Web Analytics Made Easy - Statcounter

در صورت همکاری بانک تجارت و تامین سرمایه در گردش، آریان فولاد با اجرای طرحهای توسعه میزان اشتغال را به دو هزار نفر خواهد رساند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آریان فولاد، مهندس بهمن قاسمی، مدیرعامل شرکت آریان فولاد در کنفرانس خبری گفت: تشکر و قدردانی می‌کنم از تمام خبرنگارانی که در ۲۰ سال گذشته پا به پای ما در مشکلات و پیروزی‌ها همراه بوده‌اند، امیدوارم به همکاری ادامه‌دار عزیزان مفتخر باشیم زیرا همواره یکی از دلایل مهم موفقیت این شرکت بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او گفت: آریان فولاد در دو مجتمع جداگانه با ۱۸۰ هزار متر مربع و ۲۰۰ هزار متر مربع مساحت و ۴۵۰ هزار متر مربع زمین پشتیبانی و حدود ۱۴۰ هزار متر مربع محیط مسقف، فعالیت می‌کند. این شرکت همچنین دارای ۵ خط نورد، شامل ۳ خط نورد میلگرد، هر واحد حدود ۵۰۰ هزار تن ظرفیت داشته و میلگرد از سایز ۱۰ الی ۳۲ میلیمتر با بالاترین استانداردها فعالیت می‌کند.

قاسمی افزود: دو خط مقاطع که از نبشی ۴۰ الی ۲۰۰ میلیمتر و تیرآهن از سایز ۱۴ الی ۲۷ میلیمتر و ورق با حداکثر عرض ۴۰۰ میلیمتر و ریل سبک با ظرفیت ۵۰۰ هزار تن فعالیت می‌کنند و نیز دو خط ذوب القایی با ظرفیت هرکدام ۶۰ هزار تن و جمعا ۱۲۰ هزار تن با کوره‌های ۲۰ تنی و یک کوره قوس‌الکتریکی با ظرفیت ۱۲۰ هزار تن و توانایی استفاده از VOD و تولید فولاد آلیاژی فعالیت می‌نماید.
قاسمی تصریح کرد: آریان فولاد دو خط اکسیژن با ظرفیت تولید روزانه حدود ۵۰ تن اکسیژن مایع با خلوص ۹۹/۹۹ که نقش بسیار با اهمیتی در مبارزه با کووید ۱۹ ایفا می‌کند و بالاترین خلوص ممکن در دنیا را دارد از بیمارستان‌های محترم تقاضا می‌نماید در صورت نیاز با این شرکت ارتباط برقرار فرمایند تا در حد امکان امدادرسانی شود.
مدیرعامل آریان فولاد اظهار داشت: برق ما از ۱۲ اردیبهشت ماه تقریبا دچار اختلال شده و صدمات زیادی به شرکت و پرسنل وارد می‌شود. به این صورت که اضافه‌کاری‌های پرسنل که ماهانه گاهی از حقوقشان بیشتر می‌شد، قطع گردیده و زندگی همکاران ما شدیدا مختل گردیده است. با ۲۰ درصد ظرفیت به خاطر مضیقه نقدینگی فعالیت می‌کردیم که همین موضوع قطع برق منجر گردید این امر به کمتر از ۵ درصد تقلیل یابد.
به گفته او، خاموشی‌های برق منصفانه رعایت نمی‌شود و ما همکاران و شرکت‌های نوردی را می‌بینیم که کماکان با ۱۰۰ درصد ظرفیت در ماه‌های قبل تولید داشته‌اند در حالی که ما حداکثر با ۱۰ درصد ظرفیت می‌توانیم کار کنیم و متاسفانه اعتراض‌ها هم گوش شنوایی ندارد.
قاسمی افزود: از بانک محترم تجارت و هیات مدیره بزرگوار آن که مشکل دیرینه این شرکت را با درایت حل نمودند، خاضعانه تشکر و قدردانی می‌کنیم و این بانک در موفقیت‌های ما نقش بسیار پررنگی داشته است.
وی در پایان بیان کرد: ضمن آرزوی موفقیت بیشتر ریاست محترم جمهور، جناب آقای آیت ا.. رئیسی، پیشنهاد می‌کنیم حداقل حقوق را بر مبنای ۲۵۰ الی ۳۰۰ دلار ماهانه دستور تعدیل فرمایند تا زندگی و معیشت حقوق‌بگیران در تکانه‌های تورمی از حداقل خط فقر پایین‌تر نرود.
انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آریان فولاد بانک تجارت اشتغالزايي هزار متر مربع آریان فولاد هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۸۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ربات چینی با سرعت و دقت انسانی

دریافت 49 MB

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، به نظر می رسد عصر شکوفایی ربات های انسان نمای توسعه یافته و آموزش دیده با سرعت های خارق العاده فرارسیده است.

یک ربات ساز چینی که در این زمینه به دستاوردهای قابل توجهی رسیده «آستریبات» است. این شرکت روی توسعه ربات های دستیار مجهز به هوش مصنوعی تمرکز کرده و به تازگی ویدئویی از ربات انسان نمایS1 منتشر کرده است. در این ویدئو S1 در حال انجام فعالیت های خانه داری با سرعتی بی سابقه دیده می شود که پیشرفتی خارق العاده برای یک ربات است. شرکت سازنده مدعی است ربات مذکور می تواند با حداکثر سرعت 10 متر بر ثانیه حرکت کند و با هر بازویش حداکثر 10 کیلوگرم بار حمل کند.

استارداست اینتلیجنس شرکت مادر آستریبات توسط لای جی تاسیس شده که قبلا در آزمایشگاه رباتیک تنسنتف بایدو و دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ فعالیت کرده است. جی تجربیات خود را برای توسعه ربات چرخ دار تنسنت به نام «اولی» و بسیاری از ربات های دیگر به کار گرفته است.

ربات S1 با کمک یادگیری تقلیدی (imitation learning) می تواند بسیاری از وظایف پیچیده و مفید را برای انسان ها باسرعت عملیات و سازگاری که مشابه فعالیت انسان ها است، انجام دهد. شرکت سازنده مدعی است ربات مذکور تحت تست های متعدد با مدل های بزرگ و قرار است در سال جاری میلادی آن را به طور تجاری عرضه کند.

کد خبر 6089658 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • ساخت ربات چینی با سرعت و دقت انسانی
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست