اجلاس بغداد گفت: در حقیقت سخنان وزیر خارجه ایران، سخنان محور مقاومت بود که در آن از حمایت کامل از کشورهای محور مقاومت و ملت‌های آن و ایستادگی ایران در کنار این کشورها برای مقابله با هجمه ظالمانه آمریکا گفت.
در این بیانیه آمده است: ما ضمن حمایت کامل از آنچه در سخنرانی وزیر خارجه ایران بیان شد، از جمهوری اسلامی ایران هم به خاطر ارسال نفت به کشورمان و نقض تحریم ظالمانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ملت و مقاومت آن قدردانی می‌کنیم.

بزرگترین برنده پرونده انتقال سوخت ایران به لبنان
عطوان در مقاله جدید خود با اشاره به اینکه اولین کشتی حامل سوخت ایران به زودی به بنادر لبنان می‌رسد تاکید کرد که حزب‌الله و سید حسن نصرالله بزرگترین برنده این پرونده هستند.
«عبدالباری عطوان» تحلیلگر برجسته جهان عرب و سردبیر روزنامه رای الیوم در آستانه نزدیک شدن کشتی‌های حامل سوخت ایران به سواحل لبنان با انتشار مقاله‌ای اعلام کرد، اکنون لبنان و دولت و مردم آن بی صبرانه منتظر ورود اولین نفتکش ایرانی برای نجات آنها از بحران ویرانگر سوخت و پیامدهای آن هستند.
سید «حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله بعد از تشدید بحران سوخت در لبنان و متوقف شدن فعالیت بیمارستان‌ها و نانوایی‌ها به دلیل کمبود سوخت از متحد ایرانی خود کمک گرفته و در اسرع وقت درخواست بنزین و سوخت از ایران کرد. پاسخ ایران نیز به این درخواست کمک مثبت بود و بلافاصله بارگیری سه کشتی را که احتمالاً اولین آنها ظرف سه روز یعنی حداکثر جمعه یا شنبه وارد بنادر لبنان می‌شود، آغاز کرد.
حزب‌الله یک شرکت خصوصی برای واردات سوخت، مراحل پرداخت قیمت و نظارت بر توزیع آن به همه طرف‌های لبنانی بدون هیچ گونه تبعیض فرقه‌ای و قومی و منطقه‌ای و بدون هیچ گونه سوءظن سیاسی که بهانه‌ای برای هرگونه تجاوز آمریکایی- صهیونیستی فراهم کند، ایجاد کرده است.
وزارت امور خارجه ایران روز دوشنبه در یک بیانیه رسمی اعلام کرد که صادرات سوخت به لبنان یک تصمیم مستقل بوده و آمریکا در موقعیتی نیست که اجازه داشته باشد مانع تجارت مشروع میان کشورها شود. همچنین «ابوالفضل عمویی» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران، اظهار داشت که هرگونه خطا از جانب صهیونیست‌ها یا دیگران با واکنش دو جانبه ایران و لبنان مواجه خواهد شد.
همچنین اطلاعات رسیده به منابع روزنامه رای‌الیوم نشان می‌دهد که یک اتاق عملیات مشترک میان لبنان و ایران برای نظارت بر پرونده واردات سوخت وجود دارد و برنامه‌هایی برای مقابله با همه احتمالات از جمله هرگونه تعرض به کشتی‌های ایرانی در دریا و مقابل سواحل لبنان طراحی شده است.
در محافل ایرانی و لبنانی 2 احتمال وجود دارد: اول اینکه این 3 نفتکش بار خود را به نوبت در بنادر لبنان یعنی بندر بیروت یا صیدا تخلیه می‌کنند و یا اینکه به بندر بانیاس سوریه رفته و محموله‌های سوخت ایرانی از طریق کامیون‌هایی از بندر بانیاس به لبنان منتقل می‌شوند؛ همانطور که ایران محاصره آمریکا علیه سوریه را نیز شکسته و آن را از بحران وحشتناک سوخت نجات داد.
البته دقیقاً نمی‌دانیم کدام یک از این دو احتمال به مرحله اجرا می‌رسد. هر چند که احتمال دوم یعنی تخلیه محموله سوخت در بندر بانیاس سوریه نیز رد نمی‌شود اما باید از قبل مشخص گردد که آیا مقامات مصری اجازه عبور کشتی ایرانی از کانال سوئز را می‌دهند یا نه؛ به ویژه اینکه اطلاعات نشان می‌دهد مصری‌ها تحت فشار شدید از جانب آمریکا و رژیم صهیونیستی برای بستن کانال سوئز به روی کشتی‌های ایرانی هستند. در این شرایط ممکن است که کشتی‌های ایرانی تغییر مسیر داده و برای رسیدن به مقصد نهایی خود از «رأس الرّجاء الصّالح» ( دماغه امید نیک) در جنوب قاره آفریقا عبور کنند که به مدت 40 روز یعنی 4 برابر زمانی که از کانال سوئز طول میکشد تا به بنادر لبنان برسد، طول خواهد کشید.
سید حسن نصرالله در سخنرانی اخیر خود هشدار شدیدی به ائتلاف آمریکایی - صهیونیستی داده و تاکید کرد از لحظه‌ای که کشتی‌های ایرانی به سمت لبنان حرکت می‌کنند به مثابه حاکمیت این کشور هستند و هرگونه تجاوز علیه آنها با واکنش فوری و بدون تاخیر و البته «مناسب و متناسب» مواجه خواهد شد.
اما پیش از این نیز ائتلاف آمریکایی- صهیونیستی نتوانستند به نفتکش ایرانی که در راه بندر بانیاس سوریه بود و پیش از آن هم به چهار نفتکش ایرانی که بنزین و سوخت مازوت به ونزوئلا حمل میکرد تعرض کنند. بنابراین، این بار نیز به نظر نمی‌رسد که جرات هر گونه تجاوز علیه کشتی‌های ایرانی که در حال حرکت به سمت لبنان هستند را داشته باشد. البته در سایه شکست بزرگ و تحقیر آمیز آمریکا در افغانستان و رسوایی هرج و مرج بی‌سابقه در فرودگاه کابل و جنون و دیوانگی که آمریکا و اسرائیل دچار آن شده‌اند، نمی‌توان هیچ احتمالی را رد کرد.
اما احتمال هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایرانی به معنای کشاندن حزب الله و ایران به جنگ کشتی‌هاست که قطعا ائتلاف آمریکایی -صهیونیستی بازنده آن خواهد بود.
«نجیب میقاتی» نخست وزیر مکلف لبنان در پاسخ به کسانی که از واردات سوخت ایرانی به لبنان انتقاد می‌کردند گفت: «ما بدون داشتن گزینه جایگزین نمی‌توانیم به کشتی ایرانی نه بگوییم. من با هر چیزی که به منافع لبنان آسیب بزند، مخالفم». درواقع نجیب میقاتی به شکل غیرمستقیم به این منتقدان گفت که ایران می‌خواهد به لبنان کمک کند، اما چرا متحدان شما در آمریکا و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس طی 6 ماه گذشته و در میان بحران خفقان‌آور سوخت لبنان کاری نکردند.
واقعیت آن است که چه کشتی‌های ایرانی با محموله‌های خوب به مقصد برسند و بار خود را تخلیه کنند و چه مورد هجوم ائتلاف آمریکایی-صهیونیستی قرار بگیرند که قطعاً پاسخ آن داده خواهد شد ، حزب الله و سید حسن نصرالله بزرگترین برنده این پرونده هستند و محبوبیت ملی آنها در داخل لبنان و نیز خارج از آن به عنوان نجات‌دهنده لبنان از بحران‌ها و مدافع حاکمیت و کرامت لبنان افزایش خواهد یافت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ایران لبنان سوخت خارجه رژیم صهیونیستی مسئله امنیتی وزیر خارجه ایران ائتلاف آمریکایی کشتی های ایرانی سید حسن نصرالله بزرگترین برنده ایران به لبنان سوخت ایران بندر بانیاس بنادر لبنان ارسال کشتی کشتی ایران حزب الله خواهد شد کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۴۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرطان اسرائیل در روزهای پایانی

پانزدهم سپتامبر ۲۰۲۰ (۲۵ شهریور ۱۳۹۹) هنگامی که سران دو دولت عربی امارات و بحرین در قالب معاهده ابراهیم به میزبانی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت امریکا، توافق عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی را امضا کردند، شاید کمتر ناظر و تحلیلگری فکر می‌کرد که این توافقنامه سیاسی - امنیتی که آن روزها رویکرد اقتصادی‌اش بیشتر تبلیغ می‌شد و حتی به نفع صلح و امنیت منطقه تفسیر می‌شد، به سرنوشتی دچار شود که اکنون نه فقط هیچ اثری از آن نیست که اکنون دانشجویان دانشگاه‌های امریکا، اروپا و کانادا مدافع آرمان فلسطین شده‌اند و اعتراضات گسترده آن‌ها به چالشی امنیتی برای سران دولت‌های غربی رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا، رحیم زیادعلی در سرمقاله روزنامه جوان با این مقدمه نوشت:  هدف خطرناک‌ترین توافق عادی‌سازی روابط، ادغام رژیم صهیونیستی در جوامع عربی و اسلامی و نادیده گرفتن مسئله فلسطین در ازای برخی منافع اقتصادی بود، که این طرح امنیتی و سیاسی قرار بود از طریق گشایش سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در پایتخت‌های عربی اجرایی شود که حتی زمزمه‌هایی برای عادی‌سازی روابط عربستان سعودی هم شنیده شد. 

عملیات غرورانگیز مجاهدان فلسطینی در قالب طوفان الاقصی در ۱۵ مهر سال ۱۴۰۲ (۷ اکتبر ۲۰۲۳)، اما همه این رشته‌ها را پنبه کرد و چنان ضربه‌ای به رژیم صهیونیستی زد که هیمنه آن در ابعاد دفاعی، امنیتی، نظامی و اجتماعی یکجا فروپاشید. 
رژیم صهیونیستی پس از آن برای جبران حیثیت از بین رفته خود با حمایت و پشتیبانی امریکا و دیگر شرکای غربی‌اش، حملات موشکی، توپخانه‌ای و زمینی گسترده‌ای را علیه ساکنان بی‌دفاع غزه در گستره ۳۶۰ کیلومتر مربع تدارک دید که حاصل آن شهادت ۳۴ هزار نفر از زنان و کودکان این جغرافیای کوچک است، بی‌آنکه در حوزه نظامی دستاوردی برای سران رژیم صهیونیستی درپی داشته باشد. همین جنایات و نسل کشی هاست که اکنون و پس از قریب به هشت ماه از عملیات طوفان الاقصی، فلسطین نه تنها مسئله دنیای اسلام که فراتر از آن به مسئله اول جهان تبدیل شده است. 
گسترش دامنه اعتراضات دانشجویی در امریکا و اروپا علیه رژیم صهیونیستی که این روزها با شدیدترین روش‌های پلیسی، به خشونت کشیده شده است، فقط نمونه‌ای از این خیزش جهانی است که روز به روز در حال افزایش است. مهاجرت معکوس یهودیان از سرزمین‌های اشغالی، اختلافات درونی سران ارتش صهیونیستی و شکنندگی و بی‌ثباتی سیاسی هم از چالش‌های امنیتی است که هراز گاهی اخبار آن به رغم سانسور شدید، سر از رسانه‌ها در می‌آرود. رژیم «غیرقابل ترمیم» صهیونیستی، اما با وجود این همه چالش امنیتی، دفاعی و سیاسی ۱۳ فروردین ماه گذشته دست به حماقت بزرگ‌تری زد و ساختمان کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق سوریه را هدف حمله موشکی قرار داد که طی آن هفت تن از مستشاران جمهوری اسلامی ایران را به شهادت رساند. 

سران رژیم شاید با این تصور که جمهوری اسلامی ایران از رویارویی مستقیم ابا خواهد داشت و در صورت اقدام متقابل ایران، امریکا و دولت‌های غربی را در کنار خود خواهند داشت، دست به قمار بزرگی زدند که نتیجه آن از هر دو سو باخت مطلق بود. پس از حمله تروریستی به بخش کنسولی جمهوری اسلامی ایران در دمشق، صبر استراتژیک جمهوری اسلامی ایران به سر آمد و رهبر معظم انقلاب اسلامی، رسماً و علناً از پاسخ پشیمان کننده و سیلی به سران رژیم صهیونیستی سخن به میان آوردند. وعده‌ای که چندان طول نکشید و بامداد ۲۶ فروردین نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یک عملیات ترکیبی که «وعده صادق» نامگذاری شد، با استفاده از انواع پهپادها و موشک‌های بالستیک و کروز، مواضع دفاعی و امنیتی رژیم صهیونیستی را درهم کوبید. آن‌هم در شرایطی که به اذعان بسیاری بیش از ۲۰ کشور از جمله شرکای غربی و متحدان منطقه‌ای در مقابله پدافندی با حمله تلافی جویانه جمهوری اسلامی ایران بسیج شدند و در عمل نتوانستند مانع از عبور موشک‌ها و پهپادهای تهاجمی ایران از آسمان رژیم اشغالی و گنبد آهنین پوشالین شوند.

اکنون که تحولات سه سال گذشته را مرور می‌کنیم، نه تنها از طرح عادی‌سازی روابط خبری نیست، که سران رژیم صهیونیستی در حصارهای امنیتی خود هم احساس نا امنی می‌کنند. آن‌ها نه تنها با حملات جنایتکارانه نتوانستند غزه را فتح کنند و اسرای نظامی خود را آزاد کنند، بلکه برای رهایی از این باتلاق خود ساخته، حاضر شده‌اند به مطالبات مجاهدان فلسطینی تن بدهند و برای به تأخیر انداختن مرگ تدریجی خود زمان بخرند. اما این تحرکات نتیجه‌ای در اصل ماجرا ایجاد نخواهد کرد. رژیم صهیونیستی اکنون نزد افکار عمومی جهان مرده است و دانشگاه‌های امریکا و اروپا به جنازه او لگد می‌زنند. روند تحولات هیچ چشم انداز روشنی را برای رژیم صهیونیستی ترسیم نمی‌کند، سرطان بدخیم اسرائیل روزهای پایانی خود را سپری می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جدیدترین واکنش اردن درباره حملات رژیم صهیونیستی به رفح
  • اعتراف جاسوس ها درباره اطلاعاتی که به «گروه ۴۰۰» داده‌اند | افشای جزئیات شکست جاسوسی آمریکا و انگلیس
  • شکست جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن
  • سرطان اسرائیل در روز‌های پایانی
  • ترکیه: مسئله فلسطین نباید قربانی رقابت‌های منطقه‌ای شود
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • وزیر امور خارجه: احتمال توقف جنگ در غزه نسبت به گذشته قدری افزایش پیدا کرده است
  • سرطان اسرائیل در روزهای پایانی
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی