Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید موافق قدیری رئیس انجمن خوراک دام، طیور و آبزیان در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان  با اشاره به راهکار رفع چالش بازار نهاده های دامی اظهار کرد: اقتصاد دامپروری مانند اقتصاد کشور بیمار است و اوضاع مساعدی ندارد. بدیهی است که این بیمار به دلیل حساسیت هایی که دارد، سریعا باید درمان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مصلحت نیست که تولیدکننده ای که با هزاران مشکل و در بدترین شرایط مشغول به فعالیت است تاوان سوء مدیریت بخش دولتی را بدهد.

موافق قدیری ادامه داد: دولت با تخصیص ارز ترجیحی به خود اجازه می دهد که در موضوعات مختلف تولیدی و تجاری حلقه های مختلف زنجیره تامین پروتئین دخالت بکند، دخالتی که علاوه بر اینکه مانع کسب و کار شده منجر به عدم رضایت مردم و سیاستگذاران اقتصادی شده است که با این وجود منطق حکم می کند که سریعا نسبت به تعیین تکلیف این سیاست ارزی اقدام کرد.

این مقام مسئول درباره اینکه با حذف ارز ترجیحی و افزایش قیمت محصولات پروتئینی راهکار کنترل بازار چیست؟ بیان کرد: در شرایط کنونی بهترین راهکار حذف ارز ترجیحی و پرداخت مابه التفاوت ارز دولتی و آزاد به مصرف کننده نهایی و تولیدکننده در قالب تسهیلات سرمایه در گردش است تا تنش های حذف ارز ترجیحی تومانی کاهش پیدا کند. قطعا محاسن این کار از معایب آن بیشتر خواهد بود.

وی با اشاره به دلایل گرانی قیمت خوراک آبزیان گفت: تولیدکنندگان خوراک آبزیان در بین تولیدکنندگان خوراک دام و طیور قشر مظلوم تری هستند چرا که به رغم عدم دریافت نهاده دولتی، اما بیشتر از همه متهم به گران فروشی می شوند، درحالیکه واقعیت این است که مصوبات خوبی که جهت تامین مواد اولیه خوراک آبزیان صورت گرفته اما متاسفانه از نظر معاونت امور تولیدات دامی، کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان در اولویت تخصیص نهاده های دامی قرار ندارند؛ بنابراین واحدهای تولید خوراک آبزیان به اجبار می بایست نهاده های دامی خود را از طریق دیگری تامین کنند تا دچار تعطیلی و ورشکستگی و بیکاری پرسنل خودشان نشوند.

رئیس انجمن خوراک دام، طیور و آبزیان در پایان تصریح کرد: با توجه به تامین اغلب نهاده های خوراک آبزیان با قیمت های آزاد، گرانی خوراک آبزیان امری بدیهی است، لذا انواع محصولات شیلاتی و آبزیان همچون ماهیان سردآبی مشمول قیمت گذاری دولتی نیستند و عرضه و تقاضا  تعیین کننده قیمت در بازار است.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصاد دامپروری ارز ترجیحی ماهیان سردآبی خوراک آبزیان ارز ترجیحی خوراک دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۲۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل عرضه طلای تقلبی در بازار چیست؟

نادر بذرافشان رییس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا در خصوص فروش برخی طلاجات با عیار پایین‌تر از میزان اعلام شده به مشتری گفت: ممکن است تخلف عیار در برخی از معاملات انجام شود. اتحادیه نیز برای کشف این نوع تخلف مراجعاتی دارد و بازرسی‌ها انجام می‌شود.

وی ادامه داد: تخلفات این چنینی را بیشتر در فروشگاه‌هایی شاهد هستیم که فاقد پروانه صنفی و مجوز کسب هستند و یا از طریق فضای مجازی اقدام به فروش محصولات خود می‌کنند. همچنین عمده محصولاتی که مشکل عدم تطابق عیار دارند در محصولات دست دوم است.

رییس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر گفت: در رابطه با این تخلف بازرسی‌های میدانی اتحادیه از سطح شهر تهران همواره در جریان بوده است و سابق بر این نیز با این تخلف برخورد داشته ایم، اما این موضوع بسیار موردی و کم بوده است. بیشتر مورد عیار در طلا‌های دست دوم وجود داشته است که کد‌های استاندارد را نداشته اند.

وی تاکید کرد: واحد‌های صنفی مجوز دار تحت پوشش این اتحادیه طلا را با فاکتور رسمی و تحت قوانین می‌فروشند و این نوع تخلفات در این واحد‌ها بسیار بعید است. به همین جهت لازم است که مردم نسبت به حصول اطمینان از رسمی بودن مجوز واحد فروشگاهی و همچنین عدم خرید طلا از فضای مجازی اهتمام داشته باشند.

بذرافشان در ادامه اظهار کرد: خریداران محترم با توجه به ارزش بالای معاملات طلا و جواهر باید از هویت فروشنده مطمئن شده و با توجه به تخصصی بودن بازار طلا و جواهر از خرید در فضای مجازی خودداری کنند چرا که گاهی اوقات خریداران با مشکلاتی مانند غیربانکی بودن سکه‌های خریداری شده و همچنین عدم تطابق وزن و عیار مواجه شده اند.

وی ادامه داد: سکه‌هایی که به این نوع مشکلات می‌خورند، هولوگرام اتحادیه را ندارند و از همین نشانه به راحتی می‌شود آنها را شناسایی کرد. مردم باید هوشیار باشند و از هر فضایی اقدام به خرید نکنند تا دچار آسیب‌های مالی هنگفت نشوند.

مجازات تخلف برای واحد‌های صنفی

رییس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر گفت: مطابق چهارچوب‌ها با طی پروسه‌های قانونی از سوی وزارت صمت و اتاق اصناف با تخلفات برخورد خواهد شد. تخلفات در کمیسیون تخلفات عیار و رسیدگی به شکایات بررسی و موارد سهوی موجب اخذ تعهد و همچنین تخلفات واحد‌های تولیدی موجب برخورد خواهد شد. همچنین اگر تخلف همراه با عمد و تکرار و تعدی به حقوق مردم باشد، متخلفان ضمن برخورد به محاکم قضایی معرفی خواهند شد.

قیمت‌ها به ثبات رسیده است

بذرافشان گفت: قیمت طلا در بازار در برهه زمانی به شدت افزایش یافت و پس از آن حدود ۵۰ دلار کاهش یافت. هم اکنون کارشناسان بر افزایش قیمت جهانی طلا نظر دارند. در بازار داخلی و مسائل مربوط به کنترل ارز توسط بانک مرکزی نیز باید دید که برنامه‌های بانک مرکزی برای کنترل نرخ ارز ادامه دارد یاخیر.

وی ادامه داد: بخش دیگری از قیمت طلا نیز به عرضه و تقاضا بر می‌گردد که در حال حاضر تقاضای چندانی در بازار وجود ندارد. در حال حاضر تقاضا‌ها در بازار با توجه به رفع شرایط خاص در منطقه و کاهش تنش‌های سیاسی فروکش کرده و قیمت‌ها به ثبات نسبی رسیده اند.

بذر افشان تاکید کرد: با توجه به ایجاد ثبات در بازار فعلا انتظار کاهش شدید قیمت نمی‌رود و مردم می‌توانند نسبت به خرید خود اقدام کنند.

وی در پایان گفت: شایان ذکر است که واحد‌های تولیدی ما با توجه به اجاره‌ای بودن واحد‌ها و رکود حاکم بر بازار به شدت دچار آسیب شده اند و امیدواریم که این شرایط بهبود یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • دلیل عرضه طلای تقلبی در بازار چیست؟
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • جریمه واحد تولیدی فرآورده خوراک دام و طیور در چهارمحال و بختیاری
  • اختلال محسوس قیمت مسکن در تبریز و تهران؛ آپارتمان ۹۰ تا ۱۵۰ متری چند؟
  • نیم سکه همچنان در صدر تقاضا
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات