Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@19:09:49 GMT

۴۲ درصد جمعیت هدف بوشهر واکسن کرونا زده‌اند

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۰۲۶۷۸

۴۲ درصد جمعیت هدف بوشهر واکسن کرونا زده‌اند

ایسنا/بوشهر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از امکان واکسیناسیون متولدین ۱۳۶۲ به قبل در این استان خبر داد و گفت: ۴۲.۲ درصد از افراد بالاتر از ۱۸ سال استان حداقل یک نوبت واکسن را دریافت کرده‌اند.

دکتر عبدالمحمد خواجه‌ئیان در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص روند واکسیناسیون کرونا در استان بوشهر اظهار کرد: تا پایان دیروز (۱۲ شهریورماه) در مجموع  ۴۹۰ هزار و ۲۴ دوز واکسن در استان تزریق شده است  و به‌طور کلی ۴۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ درصد از افراد بالاتر از ۱۸ سال استان حداقل یک نوبت واکسن دریافت کرده‌اند.

وی ادامه داد: به‌طور کلی ۳۱۲ هزار و ۵۷۷ نفر از مردم استان بوشهر تا کنون واکسن دریافت کرده‌اند که از این تعداد ۱۷۷ هزار و ۴۴۷ نفر هر دو نوبت و مابقی فقط یک نوبت از واکسن را دریافت کرده‌اند و در زمان تعیین شده نوبت دوم را نیز خواهند گرفت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به وضعیت موجودی واکسن‌ها تصریح کرد: خوشبختانه  به‌جز یک نوع واکسن  وارداتی که به‌علت توزیع نشدن کشوری در حال حاضر موجود نیست در زمینه سایر واکسن‌ها تا کنون مشکلی وجود نداشته است.

خواجه‌ئیان با بیان اینکه افراد برای دریافت دوز دوم به طبق تاریخ تعیین شده به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند، یادآور شد: دوز دومی‌ها برای دریافت واکسن نیاز به ثبت‌نام ندارند.

وی بیان کرد: تاکنون ۲۲ گروه شغلی  در معرض خطر شامل: کارکنان نظام سلامت (بهداشت و درمان و شاغلین تحت پوشش نظام پزشکی، کارکنان  بانک ها، شاغلین در بخش حمل و نقل عمومی (تاکسی، اتوبوس، هواپیما)، نیروی انتظامی، معلمین و سایر کارکنان مدارس، پرسنل تولید و توزیع مواد سوختی، خبرنگاران، پرسنل پشتیبانی و زیر ساخت‌ها (پرسنل آب و برق و گاز  و ارتباطات)، پرسنل خدمات شهری (پرسنل آتش نشانی، پاکبانان ...)، افراد ساکن در اماکن تجمعی (زندانیان و پرسنل شاغل در زندان‌ها و پرسنل شاغل در  کمپ‌های ترک اعتیاد و ... واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: بیماری‌های خاص (تالاسمی، دیالیزی، هموفیلی، بیماران پیوندی، ام اس)، بیماران مبتلا به سرطان، بیماری‌های صعب العلاج، دیابتی‌ها و افراد مبتلا به فشار خون نیز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

خواجه‌ئیان عنوان کرد: در حال حاضر روند انجام واکسیناسیون در استان بوشهر با توجه به تعداد مراکز انجام واکسیناسیون و موجودی واکسن مطلوب است و درصورت افزایش سهمیه واکسن از مرکز، پتانسیل افزایش سرعت واکسیناسیون در استان وجود دارد.

وی در خصوص استقبال از واکسن در شهرستان‌های مختلف استان بوشهر گفت: در کلیه شهرستان‌ها استقبال مردم از واکسن به‌طور تقریبی مشابه و نزدیک به هم هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر درباره شایعات پیرامون واکسن سینوفارم تصریح کرد: بر اساس اعلام وزارت بهداشت تمام واکسن‌های دریافتی سینوفارم تا کنون از نوع با کیفیت بوده است.

خواجه‌ئیان اظهار کرد: به‌یقین تسریع روند واکسیناسیون و تکمیل پوشش واکسیناسیون کل افراد جامعه در کاش بار بیماری، قطع زنجیره انتقال ویروس و در نهایت پیشگیری از ایجاد سوش‌های جدید نقش موثری دارد.

وی بیان کرد: گروه سنی ۳۸ سال به بالا برای عموم و ۱۸ سال به بالا برای گروه‌های پرخطر و بیماران مشمول واکسیناسیون می‌توانند برای دریافت واکسن کرونا اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسن کرونا کرونا در ایران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بانک ها بوشهر سینوفارم استان بوشهر گروه سنی نيروي انتظامي ام اس تالاسمي معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر دریافت کرده اند استان بوشهر واکسن کرونا خواجه ئیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۲۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهلا نوری، با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است، اظهار کرد: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

وی با بیان اینکه به‌صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، مطرح کرد: طی سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: نرخ باروری در درازمدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر به علت کاهش نرخ باروری شاهد پدیده پیری جمعیت در کشور هستیم، خاطرنشان کرد: متأسفانه همدان چهارمین استان سالمند در کشور است که درصد سالمندان و جمعیت بالای ۶۰ سال در آن زیاد است.

نوری افزود: در صورت ادامه‌دار بودن روند کاهشی نرخ باروری و فرزندآوری پیش‌بینی می‌شود که تا ۳۰ سال آینده یک‌چهارم جمعیت کشور سالمند و پیر باشند.

وی یادآور شد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

نوری با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و گفت: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری و … بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برخی مطالعات حاکی از آن است که ۲۰ درصد خانواده‌ها تک‌فرزند هستند، تصریح کرد: نرخ ناباوری طی سال‌های اخیر در استان همدان ۱۵ درصد گزارش شده است.

وی با اشاره به سقط‌جنین عمدی و یا غیرعمدی، افزایش میزان طلاق، تغییرات سبک زندگی، روند روبه‌رشد شهرنشینی و … هم بر پدیده پیری جمعیت و کاهش فرزندآوری تأثیر گذاشته است، گفت: شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جزو عوامل تأثیرگذار بر کاهش نرخ باروری هستند، اگرچه بیشتر میزان عدم تمایل به فرزندآوری در طبقات بالای اجتماعی و درآمدی به ثبت رسیده است.

نوری با بیان اینکه مرکز بهداشت مهمترین مکان برای ارائه آموزش‌های عمومی در زمینه فرزندآوری و جوانی جمعیت است، گفت: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

وی با اشاره به مشاوره فرزندآوری در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی همدان اذعان کرد: سال گذشته ۱۸۷ هزار و ۴۳۰ مشاوره فرزندآوری در راستای بارداری سالم، فرزندآوری طی دو سال اول ازدواج و… برای مادران گروه هدف به ثبت رسیده است.

کد خبر 6092444

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • شرایط دریافت وام‌ها و تسهیلات فرزندآوری باید تسهیل شود
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • کارفرمایان باید حقوق و عزت کارگر را رعایت کنند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور