Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@04:45:58 GMT

حامد امیری با رکوردشکنی طلایی شد

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۹۶۳۰۵

حامد امیری با رکوردشکنی طلایی شد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، مسابقات دوومیدانی بازی‌های پارالمپیک توکیو در ماده پرتاب نیزه کلاس f54 در ورزشگاه المپیک این شهر در حال برگزاری است و حامد امیری نماینده ایران در این رشته با پنج ورزشکار دیگر از کشورهای مختلف به رقابت می‌پردازد.

در این رشته عبدالرضا جوکار ملی‌پوش اسبق پارادوومیدانی ایران با ۲۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۰۸ رکورددار پارالمپیک به شمار می‌رود و رکورد جهانی آن نیز در دست آلفنسو از جاماییکا است.

حامد امیری که یکی از امیدهای کسب مدال کاروان ایران به شمار می‌رود در نخستین پرتاب با حدنصاب ۳۱.۲۷ رکورد پارالمپیک را جابجا کرد. امیری در ۶ پرتاب خود رکوردهای زیر را به ثبت رساند؛

پرتاب اول: ۳۱.۲۷
پرتاب دوم: ۲۹.۴۹
پرتاب سوم: ۲۹.۹۹
پرتاب چهارم: ۳۱.۳۵
پرتاب پنجم :۲۸.۱۶
پرتاب ششم: خطا

هر چند که امیری در پرتاب نخست از رکورد جهانی و پارالمپیکی این دسته عبور کرد اما وی در پرتاب چهارم توانست بهترین رکورد خود را ثبت کند؛ ۳۱.۳۵ بهترین رکورد حامد امیری در ۶ پرتاب بود و وی با این رکورد موفق شد مدال طلای خود را در بازی‌های پارالمپیک قطعی کند.

در این کلاس f54، الکسی از روسیه با حدنصاب ۳۱.۱۹ به مدال نقره رسید و ورزشکار آمریکا با ٣١.٠٩به مدال برنز رسید. در مسابقات این دسته ورزشکارانی از روسیه، اسلواکی، مکزیک، آمریکا و یونان حضور داشتند.

مدال‌آوران ایران در شانزدهمین دوره بازی‌های پارالمپیک عبارتند از:

مدال طلا:
* روح الله رستمی - پاراوزنه برداری
* وحید نوری - جودو
* محمدرضا خیرالله زاده - جودو
* امیر خسروانی - پرش طول
* مهدی اولاد - پرتاب وزنه
* هاشمیه متقیان - پرتاب نیزه
* ساره جوانمردی - تیراندازی با تپانچه
* سعید افروز - پرتاب نیزه
* زهرا نعمتی - تیروکمان- ریکرو انفرادی
* حامد امیری -دوومیدانی- پرتاب نیزه

مدال نقره:
* امان الله پاپی - پرتاب نیزه
* امیر جعفری - پاراوزنه برداری
* علیرضا مختاری - دوومیدانی - پرتاب وزنه
* حامد صلحی پور - پاراوزنه برداری
* منصور پورمیرزایی - پاراوزنه برداری
* رمضان بیابانی - تیروکمان - کامپوند
* مهدی اولاد - دوومیدانی - پرتاب دیسک
* علی پیروج - دوومیدانی - پرتاب نیزه

پربیننده ترین تذکر آقا کریم جواب داد / اسدی با مدل موی تازه در تمرین پرسپولیس + عکس بازی با سوریه بسیار مهم است / شاید اسکوچیچ روی نیمکت نباشد گل به خودی تراکتور و ایمانی به پرشورها طارمی: سوریه از ما شناخت دارد / شرایط تیم ملی خوب نیست پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات چگونه عمل کرد؟ / مدیریت ریخت و پاشی با چاشنی بدهی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پاراالمپیک پاراوزنه برداری پرتاب نیزه حامد امیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۶۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرتاب نخستین کاوشگر جهان برای نمونه‌برداری از سمت دور ماه

چین روز جمعه با موفقیت کاوشگر Chang'e-۶ را به فضا پرتاب کرد و مأموریتی جسورانه را برای جمع‌آوری حدود ۲ کیلوگرم نمونه از سمت دور ماه آغاز کرد. این اولین بار در تاریخ است که یک کشور تلاش می‌کند از این منطقه مرموز، نمونه جمع‌آوری کند.

به گزارش تسنیم، کاوشگر Chang'e-۶ که توسط موشک Long March-۵ Y۸ قدرتمند حمل می‌شد، پس از رسیدن به مدار برنامه‌ریزی شده، سفر چند هفته‌ای خود به ماه را آغاز کرد. این کاوشگر شامل یک مدارگرد، یک فرودگر، یک صعود‌کننده و یک کپسول بازگشت است.

انتظار می‌رود Chang'e-۶ در اواخر سال جاری در حوضه Aitken، یک دشت عظیم برخوردی در قطب جنوب ماه، فرود بیاید. این منطقه که به دلیل قدمت باستانی و پتانسیل علمی بالا انتخاب شده است، می‌تواند سرنخ‌هایی را در مورد منشاء و تاریخچه ماه ارائه دهد.

جمع‌آوری نمونه از سمت دور ماه یک چالش فنی پیچیده است، زیرا این منطقه از دید مستقیم زمین پنهان است. برای غلبه بر این مشکل، Chang'e-۶ از یک ماهواره رله برای برقراری ارتباط با زمین استفاده خواهد کرد.

این کاوشگر همچنین حامل چهار ابزار علمی بین‌المللی است که توسط دانشمندانی از فرانسه، اروپا، ایتالیا و پاکستان توسعه یافته است. این ابزار‌ها برای مطالعه ترکیب، خواص فیزیکی و تاریخچه نمونه‌های جمع‌آوری شده استفاده خواهند شد.

ماموریت Chang'e-۶ گامی مهم در اکتشاف ماه توسط چین است. این کشور در سال ۲۰۲۰ با ماموریت Chang'e-۵ از سمت نزدیک ماه نمونه‌برداری کرد و اکنون قصد دارد با رسیدن به سمت دور ماه به اکتشافات خود ادامه دهد.

دیگر خبرها

  • پرتاب نخستین کاوشگر جهان برای نمونه‌برداری از سمت دور ماه
  • رکوردشکنی دوباره ترانه احمدی در فری‌استایل | ببینید
  • رکوردشکنی دوباره ترانه احمدی در فری‌استایل
  • مشکلات جودوکاران پارالمپیکی در حال بررسی است
  • تیم ملی گلبال به فینال پارالمپیک فکر می‌کند
  • ورزشکار کرمانی مدال پارالمپیک را به سردار حاجی‌زاده تقدیم کرد
  • رکوردشکنی جذاب ستاره رئال: بالاتر از پوشکاش!
  • ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغال ملی‌پوش پارادوومیدانی خوزستانی
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغالِ ملی‌پوش پارادو و میدانی خوزستانی