Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، اعظمی معاون میراث فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان کرمانشاه با بیان اینکه این موزه به عنوان یکی از بزرگترین موزه‌های ملی در سطح کشور و منطقه مطرح است که در اوایل انقلاب به‌دلیل شرایط جنگ تحمیلی و اکنون هم به دلیل کمبود اعتبارات عملیات اجرایی این مجموعه متوقف شده و تاکنون تکمیل نشده است، گفت : موزه منطقه‌ای کرمانشاه با ۵۲۰۰ مترمربع مساحت دارای کاربرد فرهنگی و بخش‌هایی مانند سالن نمایش، پژوهش و کتابخانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه موزه‌ها در سراسر جهان کارکرد‌های بسیاری دارند و علاوه بر نمایش آثار و بازمانده‌های گذشتگان سبب جذب گردشگر و اشتغال‌زایی می‌شوند و موجب تحول استان می‌شود گفت : استان کرمانشاه از گذشته اقلیم خوبی داشته و جزء قدیمی‌‏ترین مناطق برای زندگی به‌شمار می‏‌رود و تنوع در میراث تاریخی و باستان‌شناسی در این منطقه به واسطه جاذبه اقلیمی وجود دارد.

معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه موزه نقش مهمی در توسعه پایدار دارد افزود: موزه‌ها عرضه کننده و نمایشگاه ظرفیت و داشته‌های فرهنگی و تاریخی و نشانگر هویت و ادبیات هر جامعه و کشوری به شمار می‌رود که در ترسیم چهره بین‌المللی و ملی یک ملت و هویت آن سرزمین نقشی مهم ایفا می‌کند.

او با بیان اینکه موزه منطقه‌ای کرمانشاه در صورت تکمیل از گنجینه‌های مهم تاریخی استان خواهد بود که می‌طلبد تا مسئولان استان نگاهی ویژه به این بخش فرهنگ استان داشته باشند تا شاهد افتتاح و تکمیل هرچه سریع‌تر این مرکز باشیم افزود: در شهریورماه سال ۹۹ مبلغ ۷.۵ میلیارد تومان اوراق قرضه برای مرمت و بازسازی موزه منطقه‌ای کرمانشاه اختصاص یافت که با این اعتبار کار بازسازی ابنیه، تاسیسات و عایق بندی آن به پایان رسید.

اعظمی گفت: استان کرمانشاه دارای اشیای تاریخی زیادی است که با بهره برداری از این پروژه می‌توانیم بخشی از این اشیاء تاریخی را در موزه نگهداری کنیم. بعید می‌دانم امسال این پروژه افتتاح شود، زیرا اعتبارات این حوزه قطره چکانی است که تمام اعتبارات تخصیصی تاکنون به‌دلیل اینکه این پروژه به‌دلیل مشکلات فنی داشته صرف عملیات اجرایی آن به صورت موقت یا برای رفع خطر انجام شده است به طور مثال ایزوگام انجام شده تا آسیب نبینند یا پایه و ستونی تقویت شود و اعتبار کافی برای تکمیل این موزه نداشتیم تا این پروژه تکمیل شود و اعتبارات قطره چکانی فقط در حد رفع خطرات احتمالی بوده است و در صورت تأمین اعتبار تا دو سال آینده این پروژه به بهره‌برداری می‌رسد .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی موزه ملی پروژه های عمرانی اعتبارات عمرانی موزه منطقه ای کرمانشاه استان کرمانشاه میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۶۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار

ایسنا/سیستان و بلوچستان دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمامی محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

عطاء اله اکبری در گفت وگو با ایسنا، افزود: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و ۵۵۸ کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها ۶۲۸ کیلومتر بزرگراه احداث شده است و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت ۴۹۸ کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم مرز بودن این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب‌های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره‌مندی از منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه‌های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم ساخته اما راه‌های این خطه بویژه محور چابهار- میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است زیرا باعث تسریع حمل و نقل جاده‌ای و ارتباط تجاری- ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
  • دیواره تاریخی خیابان باباطاهر مربوط به دوران ایلخانی است
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • انتقال آثار تاریخی با ارزش از موزه ملی به کرمان
  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد