Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،  بیش از ۱۴ سال از مطرح شدن طرح واگذاری زمین به اصناف بیرجند و انتقال آنان به خارج از شهر می‌گذرد. در این مدت ۷۸ هکتار زمین در محدوده خارج از شهر در نظر گرفته شده که باید دو هزار و ۸۰ واحد صنفی در آن ساخته شود.

با گذشت این مدت طولانی تنها ۴۲ هکتار از این زمین‌ها واگذار شده که هنوز ۱۵ هکتار از شهرداری و ۱۷ هکتار از راه و شهرسازی باقی مانده و  ۳۴۰ واحد صنعتی در حوزه های مصنوعات چوبی_فلزی، مصالح ساختمانی، آلومینیوم و تعدادی از مکانیکی‌ها هنوز منتقل نشده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از آخرین بازدید دادستان مرکز استان از این طرح در آذرماه پارسال، امروز خسروی نماینده مردم شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی به همراه دستگاه‌های متولی و  تعدادی از صاحبان اصناف از این محل بازدید کرد.

فرسایشی شدن انتقال صنوف، انگیزه کار را از بین می برد

خسروی نماینده مردم شهرستان های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی مشکلات طرح انتقال صنوف آلاینده گفت: برای تعیین تکلیف صنوف باید در اولین وقت ممکن با ترکیبی از اعضای لازم، جلسه‌ای با استاندار خراسان جنوبی برگزار شود.

او با اشاره به مشکلات واگذاری زمین توسط شهرداری، خواستار حضور یکی از افراد شورای شهر یا شهرداری که به موضوع اشراف کامل داشته باشد در این جلسه شد و افزود: علت تأخیر در واگذاری زمین و دلایل عقب ماندگی طرح انتقال صنوف به صورت فهرست وار اعلام شود.

خسروی با بیان اینکه برای بخش باقی مانده از کار باید زمان بندی لازم انجام شود اظهار کرد: این طرح اگر بیشتر از این فرسایشی شود انگیزه اصناف را از بین خواهد برد.

همچنین  قرار شد پیش نویسی از موضوع برای انتقال به رئیس جمهور، در اختیار خسروی نماینده مردم شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.

ناصری فرماندار بیرجند نیز از حل شدن عمده مشکل این طرح خبر داد و گفت: در دو هفته آینده روند واگذاری زمین‌های باقی مانده تسهیل و به زودی مشکل واگذاری زمین به اصناف باقی مانده حل می‌شود.

در این جلسه  متولیان اجرای طرح  نیز از روند کار در حوزه‌های خود سخن گفتند.

انتهای پیام/ ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنوف آلاینده مجلس شورای اسلامی واگذاری زمین واگذاری زمین باقی مانده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۴۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلاتکلیفی ۶۰۰ متقاضی اهل خوسف برای واگذاری زمین

شهرستان خوسف در استان خراسان جنوبی واقع شده است. به گفته شهروند خبرنگار ما  قرعه کشی حدود ۶۰۰ قطعه زمین مسکن ملی به انجام رسیده است و وجه مورد نظر توسط متقاضیان پرداخت شده و پروانه ساخت نیز دریافت کرده اند، اما هیچ زمینی به متقاضیان واگذار نشده است.

وی با ارسال پیامی خواستار رسیدگی به این موضوع شد. 

متن پیام شهروندخبرنگار

سلام، یک سال شده به تعداد ۶۰۰ قطعه زمین مسکن ملی در شهر خوسف از شهر‌های خراسان جنوبی قرعه کشی انجام شده است ما نیز واریز وجه را انجام دادیم و پروانه ساخت گرفتیم ولی زمین را واگذار نمی‌کنند. لطفا پیگیری کنید.

 

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • شهرداری ارومیه از اعتبارات ملی محروم مانده است
  • در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است
  • بلاتکلیفی ۶۰۰ متقاضی اهل خوسف برای واگذاری زمین
  • درخواست پیشکسوت پرسپولیس از مدیران باشگاه
  • حمید درخشان: برای تمدید قرارداد اوسمار عجله نکنید
  • واگذاری زمین نباید به برخی خوش‌نشین‌ها انجام شود
  • از کوچه‌باغ تا باغ‌کاجی | طرشت هنوز به باغ‌هایش معروف است
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟