Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-05@02:17:28 GMT

ممنوع الکار شدن پزشک ازنایی به خاطر مرگ زن باردار

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۹۱۰۶۵

ممنوع الکار شدن پزشک ازنایی به خاطر مرگ زن باردار

سه شنبه شب یک مادر باردار ازنایی حین عمل سزارین جان خود را از دست داد که این امر واکنش افکار عمومی، رسانه‌ها و همچنین برخی از مسئولان استان از جمله معاون دانشگاه علوم پزشکی و همچنین یحیی ابراهیمی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی را در پی داشت تا این مسئولان قول پیگیری این موضوع را بدهند.

همچنین دانشگاه علوم پزشکی وعده کرد که کمیته بررسی موضوع را تشکیل داده و با خاطیان برخورد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش رکنا، حشمت الله بهمنی فرماندار ازنا در این رابطه با اشاره به مرگ مادر ازنایی حین عمل سزارین اظهار داشت: متأسفانه ظرف یک سال گذشته به گفته مسئولان شبکه بهداشت شهرستان، این سومین مادر بارداری است که بر اثر کوتاهی، قصور تیم پزشکی و پزشک معالج در بیمارستان امام علی (ع) شهرستان ازنا فوت می‌کند.

ورود دادستانی به مرگ مادر باردار ازنایی/ پزشک خاطی ممنوع الکار شد

وی عنوان کرد: در جریان حادثه‌ای که جدیداً اتفاق افتاده، مادر ۲۲ ساله‌ای به بیمارستان برای زایمان مراجعه می‌کند که متأسفانه به علت کوتاهی، عدم هماهنگی و به نظرم نداشتن تجهیزات کافی توسط پزشک معالج، این مادر باردار فوت می‌کند.

فرماندار ازنا تصریح کرد: بلافاصله به دنبال این خبر ناگوار، شورای تأمین شهرستان تشکیل شد و خواستار و پیگیر ممنوع الکار شدن پزشک مربوطه شد، خوشبختانه این پزشک ممنوع الکار شد، نکات و پیگیری‌های لازم در خصوص بررسی و پیگرد مقصرین و عواملی که در فوت این مادران باردار نقش داشته‌اند در حال انجام است.

بهمنی تصریح کرد: دادستان شهرستان نیز ورود پیدا کرده، پرونده مفتوح شده و خانواده‌های متوفیان هم شکایت خود را به دادسرای ازنا تقدیم کرده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه ما با جدیت پیگیر این موضوع هستیم افزود: مواردی ما داشته‌ایم که به علت نبود پزشک متخصص، کم تجربگی و کارایی کادر درمان منجر به فوت مصدوم شده و انتظار داریم که مسئولان مربوطه از جمله دانشگاه علوم پزشکی لرستان پیگیر این قضیه باشند و در خصوص تأمین کادر درمان و پزشک متخصص شهرستان اقدام لازم را انجام دهند.

بنابراین گزارش، یحیی ابراهیمی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی هم پیش از این هم  با تاکید بر اینکه به علت کار غیر علمی، این افراد فوت کرده‌اند گفت: انتظار داریم که رئیس دانشگاه علوم پزشکی و وزیر بهداشت با این موارد برخورد کنند.

ابراهیمی یادآور شد: بدترین شاخص بهداشتی و درمانی در دنیا شاخص مرگ مادر باردار است، چرا کسی که یک بار، دو بار و سه بار تخلف کرده مورد برخورد قرار نگرفته و در نهایت موجب مرگ عده‌ای از مادران می‌شود؟

ابراهیمی عنوان کرد: قطعاً باید دادستانی، نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی ورود پیدا کنند و با این افراد برخورد داشته باشند. به طور حتم من این موضوع را از طریق وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی پیگیری خواهم کرد.

مریم کوشکی معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان هم در این رابطه اظهار داشت: شاخص مرگ و میر مادران باردار یکی از مهم‌ترین شاخص‌های دانشگاه علوم پزشکی است و در این زمینه پروتکل‌های جدی وجود دارد.

وی ادامه داد: بعد از هر مرگ مادر باردار کمیته بررسی علت مرگ و میر با حضور رئیس دانشگاه، معاونین بهداشت و درمان، معاون آموزش، مدیر گروه زنان و زایمان، رئیس سازمان نظام پزشکی، کارشناسان ذی ربط و متخصصین زنان و زایمان تشکیل می‌شود.

کوشکی عنوان کرد: در این کمیته علت مرگ، شاخص‌های مورد نظر، اقداماتی که باید در جریان جراحی مادر باردار انجام می شده بررسی می‌شود و متخصصین و همچنین پزشک معالجی که عمل را انجام داده توضیحات خود را ارائه می‌دهد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: در نهایت نتیجه در این جلسه مشخص و بررسی لازم انجام می‌شود.

کوشکی در ادامه سخنان خود با اشاره به مرگ مادر باردار ازنایی طی شب گذشته بیان داشت: طی روزهای آینده در این راستا کمیته مرگ و میر مادران با حضور افراد یاد شده برگزار می‌شود و نتیجه آن مشخص خواهد شد.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا مادر باردار مادر باردار ممنوع الکار اخبار حوادث پزشک مادر باردار ممنوع الکار شدن سهام عدالت قیمت خودرو کرونا قیمت سحر قریشی در استادیوم فال سحر قریشی ازدواج بازیگران هالیوود ازدواج بازیگران ازدواج بازیگران ایرانی کرونا دانشگاه علوم پزشکی مرگ مادر باردار ممنوع الکار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۱۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از زحمات کادر سلامت، اظهار داشت: کارکنان نظام سلامت باعث افتخار ما هستند و به طور شبانه روزی، حتی در ایام تعطیل کار می کنند و در زمان کرونا نیز افتخار آفرینی کردند.

وی با اشاره به تقدیم ۳۰۰ شهید حوزه سلامت در مبارزه با بیماری کووید۱۹، گفت: با توجه به نیازهایی که در جامعه ما وجود دارد بحث پرداخت فوق العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید.

عین‌اللهی ادامه داد: ۱۰ هزار میلیارد تومان فوق العاده خاص برای کارکنان حوزه سلامت در نظر گرفته شده که آیین نامه اجرایی آن در کمیته ها در حال تدوین بوده و به اطلاع تمامی کارکنان خواهد رسید. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: مصوبه فوق العاده خاص از امسال اعمال می‌شود و جزو بودجه امسال دیده شده است.

عین‌اللهی به دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و اظهار داشت: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین‌المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشورهای پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را داراست.

وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه ما نه تنها همه خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم بلکه در سال گذشته قریب به یک و نیم میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند.

وی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی ما از ابتدای انقلاب تاکنون از ده دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است.

وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان داده و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم.

عین اللهی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده اند، گفت: امسال نیز می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری