Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جمهور یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم را برخورد با مظاهر فساد دانست و گفت: دولت با زمان‌بندی و تدبیر جلوی ویژه خواری‌ها را خواهد گرفت.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی خبرگان رهبری، آیت الله «سید ابراهیم رییسی» در هشتمین جلسه مشترک هیات رییسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری با قدردانی از بیان دغدغه‌های اعضای خبرگان در مورد مسائل روز کشور اظهار داشت: حضور در جمع خبرگان و نخبگان و استماع مطالبات و نقطه نظرات شما عزیزان فرصت مغتنمی است که از آن استقبال می‌کنم و توصیه‌ها و پیشنهادات نمایندگان محترم خبرگان را مورد بررسی و تا حد امکان پیگیری خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس جمهور افزود: نکاتی که آقایان بیان داشتند جملگی از مسائل و مشکلات کشور است که دغدغه خود ما هم هست؛ از جمله بحث مبارزه با فساد و توزیع عادلانه امکانات که از شعارهای دولت ما بوده و در دستور کار جدی کابینه است.

آیت الله رییسی با اشاره به مساله پرداخت حقوق و دستمزد نیروهای شرکتی و متناسب سازی حقوق کارکنان دولت گفت: از مسائلی که باید برای آن برنامه ریزی دقیقی صورت بگیرد و تعارض منافع در این بخش اصلاح گردد که در دستور کار ما قرار گرفته است.

رییس جمهور در ادامه از برخورد با مظاهر فساد و رفع زمینه‌های بروز آن به عنوان اولویت دولت خود یاد کرد و گفت: دولت با زمان بندی و تدبیر جلوی ویژه خواری ها را خواهد گرفت.

وی همچنین با اظهار امیدواری نسبت به تسریع در واکسیناسیون خاطرنشان کرد: در گفت و گوهایی که با کشورهای مختلف صورت گرفته، روند واکسیناسیون سرعت خواهد گرفت و امیدواریم با این اقدام شاهد بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید باشیم.

در این جلسه بررسی مسائل منطقه‌ای نیز در دستور کار قرار گرفت و حجت‌الاسلام و المسلمین قمی عضو هیات رییسه خبرگان و مشاور امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری تحولات افغانستان را تشریح کرد.

در ادامه، اعضای خبرگان در حضور رییس جمهوری به بیان دغدغه‌ها و مطالبات خود از دولت سیزدهم پرداختند که از جمله مطالباتی که نمایندگان خبرگان مطرح کردند عبارتند از:

- فرصت محدود است و مردم منتظر اقدامات دولت مؤمن انقلابی هستند.

- وضعیت نیروهای شرکتی روشن و جلوی تحقیر نیروی کار گرفته شود و فاصله بین حقوق‌ها ترمیم گردد. جلوی حقوق‌های نجومی گرفته شود.

-حمایت از تولید مانع نشود که عده‌ای از پرداخت مالیات سر باز بزنند.

- از رسوب کالاها در گمرک‌ها و انبارها جلوگیری شود.

-سازوکار مطالبه‌گری باید تدوین شود.

-جلوی واردات کالاهای غیر ضروری گرفته شود تخصیص ارز به این موارد شرعاً اشکال دارد.

- دلارهای پرداختی به نورچشمی ها را استرداد کنید.

- دیدگاههای اسلامی را در بانکداری احیا کنید.

-از جوان های آماده به خدمت در دولت استفاده کنید.

- در مساله معیشت باید اعتمادسازی جایگزین اعتماد سوزی شود و تا زمانی که اعتماد عمومی جلب نشود اقدامات نتیجه نخواهد داد.

– منابع خدادادی در کشور ما کم نیست نیاز به آسیب شناسی است که چرا با وجود این همه منابع، وضعیت اقتصادی کشور چنین است

- افراد کابینه را مدام رصد کنید تا خدای نکرده آلوده به برخی مسائل نشوند.

-علاوه بر معیشت و کرونا، مساله فرهنگ باید در اولویت باشد اگر فرهنگ اصلاح شود و فرهنگ غربی کنار گذاشته شود مساله اقتصادی هم حل خواهد شد.

– وزرای فرهنگی را به خط کنید همانطور که اقتصادی را به خط کردید.

– مساله آموزش و پرورش و وزارت علوم را به طور جدی پیگیری کنید تا آموزش در سال تحصیلی جدید به صورت حضوری انجام گیرد یا لااقل سازوکار آموزش مجازی اصلاح شود.

- یارانه افراد پردرآمد حذف و به افراد ضعیف و کم درآمد اختصاص پیدا کند.

 – مالیات بر عایدی سرمایه اجرایی شود.

-مساله گرانی کالاها و رهابودن بازار یک دغدغه جدی است فکری برای این موضوع شود.

- سیستم نظارت و بازرسی را تقویت کنید.

 – رسیدگی به وضع مالیات شرکت های پردرآمد دولتی انجام گیرد.

 – تعیین معاونت امور روحانیت در ریاست جمهوری انجام پذیرد.

- یک تیم رسانه ای یک دست و منسجم برای بیان دستاوردها و موفقیت های دولت تعیین شود.

– در انتخاب استانداران، توجهی به سهم خواهی های داخل استانی نشود و فرایند و روش یکسانی برای کلیه استان‌ها تعبیه شود.

- پیشنهاد می شود هیات دولت حقوق ماهانه خودشان را اعلام کنند و حقوق سایر مدیران را هم بر این مبنا تعدیل کنند.

- صرفه جویی جدی در هزینه های دولت و شرکت های دولتی به کاهش کسری بودجه کمک می کند.

- راههایی وجود دارد که در کوتاه مدت منابع مورد نیاز بودجه را از راه‌های غیر تورمی تأمین کرده و از آنها استفاده شود.

- با اقدامات انقلابی رئیس جمهور اعتماد از دولت رفته مردم، ترمیم و اصلاح شود.

–حضور گسترده روحانیت در جامعه موجب تقویت اسلام، انقلاب و نظام خواهد بود، ولی ما به لحاظ زیرساخت‌ها دچار مشکلاتی هستیم، امید است در دولت جدید اقدامات و برنامه ریزی برای حضور روحانیون در دانشگاهها فراهم شود.

– در انتخاب مدیران در مراکز حساس به لحاظ روحیه فرهنگی مدیران و هم به لحاظ سلامت اقتصادی آنان دقت لازم صورت گیرد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آیت الله رئیسی رئیس جمهور مبارزه با فساد رییس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۲۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

آفتاب‌‌نیوز :

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در رابطه با چای دبش علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت وعدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری‌ها نادیده گرفته می‌شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟ ، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه‌ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.

وی ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.

محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد‌های نظارتی کوتاهی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح‌های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • مسئولان از فساد دوری کنند تا بتوانند با آن مقابله کنند
  • ورزش‌های زورخانه‌ای یک سرمایه است
  • مدیران باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • آیت الله خاتمی: در مساله عفاف و حجاب دوقطبی ساخته نشود
  • مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • دولت از استاندار جدید لرستان حمایت کند/ لزوم برخورد قاطع با فساد
  • انصارالله یمن سرکوب معترضان در دانشگاه‌های آمریکا را محکوم کرد
  • رییسی مطرح کرد؛کاهش نرخ بیکاری در کشور/ بر عهد خود با شما مردم باقی هستم
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)