Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناظر و مسئول کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس گفت: مجوز اضطراری به این واکسن ایرانی به احتمال بسیار زیاد پس از ورود و انجام شدن بخشی از مرحله سوم کارآزمایی تعلق می‌گیرد.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه خبر، کوهپایه‌زاده، اظهار کرد: اخذ مجوز به این واکسن بعد از اتمام موفقیت آمیز مرحله دوم آزمایش بالینی و پس از ورود و انجام بخشی از مرحله سوم کارآزمایی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه هم اکنون واکسن‌های ایرانی «کوو ایران برکت» و «پاستوکووک» مجوز اضطراری را دریافت کرده اند، افزود: با توجه به تأیید بی خطر بودن، ایمنی زایی و مؤثر بودن واکسن رازی کوو پارس در مراحل اول و دوم کارآزمایی بالینی و نیاز شدید کشور به واکسن، وزارت بهداشت به احتمال بسیار زیاد اقدام به صدور مجوز اضطراری این واکسن می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین گفت: بر اساس روال عادی، پس از اتمام کارآزمایی بالینی فاز سوم برای بررسی و تحلیل نتایج اولیه حداقل ۲ ماه زمان نیاز دارد، ولی مسؤولان نظام سلامت به دلایلی از جمله اضطرار می‌توانند مجوز استفاده واکسن را زودتر صادر کنند که این کار برای ۲ واکسن ایرانی کرونا انجام شده است.

کوهپایه زاده، تعداد داوطلبان مرحله دوم واکسن رازی کوو پارس را ۵۰۰ نفر اعلام کرد و ادامه داد: واکسن رازی کوو پارس مرحله دوم کارآزمایی بالینی خود را با موفقیت به اتمام رسانده است.

وی گفت: پیش بینی می‌شود مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن رازی کوو پارس هم با موافقت سازمان غذا و دارو در روزهای آینده اجرا شود.

واکسن رازی کووپارس نخستین واکسن تزریقی- استنشاقی پروتئین نوترکیب کرونا که مطابق با دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت و سخت‌ترین شیوه نامه‌های داخلی درحال ساخت است. مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در این واکسن از روش پروتئینی نوترکیب برای تولید آن استفاده کرده است.

این مؤسسه در فاصله زمانی اسفند ۹۸ تا اوایل فروردین ۹۹، کار طراحی این واکسن را به پایان رساند، فروردین دُوزسنجی و فرمولاسیون انجام و آزمایش این واکسن روی ۵۰۰ حیوان آغار شد. در خرداد تزریق به میمون و ارزیابی ایمنی زایی و بی خطری در این حیوان انجام شد و اواخر مرداد ۹۹ پرونده به سازمان غذا و دارو ارسال شد.

کارآزمایی بالینی واکسن رازی کوو پارس با تزریق به ۲ داوطلب مرد با حضور خاوازی وزیر جهاد کشاورزی، کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و جمعی از مسؤولان و محققان دهم اسفند ۹۹ در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) تهران آغاز شد.

دانشگاه علوم پزشکی ایران ناظر و مسئول کارآزمایی بالینی واکسن رازی کوو پارس و مرحله دوم کارآزمایی بالینی این واکسن هم به اتمام رسیده و برنامه ریزی‌های لازم برای اجرای مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس انجام شده است.

کد خبر 519023

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ساخت واکسن رازی کووپارس واکسن رازی کووپارس واکسن استنشاقی کووپارس عوارض واکسن کووپارس واکسن استنشاقی کووپارس رازی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کارآزمایی بالینی واکسن رازی کوو مرحله سوم کارآزمایی واکسن رازی کوو پارس کارآزمایی بالینی مرحله دوم انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۲۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسه یکتا ارتباطی با افزایش مالیات ندارد

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت: دریافت شناسه یکتا برای صاحبان واحدهای صنفی و کسب وکارها هیچ ربطی با افزایش مالیات ندارد و در این زمینه انتظار می‌رود به شایعات توجهی نشود. - اخبار استانها -

یعثوب نژادمحمد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: شناسه یکتا که آخرین مهلت دریافت آن برای صاحبان حرف و واحدهای صنفی تا 25 اردیبهشت ماه است، جز ضرورت‌ها و الزامات فضای کسب و کار و فعالیت‌های اقتصادی است.

وی تصریح کرد: تاکنون بیش از هشت هزار و 758 مورد شناسه یکتا در سطح استان اردبیل صادر شده تا دارندگان پروانه‌های کسب و کار قدیمی بتوانند مجوزهای خود را از حالت کاغذی به الکترونیکی درآورند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت: آخرین مهلت برای دریافت شناسه یکتا 25 اردیبهشت ماه است و صاحبان کسب و کار و صنوف مختلف باید در سریعترین زمان نسبت به دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.

نژادمحمد افزود: از طریق گوشی تلفن همراه با ورود سه کد شماره سریال کارت ملی، شناسه و کد صنفی و کد پستی محل کسب به راحتی می‌توان در درگاه ملی مجوزها شناسه یکتا را رایگان دریافت کرده و به صورت غیرحضوری مجوز الکترونیکی دریافت کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: از این به بعد خدمات تنها برای دارندگان شناسه یکتا از سوی اتحادیه‌ها و نظام صنفی ارائه می‌شود و افرادی که نسبت به مجوز شناسه یکتا اقدام نکنند، از هرگونه فعالیت و حمایت محروم خواهند شد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل اضافه کرد: در 2 سال اخیر برای بیش از 71 هزار درخواست صدور مجوز کسب و کار در استان اردبیل رسیدگی شده و مجوز قانونی و لازم صادر شده است. 47 هزار مجوز صادر شده ثبت محور و مابقی کسب و کارهای خدماتی بوده است.

نژادمحمد یادآور شد: تمام تلاش مجموعه امور اقتصادی و دارایی بر این است تا مجوزهای کاغذی از رده خارج شده و تبدیل به مجوزهای الکترونیکی با شناسه یکتا شوند تا امکان حمایت از این واحدها با شرایط بهتر فراهم آید.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • پلمپ ۱۷ باشگاه ورزشی ورامین در دستور کار
  • شناسه یکتا ارتباطی با افزایش مالیات ندارد
  • برگزاری همزمان مرحله دوم و سوم لیگ آب‌های آرام و مرحله پایانی لیگ کانوپولو
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس
  • دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند