Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از امکان واکسیناسیون متولدین ۱۳۶۲ به قبل در این استان خبر داد و گفت: ۴۲.۲ درصد از افراد بالاتر از ۱۸ سال استان حداقل یک نوبت واکسن را دریافت کرده‌اند.

دکتر عبدالمحمد خواجه‌ئیان در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص روند واکسیناسیون کرونا در استان بوشهر اظهار کرد: تا پایان دیروز (۱۲ شهریورماه) در مجموع  ۴۹۰ هزار و ۲۴ دوز واکسن در استان تزریق شده است  و به‌طور کلی ۴۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ درصد از افراد بالاتر از ۱۸ سال استان حداقل یک نوبت واکسن دریافت کرده‌اند.

وی ادامه داد: به‌طور کلی ۳۱۲ هزار و ۵۷۷ نفر از مردم استان بوشهر تا کنون واکسن دریافت کرده‌اند که از این تعداد ۱۷۷ هزار و ۴۴۷ نفر هر دو نوبت و مابقی فقط یک نوبت از واکسن را دریافت کرده‌اند و در زمان تعیین شده نوبت دوم را نیز خواهند گرفت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به وضعیت موجودی واکسن‌ها تصریح کرد: خوشبختانه  به‌جز یک نوع واکسن  وارداتی که به‌علت توزیع نشدن کشوری در حال حاضر موجود نیست در زمینه سایر واکسن‌ها تا کنون مشکلی وجود نداشته است.

خواجه‌ئیان با بیان اینکه افراد برای دریافت دوز دوم به طبق تاریخ تعیین شده به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند، یادآور شد: دوز دومی‌ها برای دریافت واکسن نیاز به ثبت‌نام ندارند.

وی بیان کرد: تاکنون ۲۲ گروه شغلی  در معرض خطر شامل: کارکنان نظام سلامت (بهداشت و درمان و شاغلین تحت پوشش نظام پزشکی، کارکنان  بانک ها، شاغلین در بخش حمل و نقل عمومی (تاکسی، اتوبوس، هواپیما)، نیروی انتظامی، معلمین و سایر کارکنان مدارس، پرسنل تولید و توزیع مواد سوختی، خبرنگاران، پرسنل پشتیبانی و زیر ساخت‌ها (پرسنل آب و برق و گاز  و ارتباطات)، پرسنل خدمات شهری (پرسنل آتش نشانی، پاکبانان ...)، افراد ساکن در اماکن تجمعی (زندانیان و پرسنل شاغل در زندان‌ها و پرسنل شاغل در  کمپ‌های ترک اعتیاد و ... واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: بیماری‌های خاص (تالاسمی، دیالیزی، هموفیلی، بیماران پیوندی، ام اس)، بیماران مبتلا به سرطان، بیماری‌های صعب العلاج، دیابتی‌ها و افراد مبتلا به فشار خون نیز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

خواجه‌ئیان عنوان کرد: در حال حاضر روند انجام واکسیناسیون در استان بوشهر با توجه به تعداد مراکز انجام واکسیناسیون و موجودی واکسن مطلوب است و درصورت افزایش سهمیه واکسن از مرکز، پتانسیل افزایش سرعت واکسیناسیون در استان وجود دارد.

وی در خصوص استقبال از واکسن در شهرستان‌های مختلف استان بوشهر گفت: در کلیه شهرستان‌ها استقبال مردم از واکسن به‌طور تقریبی مشابه و نزدیک به هم هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر درباره شایعات پیرامون واکسن سینوفارم تصریح کرد: بر اساس اعلام وزارت بهداشت تمام واکسن‌های دریافتی سینوفارم تا کنون از نوع با کیفیت بوده است.

خواجه‌ئیان اظهار کرد: به‌یقین تسریع روند واکسیناسیون و تکمیل پوشش واکسیناسیون کل افراد جامعه در کاش بار بیماری، قطع زنجیره انتقال ویروس و در نهایت پیشگیری از ایجاد سوش‌های جدید نقش موثری دارد.

وی بیان کرد: گروه سنی ۳۸ سال به بالا برای عموم و ۱۸ سال به بالا برای گروه‌های پرخطر و بیماران مشمول واکسیناسیون می‌توانند برای دریافت واکسن کرونا اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسن کرونا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر دریافت کرده اند استان بوشهر واکسن کرونا خواجه ئیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۲۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین

مهدی جلوخانی مدیرکل دامپزشکی قزوین گفت: واکسینه شدن این تعداد طیور روستایی در فاز دهم طرح واکسیناسیون با به کارگیری از توان نیرو‌های دولتی و با اولویت روستا‌های اطراف مزارع صنعتی طیور و روستا‌های با جمعیت بالای طیور بومی صورت گرفت.

وی ادامه داد: در راستای اجرای برنامه‌های پیشگیرانه دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی کشور با هدف پیشگیری و کنترل بیماری نیوکاسل در جمعیت طیور روستایی، مرحله دهم واکسیناسیون در جمعیت طیور بومی استان اجرا شد.

جلوخانی با اشاره به اهداف عمده این طرح گفت: ارتقا سطح ایمنی طیور بومی، پیشگیری از وقوع بیماری و همچنین کاهش انتشار ویروس بیماری نیوکاسل از مخازن طبیعی به واحد‌های صنعتی و همچنین کاهش کانون‌های این بیماری در مزارع صنعتی و کمک به تولید و معیشت روستاییان از اهداف طرح واکسیناسیون طیور روستایی بود.

به گفته این مسئول، بیماری نیوکاسل یکی از مهمترین بیماری‌های ویروسی در طیور است که ضمن ایجاد تلفات در جمعیت طیور، خسارات اقتصادی زیادی را در واحد‌های پرورش نیمچه‌های گوشتی و مزارع مرغ تخمگذار به دنبال دارد.

وی افزود: مهمترین راه پیشگیری از بروز این بیماری انجام برنامه واکسیناسیون و رعایت اصول بهداشتی و امنیت زیستی در پرورش و نگهداری طیور است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور