Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ با افتتاح خط سوم تولید دوده سخت به ظرفیت ۲۰ هزار تُن در سال، شهر دزفول به قطب تولید دوده صنعتی ایران تبدیل و به همت مهندسان ایرانی، صنعت تایرسازی کشور از واردات دوده بی نیاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، امروز سومین خط تولید دوده سخت در شرکت صنعتی دوده فام با حضور سید پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان، معاون استاندار خوزستان و تعدادی از مسولان استانی افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با افتتاح این خط که ظرفیت تولیدی بالغ بر 20 هزار تن دوده سخت را در سال دارد، شرکت صنعتی دوده فام، به بزرگترین تولیدکننده دوده صنعتی در کشور تبدیل شد و صنعت تایرسازی ایران از واردات دوده به عنوان مهمترین ماده اولیه تولید لاستیک، بی نیاز می شود.

این خط تولید که به همت متخصصان ایرانی طراحی و راه اندازی شده است، در شرایطی افتتاح شد که با توجه به داخلی سازی و توان مهندسان کشور، از خروج 5.8 میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری شد.

‌با افتتاح این خط تولید، اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای 465 نیروی کار و متخصص فراهم شده و ارزآوری حاصل از صادرات دوده صنعتی به کشورهای اروپایی، افریقایی و آسیایی به حدود 30 میلیون یورو در سال می رسد.

بی‌نیاز شدن صنعت تایرسازی از واردات دوده به همت بنیاد مستضعفان‌

رئیس بنیاد مستضعفان در حاشیه افتتاح سومین خط تولید دوده در شرکت صنعتی دوده فام دزفول، از بی نیاز شدن صنعت تایرسازی کشور از واردات با اضافه شدن 20 هزار تُن تولید دوده در سال در این خط تولید، از درخواست 19 کشور جهان برای واردات دوده از ایران خبر داد.

فتاح در حاشیه افتتاح خط سوم تولید دوده در شرکت صنعتی دوده فام دزفول در جمع خبرنگاران با اشاره به بهره برداری از این خط که با همت متخصصان و جوانان کشور به انجام رسید، اظهار کرد: امروز با افتخار در شهر سرافراز و شهید پرور دزفول حاضر شدیم و خوشحالیم امروز موفق شدیم با همت جوانان و مهندسان ایرانی، به بخشی از تاکیدات رهبر معظم انقلاب در اعتماد به جوانان، کار جهادی و انقلابی و تلاش برای خودکفایی کشور، عمل کردیم.

رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: خط 3 تولید در این مجموعه در شرایطی به بهره برداری رسید که خط یک و 2 این شرکت، تقریبا به صورت 100 درصدی توسط خارجی ها طراحی و ساخته شده بود ولی امروز خوشبختانه 75 درصد خط 3 این مجموعه به دست نخبگان و کارگران ایرانی طراحی، ساخته و نصب شده است.

وی با بیان اینکه «دوده» یک ماده استراتژیک برای صنعت کشور و صنایعی همچون تایرسازی، لاستیک سازی و ... است، گفت: با افتتاح این خط، 20 هزار تن به ظرفیت سالانه تولید این مجموعه اضافه شد و با این میزان تولید، صنعت تایرسازی کشور از واردات دوده بی نیاز می شود.

فتاح با اشاره به اینکه اولویت اصلی، تامین نیاز داخل است افزود: با اضافه شدن این ظرفیت به تولید دوده کشور، نیاز داخل تامین می شود و مازاد تولید نیز در صورت اخذ مجوزهای لازم، صادر خواهد شد چراکه هم اکنون 19 کشور در شرق آسیا، اروپا و اقصی نقاط جهان، خواستار تامین بخشی از نیازهای خود با استفاده از تولیدات این شرکت هستند.

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه ماده و خوراک اولیه این کارخانه کاملا داخلی است گفت: ماده اولیه این مجموعه، پسماندهای شرکت‌های پتروشیمی و شرکت های پالایش قطران زغال سنگ است و با توجه به اینکه این مجموعه، هیچ پسماندی ندارد، افزایش تولید در این شرکت، کمک شایانی به موضوع محیط زیست می کند.

به گفته فتاح این شرکت با اخذ مجوزهای محیط زیستی توانسته به بالاترین استانداردهای جهانی که متاثر از تکنولوژی بالای خطوط تولیدی آن است، دست یابد.

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه برای طراحی، ساخت و راه اندازی این خط مبلغ 230 میلیارد تومان از منابع داخلی بنیاد هزینه شده است افزود: برآورد زمانی طراحی، ساخت و اجرای این خط، 18 ماه بود که خوشبختانه با همت جوانان و اقدام جهادی متخصصان، این خط طی مدت 9 ماه به بهره برداری رسید.

وی با اشاره به بکارگیری نیروهای بومی در این شرکت گفت: اغلب کارگران و متخصصان این مجموعه از نیروهای بومی هستند و با اضافه شدن خط سوم تولید به این شرکت، اشتغالزایی مستقیم برای 65 نفر و اشتغالزایی غیرمستقیم برای تعداد قابل توجهی از نیروهای بومی دزفول و خوزستان ایجاد می کند.

به گفته فتاح، منافع حاصل از صادرات برای این شرکت که جزو شرکت های بورسی بنیاد مستضعفان است، مستقیما به مردم و سهامداران خرد خواهد رسید.

رئیس بنیاد مستضعفان در پایان با تاکید بر اهمیت استان خوزستان برای بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: بنیاد مستضعفان برای احداث بیمارستان آبادان که به زودی افتتاح می شود 300 میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده و ما با توجه به مشکلات انرژی و برق در تابستان امسال، تمام ظرفیت نیروگاه های در اختیارمان در خرمشهر و اهواز را برای حل مشکل به کار گرفتیم و در موضوع آب غیزانیه نیز سعی کردیم با اختصاص منابع مالی، کمک حال مردم باشیم و این خدمتگزاری به مردم خوزستان، افتخار ما است.

سید احمد آوایی نماینده مردم دزفول نیز با تقدیر از تلاش های بنیاد مستضعفان در عمل به وعده های داده شده گفت: امروز خوشحالیم که شاهد عمل به وعده رئیس بنیاد مستضعفان هستیم که در دی ماه سال گذشته قول دادند تا خط سوم تولید در این مجموعه طراحی و ساخته شود و انشالله امیدواریم با همت جهادی ایشان و همکارانشان، خط چهارم تولیدی این شرکت نیز به زودی احداث شود.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس بنیاد مستضعفان شرکت صنعتی دوده فام صنعت تایرسازی خط سوم تولید تولید دوده بی نیاز شد خط تولید اضافه شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۱۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد

بخش R&D آوان بهمن شیمی مجهز به مدرن‌ترین تجهیزات و فناوری‌های روز دنیا بوده و توسط تیمی از متخصصان برجسته در حوزه شیمی و داروسازی در حال توسعه مولکول‌های دارویی است. این بخش وظیفه توسعه مواد اولیه دارویی جدید و همچنین بهینه‌سازی روش‌های تولید محصولات موجود را بر عهده دارد.

زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با تاکید بر حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و نوآور در حوزه سلامت گفت: «در کشور ما رویکرد جدیدی به علم و فناوری وجود دارد که مسیر را تغییر داده و تبدیل علوم به فنون در دستور کار مراکز علمی قرار گرفته است. دانشگاه‌ها فقط تا سطحی، فناوری را خلق می‌کنند و پس از آن نیاز است تا بخش خصوصی و صنایع در کنار یکدیگر قرار گیرند و بر اساس قانون و مسیر مشخص تولید دانش بنیان رشد و جهش یابد.»

محمد رضا عبدالهی، مدیر عامل شرکت آوان شیمی، در سخنانی در این مراسم، ضمن ابراز خرسندی از افتتاح بخشR&D ، گفت: «ما متعهد به تولید مواد اولیه دارویی با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای بین المللی هستیم. افتتاح این بخش، نقطه عطفی در مسیر این تعهد است و امیدواریم که با کمک این بخش، بتوانیم با توسعه و بهینه سازی محصولات جدید نقشی موثر در ارتقای سطح سلامت جامعه ایفا کنیم.»

وی افزود: «آوان شیمی همواره با توسعه دانش فنی محصولات ارزشمند با کیفیت و اثربخش، در جهت تامین با ثبات و امن دارویی و همچنین کاهش وابستگی کشور در زمینه مواد موثره داروئی گام بر می‌دارد. مبنا قرار دادن تحقیقات در خدمت تولید صنعتی در این شرکت از ارزش‌های اصلی است.»

عبدالهی اضافه کرد: «از دیگر اهداف استراتژیک شرکت و در راستای ارتقاء نظام سلامت کشور، می‌توان به ایجاد سایت تولیدی مطابق با اصول GMP برای تولید محصولات High-Potent و LVHV به منظور امکان تولید محصولات درمانی در حوزه‌های جدید اشاره کرد.»

مدیرعامل آوان شیمی با تاکید بر اهمیت محصولات دانش بنیان افزود: «بر اساس تأییدیه معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، شرکت آوان شیمی تاکنون موفق به اخذ گواهی دانش بنیان 3 محصول خود شده و اقدامات لازم جهت اخذ تائیدیه دانش بنیان 6 محصول دیگر نیز در حال انجام است. لازم به ذکر است این شرکت برای اولین بار در کشور، اقدام به تولید و فروش مولکول تلمیزارتان به عنوان یکی از محصولات جدید دسته قلبی و عروقی با هدف کنترل فشارخون کرده است.»

در حال حاضر 30 مولکول در پایپ لاین توسعه شرکت آوان شیمی قرار دارد که از این تعداد، 4 مولکول در مرحله تولید و فروش صنعتی، 11 مولکول در مرحله اخذ پروانه فروش در سال جاری، 9 مولکول در مرحله توسعه دانش فنی و 6 مولکول در فاز بررسی اولیه است.

در راستای توسعه همکاری و مشارکت‌های علمی، کمک به اقتصاد دانش بنیان و ایجاد ارتباط موثر مابین صنعت و دانشگاه، همکاری با مراکز دانش نهاد و اساتید دانشگاهی و مراکز علمی و تحقیقاتی نیز در حال انجام است و همچنین شش پروژه توسعه محصول به منظور همکاری با دانشگاه‌ها و متخصصین کشور برای سال جاری تعریف شده است.

افتتاح بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی گامی بلند در مسیر ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق تولید مواد اولیه دارویی باکیفیت و مبتنی بر نوآوری است.

درباره شرکت آوان بهمن شیمی

شرکت آوان بهمن شیمی به عنوان شرکتی دانش بنیان، تحقیقاتی و تولیدی از ابتدای سال1400 در صنعت داروسازی کشور و در حوزه تولید مواد موثره داروئی فعالیت خود را آغاز کرده است. این شرکت با رویکرد نوآورانه و مطابق با استانداردهای بین المللی، یکی از شرکت‌های تامین کننده مواد موثر دارویی است که در حوزه‌های درمانی مختلف نظیر دیابت، کاردیولوژی، نورولوژی، ایمونولوژی و آنکولوژی در حال فعالیت است.

کد خبر 847841

دیگر خبرها

  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • عملیات وعده صادق همه مستضعفان جهان را امیدوار کرد
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود