Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل ازایسنا ،پژوهشگران "مرکز پزشکی سیدرز-ساینای"(Cedars-Sinai Medical Center) آمریکا در بررسی جدید خود، بر "سندروم التهابی چند سیستمی کودکان"(MIS-C) تمرکز کردند که طی آن، یک واکنش التهابی، چندین اندام را درگیر می‌کند. این شرایط می‌تواند هفته‌ها پس از ابتلا به کووید-۱۹ رخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه بیشتر بیماران با دارو بهتر می‌شوند اما بیش از نیمی از افراد مبتلا به سندروم التهابی چند سیستمی کودکان در آمریکا، در بخش مراقبت‌های ویژه بستری می‌شوند و شرایط آنها می‌تواند کشنده باشد.

به گزارش نیوزوایز،از ۱۵ اوت، در مجموع ۴۴۰۴ مورد ابتلا به سندروم التهابی چند سیستمی کودکان و ۳۷ مورد مرگ و میر ناشی از آن گزارش شده است. این گزارش نشان می‌دهد که میانگین سنی بیماران، ۹ سال بوده است و بیش از ۶۰ درصد آنها، کودکان سیاه‌پوست یا لاتینکس بوده‌اند.

"موشه اردیتی"(Moshe Arditi)، مدیر بخش بیماری‌های عفونی مرکز پزشکی سیدرز-ساینای گفت: با توجه به گزارش‌های مبنی بر بستری شدن کودکان مبتلا به کووید-۱۹ در آمریکا و بازگشت بسیاری از دانش‌آموزان به مدرسه در پاییز، بهبود درک ما در مورد سندروم التهابی چند سیستمی کودکان، بسیار مهم است. تاثیر نامناسب سندروم التهابی چند سیستمی کودکان به ویژه با توجه به نژاد و قومیت، نگران‌کننده است.

پژوهشگران، گروه کوچکی از بیماران را مورد بررسی قرار دادند تا مجموعه‌ای از مسیرهای بیماری‌زا را در سندروم التهابی چند سیستمی کودکان شناسایی کنند و همچنین به شناسایی پروتئین‌هایی در خون بپردازند که مانند نشانگرهای زیستی برای پیش‌بینی شدت سندروم و کمک به تصمیم‌گیری برای درمان عمل می‌کنند.

اردیتی ادامه داد: تصویر سندروم التهابی چند سیستمی کودکان، مانند یک بیماری خودایمنی ظاهر می‌شود که در آن، سیستم ایمنی بیش از اندازه فعال می‌شود و به اشتباه به اندام‌های بدن حمله می‌کند. این روند ممکن است در اثر آسیب گسترده ناشی از کووید-۱۹ به بافت پیش بیاید.

کودکان مبتلا به سندروم التهابی چند سیستمی معمولا نشانه‌هایی شبیه به نشانه‌های "طوفان سیتوکین"(cytokine storm) را تجربه می‌کنند که یک واکنش التهابی در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ است و می‌تواند کشنده باشد. این نشانه‌ها ممکن است تب مداوم و مشکلات گوارشی، تنفسی، عصبی و قلبی-عروقی از جمله شوک و التهاب عضله قلب را شامل شوند.

بررسی‌های صورت گرفته توسط اردیتی و همکارانش، فرآیندهای بیولوژیکی را نشان می‌دهند که در سندروم التهابی چند سیستمی کودکان، طوفان سیتوکین و "سندروم شوک سمی"(toxic shock syndrome) نقش دارند. سندروم شوک سمی، یک عارضه نادر ناشی از عفونت‌های باکتریایی است که زندگی را تهدید می‌کند.

این گروه پژوهشی در بررسی جدید خود، یک رویکرد بینارشته‌ای را در پیش گرفتند و با متخصصان موسسه سیدرز-ساینای و پنج موسسه دیگر همکاری کردند.

"ون ایک"(Van Eyk)، از پژوهشگران این پروژه گفت: ما مجموعه‌ای از روش‌های پیشرفته مانند "پروتئومیکس"(Proteomics)، توالی‌یابی آران‌ای، تحلیل پادتن‌ها و سیگنال‌دهی سیستم ایمنی را به کار گرفتیم. ما با ترکیب نیروها می‌توانیم به اکتشافات علمی سرعت بدهیم تا با تکامل سریع همه‌گیری کووید-۱۹ همگام شوند و به آگاهی از تصمیمات بالینی کمک کنند.

پژوهشگران خاطرنشان کردند که پژوهش آنها به خاطر مقیاس کوچک، محدود شده است. آنها ۶۹ کودک مبتلا به سندروم التهابی چند سیستمی و بدون آن را مورد بررسی قرار دادند و همچنین به بررسی هفت کودک پرداختند که به یک اختلال التهابی دیگر موسوم به "سندروم کاوازاکی"(Kawasaki disease) مبتلا بودند. برای اعتبارسنجی یافته‌های این پژوهش باید بررسی‌های آینده در گروه بزرگتری از بیماران صورت بگیرند.

این پژوهش، در مجله "Journal of Clinical Investigation" به چاپ رسید.

پربیننده ترین سویه جدید کرونا از راه رسید احتمال تاثیر سم نوعی افعی بر ویروس کرونا از شایعه تا واقعیت، خطر ایجاد لخته خون با تزریق واکسن کرونا شایع ترین علائم دلتا پلاس در کودکان ترس از کرونا ، عامل اصلی ابتلا به کروناست

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کودکان کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۱۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • حضور شناگر سندروم‌داون مهابادی در مسابقات کشوری
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • شناگر نابغه سندروم داون مهابادی در مسابقات قهرمانی کشور حضور دارد
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • قتل دختر اصفهانی مبتلا به اتیسم به دست مادرش