Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@01:50:20 GMT

۷۶ درصد ذخیره زغال سنگ کشور در خراسان جنوبی وجود دارد

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۸۵۷۶۷

۷۶ درصد ذخیره زغال سنگ کشور در خراسان جنوبی وجود دارد

به گزارش ایرنا رمضان کریتی ثانی روز چهارشنبه در سی و دومین همایش تقدیر از کارگران، گروه‌های کار و واحدهای نمونه خراسان جنوبی که با حضور استاندار برگزار شد، اظهار داشت: بیش از ۵۰ درصد سهم تولید زغال کشور در خراسان جنوبی تولید می‌شود که ۷۰ درصد آن را شرکت زغال سنگ پرورده طبس تامین می‌کند.

وی با بیان اینکه این شرکت به مدت هفت سال متوالی بزرگترین تولید کننده زغال کشور است، اضافه کرد: در شرکت زغال سنگ یه رور تاخیری در پرداخت حقوق کارکنان نداشتیم و مالیات خود را به موقع پرداخت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریتی ثانی اظهار داشت: تامین زیرساخت‌های لازم در معادن و صنایع معدنی استان نیاز ضروری است و در تامین راه ارتباطی، آب و برق معادن باید اقدامات تسریع شود.

وی ادامه داد: درخواست ما این است که در واکسیناسیون نیروهای کاری استان هم در دستور کار استان قرار گیرد چرا که تجمع کارگران در واحدهای صنعتی و تولیدی زیاد است.

مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس با بیان اینکه زغال سنگ پرورده طبس از سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را شروع کرده است، اضافه کرد: در این مدت ایمنی لازم در روند کار ایجاد شده و حادثه فوتی ناشی از کار نداشته‌ایم.

کریتی ثانی افزود: در استخراج زغال سنگ از تجهیزات روز دنیا استفاده می‌کنیم و معادن ایمنی لازم را در کشفیات دارد.

وی اظهار داشت: این شرکت از آغاز فعالیت تاکنون با اجرای بالغ بر ۶۵ کیلومتر حفریات زیرزمینی جهت استخراج ذخایر، حدود ۱۰ میلیون تن زغال سنگ خام و بیش از  پنج میلیون تن کنسانتره زغال سنگ برای خوراک مورد نیاز صنایع کک‌سازی را تولید کرده است.

کریتی ثانی افزود: ۲ هزار و ۳۶۸ نفر به طور مستقیم به صورت افراد امانی و پیمانکار در این واحد صنعتی فعالیت دارند و با توجه به اقدامات توسعه‌ای تا پایان سال جاری این تعداد به سه هزار نفر افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه در منطقه طبس بیش از هشت هزار نفر در بخش معدن فعالیت دارند، اضافه کرد: ۶ هزار و ۵۰۰ نفر از این افراد در معادن زغال سنگ و کارخانه کک‌سازی منطقه فعالیت دارند.

 رییس کانون شوراهای اسلامی کار خراسان جنوبی هم در این مراسم گفت: موضوع واکسیناسیون جامعه کارگری و کارفرمایی به خصوص مشاغل گروه یک و مشاغل سخت و زیان‌بار ضروری است.

محمود تقی ‌زاده افزود: با توجه به شرایط اخیر کشور در زمینه کرونا و مشکلات اقتصادی ناشی از آن، همکاری شرکت‌های برق و گاز در جهت قطع نکردن حامل‌های انرژی کمک شایانی به رونق تولید خواهد کرد.

 وی با بیان اینکه راه‌اندازی ایستگاه کارگری جهت ساماندهی نحوه فعالیت کارگران ساختمانی که در حال حاضر تجمع در سر چهار راه‌ها و گذرگاه‌ها می‌کنند، ضروری است اضافه کرد: در خصوص بیمه کارگران ساختمانی که مشکلاتی با سازمان تامین اجتماعی داریم، نیازمند همکاری و تعامل در خصوص افزایش سهمیه هستیم.

تقی زاده عنوان کرد: هم اکنون در استان بیشترین معوقات کارگری مربوط به بخش‌های راه و آب و فاضلاب و مطالبات پیمانکاران است که نیاز است از وزارت‌خانه‌های مربوطه پیگیری‌های لازم صورت گیرد.

برچسب‌ها زغال سنگ خراسان جنوبی طبس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زغال سنگ خراسان جنوبی طبس زغال سنگ خراسان جنوبی طبس خراسان جنوبی زغال سنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۵۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو

میلاد فریدونی، مدیر مرکز نوآوری و شتاب‌دهنده یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه صنعت مکانیزاسیون صنعت نشاء در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: رسالت اصلی این شرکت دانش‌بنیان، نوآوری در دانش کشاورزی، گلخانه داری و مکانیزاسیون بخش کشاورزی است.

وی افزود: این شرکت در حال حاضر تمام نیاز‌های صنعت مکانیزه نشاء کشور را تامین می‌کند. این شرکت با حمایت معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری دو طرح کلان ملی نشاء جذبی و دستگاه نشاء کار برنج را دردستور کار دارد. طرح‌هایی که هر کدام انقلاب صنعتی بزرگی در بخش کشاورزی ایجاد می‌کنند و فرصت اشتغال زیادی برای هزاران فرد در کرمانشاه و سایر استان‌های دیگر به وجود می‌آورند.

این دانشجوی دکترای کشاورزی افزود: اگر این طرح به ثمر برسد، سرعت کشت نشاء می‌تواند به وسیله ماشین آلات روزی به چندین هزار هکتار برسد. اکنون میزان آن کمتر از یک هکتار در روز است. علاوه بر آن محصولاتی مانند گیاهان روغنی که قابلیت نشاء کاری ندارند را نیز می‌توانیم نشاء کاری کنیم.   سطح زیر کشت گیاهانی هم که امکان کشت دیم ندارند نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: مرکز نوآوری و شتاب‌دهنده  این مجموعه نیز شامل تحقیق و توسعه است که وظیفه حمایت مادی و معنوی، مشاوره و منتورینگ ایده‌های جدید را برعهده دارد. ما در این مرکز سعی می‌کنیم با برگزاری رویداد‌های سالیانه، ایده‌های جدید و افراد با استعداد حوزه مکانیزسیون کشاورزی را کشف کنیم.

وی تصریح کرد: بخش ما استارت‌آپ ساز است. چالش‌های همه استارت‌آپ‌ها را به جان می‌خرد؛ ما مشکلات استارت‌آپ‌ها و افرادی که فقط ایده خام دارند و هیچ چیز مادی و معنوی دیگری از خودشان ندارند را حمایت مالی و معنوی می‌کنیم. همچنین این افراد به سرمایه گذاران فرشته متصل می‌شوند. در واقع یک شبکه‌ای از سرمایه گذران خیرین استارت‌آپ ساز در کشور ساخته ایم.

به گفته وی، سرمایه گذاری بخش تحقیق و توسعه شرکت ما محدود به استان کرمانشاه نیست. اکنون در استان اردبیل نیز یک شهرک گلخانه ده هکتاری خریداری کرده ایم و پروژه نشاء کشت بافتی را اجرا می‌کنیم. در این طرح، بذر‌هایی که به لحاظ علمی قابلیت کشت مجدد ندارند و همه وارداتی بوده اند و همچنین هزینه‌هایی حدودا ۱۳ تا ۱۴ میلیون تومان داشتند به روش علمی و با شیوه کشت بافت پرورش داده می‌شوند. این گیاه تحت لیسانس خارج از کشور نیست. وقتی عملیاتی شود دیگر انحصار معنایی نمی‌دهد.

وی ادامه داد: 9 پروژه زیر مجموعه بخش تحقیق و توسعه این شرکت است که هر کدام روی لبه علم حرکت می‌کنند. سبزیجات میکروبیلدینگ با هدف ترویج کشاورزی عمودی، بازار نشاء با هدف کوتاه کردن دست دلالان از شبکه تجارت و فروش و محصولات کشاورزی نهاد‌ها و ادوات و خدمات کشاورزی، نشاء کشت بافتی، طرح کلان نشا جذبی و ... از جمله این طرح هاست. طبیعتا اجرای این طرح‌ها نیز هزینه زیادی به همراه دارد.

دریافت تسهیلات مالی؛ مهمترین مشکل شرکت‌های شتاب‌دهنده

فریدونی گفت: هرچند در حال حاضر حمایت خوبی از سوی پارک علم و فناوری کرمانشاه شده ایم، اما مهمترین مشکلی که با آن مواجه هستیم، مسئله مالی است که نیاز به حمایت‌های بیشتر صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری دارد.

مدیر مرکز نوآوری و شتاب‌دهنده یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه صنعت مکانیزاسیون صنعت نشاء افزود: فلسفه شتاب دهنده چند سالی است که خیلی مورد حمایت قرار گرفته است. خوشبختانه امروزه برای مراکز نوآوری و شرکت‌های شتاب‌دهنده یک سری تسهیلات  در برنامه بودجه در نظر گرفته اند. همه این تسهیلات اثر بخش و حمایت کننده هستند، اما این حمایت‌ها به صورت بالفعل به دست می‌رسد. بین سرمایه‌ای که بالفعل می‌رسد تا سرمایه‌ای که بالقوه است فاصله زیادی وجود دارد. این فاصله یک مقدار ما را تحت فشار قرار می‌دهد. اگر این سرمایه زودتر و دقیق‌تر به دست ما برسد، مطممئنا تحقیق و توسعه مان خیلی بهتر انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: ما به عنوان مرکز نوآوری یکی از اصلی‌ترین محل درآمدمان تسهیلاتی است که از سوی دولت داده می‌شود تا ایده‌ها را حمایت کنیم. اگر فرآیند‌های اداری گرفتن این تسهیلات خیلی راحت‌تر و به شرکت‌های فناور اعتماد بیشتری شود، اقبال اجرای بسیاری از طرح هایمان افزایش می‌یابد.

استارت‌آپ‌ها بازار سنجی علمی انجام نمی‌دهند

وی به مشکلات استارت‌آپ‌ها برای اجرای ایده هایشان پرداخت و در این خصوص به آنا گفت: طبق استاندارد دنیا، ۹۰ استارت‌آپ‌ها محکوم به شکست هستند. مهمترین دلیلش نیز این است که علمی برخورد نمی‌کنند. بازار سازی و بازار سنجی شان علمی انجام نمی‌دهند. یک مرحله در طرح استارت‌آپی به نام همخوانی ایده بازار، همخوانی مسئله راه حل وجود دارد. استارت‌آپ‌ها مسئله راه حل را ابتدا باهم همخوانی نمی‌کنند. یک ایده خوب در ذهن شان است و تصور می‌کنند خیلی خوب جواب می‌دهد. نمی‌روند بازار را بسنجند. بازار این ایده را با افراد اقلیت پیشگام که با این مسئله مواجه اند مطرح نمی‌کنند و نتیجه آنها را نمی‌سنجند.

وی گفت: آنها پول پس انداز یا وام شان را وارد استارت‌آپ و ایده شان می‌کنند. در نهایت کالایشان را تولید می‌کنند که اقبالی در بازار ندارد. در نهایت سرمایه‌ای که برای تولید این ایده خرج کرده اند به هدر می‌رود و با شکست مواجه می‌شوند.

 فریدونی بیان کرد: این فرد خوش فکر و متخصص پس از سرخوردگی اش دیگر حتی به عنوان کارشناس هم در این حوزه فعالیت نمی‌کند. رسالت اصلی ما کمک به این افراد است. در این مجموعه یک استارت‌آپ بار‌ها مورد بازنگری قرار می‌گیرد و اصلاح می‌شود. ما استارت‌آپی را داشته ایم که پس از دو سال قانع اش کرده ایم که ایده او به درد بازار حداقل بازار ایران نمی‌خورد، بنابراین باید ایده اش را تغییر دهد، زیرا اگر ده سال وقت و انرژی اش را نیز صرف کند، بازهم محکوم به شکست است.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه اغلب این نیرو‌های دانشگاهی که افراد خوش فکر با پتانسیل بالقوه هستند، شناختی نسبت به بازار ندارند. با استارت‌آپ به صورت علمی برخورد نمی‌کنند. سعی می‌کنند در سال اول شرکتی به نام خودشان ثبت کنند و هیات مدیره شان را بچینند. این همان قانونی است که باعث شکست‌شان می‌شود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • تربیت شدگان مکتب اسلام بهترین ذخایر آن هستند
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • ۲۱۰۰ اتوبوس در خطوط تهران فعالیت می‌کنند + فیلم
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است