Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی گفت: باید با استفاده از ابزارهای نوین، آموزه‌های دفاع مقدس را نسل به نسل منتقل کرده و اجازه ندهیم فرهنگ ایثار و شهادت مورد غفلت قرار گیرد.

محمدرضا پورمحمدی روز چهارشنبه در جلسه ستاد گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: برنامه‌های گرامی‌داشت این ایام تاریخی و افتخارآفرین باید با هدف حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس، ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت، شهادت و تحکیم فرهنگ ولایت‌مداری، خودباوری، عزت ملی و دینی برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: تاریخ دفاع مقدس سرشار از رشادت‌هایی است که رزمندگان اسلام در جبهه‌های حق علیه باطل انجام داده‌اند، بنابراین برای تقویت روحیه انقلابی جامعه ضرورت دارد که به صورت منسجم و همه جانبه و با استفاده از ابزارها و فناوری‌های نوین در گسترش فرهنگ دفاع مقدس کوشید.
 
وی با اشاره به دستاوردهای بزرگ هشت سال دفاع مقدس، گفت: آزادی، استقلال و امنیت موجود در کشور را مدیون این دوران افتخارآمیز هستیم.
 
استاندار آذربایجان شرقی گفت: هشت سال دفاع مقدس تنها بخشی از تاریخ نیست بلکه می توان گفت بخشی از هویت ملی ما نیز محسوب می شود.
 
وی ادامه داد: دفاع مقدس، مصداق بارز فرهنگ ایثار و تجلی دلدادگی خالصانه پاک‌ترین بندگان خدا به درگاه معبود خویش است که در تاریخ پرفراز و فرود ایران اسلامی، از بزرگترین و برجسته‌ترین افتخارات ملت بزرگ ما به شمار می‌رود.
 
وی گفت: در هشت سال دفاع مقدس همه ملت ایران نقش داشتند و اگر در آن دوران، شهدا عامل وحدت بودند امروز هم فرهنگ ایثار و شهادت باید محور وحدت در جامعه باشد.
 
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، پورمحمدی گفت: جامعه ما با هجمه‌های سنگینی در عرصه‌های مختلف روبه‌روست و برای مقابله با این هجمه‌ها، باید فرهنگ ایثار و شهادت را که رمز پیروزی ملت ما در هشت سال دفاع مقدس بود، ترویج کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری هشت سال دفاع مقدس آذربایجان شرقی فرهنگ ایثار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۸۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین ارسطوزاده ظهر امروز چهارشنبه در حاشیه ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت با محوریت استان خوزستان تصریح کرد: امروزه آسایش و امنیت کشور، حاصل جان‌فشانی شهیدان است و بر این اساس گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد و خاطره شهدا به شمار می‌رود؛ بنابراین یاد و خاطره عزیزانی که در راه مقاومت جان سپرده‌اند، راهبردی برای ادامه مسیر این شهدا را در حوزه گردشگری مقاومت است.

وی اظهار کرد: قریب به ۲۰۰ هزار شهید در جنگ تحمیلی در دفاع از کشور جان خود را از دست دادند و حدود ۱۲۷ شهر در معرض حملات هوایی و موشکی قرار گرفته‌اند. ۴۲ درصد از این حملات به شهرهای خوزستان بود و ۴۰ درصد از شهدا و مجروحان جنگ خوزستانی بودند.

ارسطوزاده افزود: استان خوزستان نقش مهمی در جنگ دفاع مقدس داشته به صورتی که کوچک‌ترین شهید، با ۱۲ روز سن و مسن‌ترین شهید آن صد سال سن است. در حال حاضر در این استان ۲۲ یادمان برای گرامیداشت شهدا وجود دارد.

وی در خصوص توسعه یادمان‌ها و آثار دفاع مقدس در خوزستان تأکید کرد: در حال حاضر ۲۲ یادمان مرتبط با دوران دفاع مقدس در استان وجود دارد که هر یک از این یادمان‌ها به مناطق مشخصی از استان مرتبط و برای ماندگاری و یادآوری این رویدادها برای عموم مردم است.

ارسطوزاده تصریح کرد: نقطه به نقطه شهر آبادان و خرمشهر و همچنین مناطق اطراف آن روایتگر رویدادها و عملیات دوران دفاع مقدس است و این پتانسیل وجود دارد که در هر کدام از این نقاط یادمان‌های متعددی ساخته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان افزود: برنامه دقیقی برای ثبت و نگاشت یادمان‌ها در دست تهیه است که این اقدام‌ها بعد از تکمیل پرونده‌های مربوطه رونمایی و معرفی می‌شود.

وی با اعلام اینکه تاکنون ۴۰ اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی خوزستان به ثبت رسیده و ۱۰ پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده‌سازی است، گفت: در کنار برنامه‌های وسیع فرهنگی کاروان‌های راهیان نور و ستاد اربعین، یکی از محورهای اصلی این رویدادهای فرهنگی نقش و اهمیت استان خوزستان در گردشگری مقاومت است.

کد خبر 6087743

دیگر خبرها

  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • تبیین مفاهیم ایثار و شهادت برای نسل جوان ضروری است
  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • زوایای پنهان دفاع مقدس برای نسل جدید بیان شود
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • ضرورت معرفی جلوه‌های ایثار و شهادت به نسل جدید
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر ۶ شهید گمنام در پایتخت