Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@14:59:59 GMT

وزیر توسعه گردشگری

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۹۰۹۰۵

وزیر توسعه گردشگری

روزنامه اعتماد یازدهم شهریور یادداشتی را به قلم شهرام شیروانی منتشر کرد و نوشت: چند روز پیش آقای مهندس ضرغامی اولین جلسه کاری خود را با رییس جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران داشتند. بنا به آنچه آقای دکتر حمزه‌زاده درباره محتوای آن نشست دو نفره توضیح دادند، نشست بسیار سازنده‌ای بوده و می‌تواند مقدمه‌ای برای همکاری‌های آینده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  ما امیدواریم که آقای مهندس ضرغامی به بحث جذب گردشگران خارجی که از موضوعات مهم و مورد تاکید در برنامه توسعه کشور است، توجه ویژه‌ای داشته باشند.

یکی از امکان‌هایی که در سایه تعامل وزارت گردشگری با وزارت خارجه می‌تواند کمک بسیار زیادی به این موضوع بکند، استفاده از رایزن‌های گردشگری در سفارتخانه‌های ایران در کشورهای دیگر است. در این بخش تا به امروز با کاستی بزرگی روبه‌رو بوده‌ایم و متاسفانه اطلاعات و تبلیغاتی در این زمینه وجود نداشته و عملا در بازاریابی ضعیف بوده‌ایم. امیدواریم با آمدن آقای مهندس ضرغامی که سابقه مدیریت گسترده‌ترین دستگاه رسانه‌ای کشور یعنی سازمان صدا و سیما را عهده‌دار بوده‌اند، در این بخش شاهد موفقیت‌های چشمگیری باشیم.

موفقیت‌هایی که لازمه نزدیک شدن ما به پیش‌بینی ۲۰ میلیون گردشگر برای سال ۱۴۰۴ در سند چشم‌انداز کشور است. جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران در این ارتباط از هیچ تلاشی در همکاری با وزارتخانه برای ایجاد زمینه‌ای مساعد جهت شناساندن جاذبه‌ها و مقاصد گردشگری ایران به دنیا فروگذار نخواهد کرد.

موضوع دیگری که ضرورت دارد به آن توجه شود، واکسیناسیون کامل کارکنان هتل‌های کشور است. در بعضی استان‌ها این واکسیناسیون انجام شده و در بعضی استان‌ها هم در حال انجام است. در این زمینه پیگیری‌های زیادی انجام شده و همچنان ادامه دارد. بعد از واکسیناسیون کارکنان هتل‌ها، وقتی درصد واکسینه‌شده‌های کشور به بالای ۵۰درصد رسید، انتظار این است که دستگاه‌های دولتی در قالب تفاهمی با جامعه هتلداران ایران، برای کارکنان خود سفرهایی را درنظر بگیرند که از این طریق هم جامعه از بهت و فشار ناشی از کرونا تا حدی بیرون بیاید و صنعت گردشگری از رکود بی‌سابقه یک سال و نیم گذشته خارج شود و چرخه اقتصادی آن به حرکت دربیاید.

تاسیسات گردشگری و از جمله هتل‌ها از بحران کرونا دچار آسیب‌های شدید شدند. طبعا این تاسیسات توقع دارند که وزیر جدید نگاه ویژه‌ای به آنها داشته باشند و با رایزنی در هیات دولت و جلب همکاری و تعامل سایر دستگاه‌های مرتبط، زمینه‌ساز معافیت‌هایی برای تاسیسات گردشگری شوند تا این طریق بخشی از خسارت‌های واردشده به آنها جبران شود. از آن جمله می‌توان به مساله مالیات، هزینه حامل‌های انرژی، بدهی‌های معوقه بانکی، بدهی به بیمه و... اشاره کرد.

بار دیگر باید تاکید کنم بر اینکه همه این خواسته‌ها در حالی مطرح می‌شود که صنعت گردشگری در برنامه هفتم توسعه بسیار مورد توجه قرار گرفته و در واقع روی ظرفیت‌های آن برای رشد اقتصادی کشور حساب شده است. بنابراین انتظار از وزیر گردشگری این است که تصمیم‌ها و سیاست‌هایی را به کار ببندند که مسیر رسیدن به چشم‌انداز برنامه هفتم توسعه آن تصمیم‌ها و سیاست‌ها را اقتضا می‌کند.

باتوجه به جایگاه آقای مهندس ضرغامی در مدیریت کشور و نیز توانایی‌هایی که در مسوولیت‌های گذشته در بیان مسائل و پیشبرد برنامه‌های دستگاه تحت مدیریت خود نشان دادند، ما بسیار به دوره ایشان خوشبین هستیم و می‌خواهیم صنعت گردشگری در دوران وزارت ایشان در هیات دولت جایگاه واقعی خود را پیدا کند.

منبع: روزنامه اعتماد برچسب‌ها هیات دولت سید عزت الله ضرغامی میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هیات دولت سید عزت الله ضرغامی میراث فرهنگی هیات دولت سید عزت الله ضرغامی میراث فرهنگی آقای مهندس ضرغامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۰۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس علی آبادی روز جمعه در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در این وزارتخانه و پیگیری مسائل مهم در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی ایجاد می‌شود. این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود.

وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه‌های گمرکی در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد.

وزیر صمت، با بیان اینکه رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ‌های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فرآوری به کمک توانمندی‌های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد برد توسعه دهیم.

وی ادامه داد: برنامه‌های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت‌های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای است.

علی آبادی به توسعه زیرساخت‌های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است تا با توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه، با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد.

وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است؛ یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم.

علی آبادی، بر افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای بین توسعه تجارت ایران و آفریقا تاکید کرد و گفت: آمادگی بر تشکیل اتاق‌های بازرگانی و افزایش تعداد مراکز تجاری از ۱۰ مرکز به حداقل ۱۵ مرکز و افزایش تعداد رایزنان به ۱۲ رایزن در یک افق کوتاه مدت، تسهیل در دسترسی متقابل رایزن‌ها در قالب هیأت‌های تجاری و حضور در نمایشگاه‌ها و عرضه محصولات ایران در آفریقا به صورت متقابل را داریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ابراز امیداوری کرد که کشورهای آفریقایی در موارد توسعه تجارت، اقداماتی را انجام دهند.

وی با اشاره به دستاوردهای ایران در حوزه‌های مختلف گفت: جمهوری اسلامی ایران از توانمندی‌های صنعتی قابل توجهی در زمینه‌هایی مانند پتروشیمی مواد شیمیایی ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی، صنایع معدنی، صنایع خلاق و دانش بنیان شوینده و مواد بهداشتی دارو و تجهیزات پزشکی مصالح ساختمانی مواد غذایی و همچنین در بخش خدمات فنی و مهندسی به خصوص در زمینه زیرساخت‌های پالایشگاهی نیروگاهی حمل و نقل مسکن گردشگری بهداشت و درمان و آموزش برخوردار است.

علی آبادی افزود: ایران می‌تواند این توانمندی‌ها را در جهت توسعه هرچه بیشتر کشورهای آفریقایی به کار گیرد.

وی گفت: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج شود و به یک رویداد کاری تبدیل گردد از اینکه امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفاً تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم.

کد خبر 6088945 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • وزیر صنعت: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • عزت‌الله ضرغامی دست به اسلحه شد + فیلم | واکنش اطرافیان را ببینید
  • وزیر صمت: خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می یابد
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • واکنش ضرغامی به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس/ وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: این که گفته می‌شود سفر از سبد خانوار حذف شده حتما نادرست است و همان چیزی است که دشمن می‌خواهد
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند