Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-27@12:31:26 GMT

چرا باید کرونای جهش‌یافته را جدی‌تر بگیریم؟

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۰۳۲۵۲

چرا باید کرونای جهش‌یافته را جدی‌تر بگیریم؟

به همین دلیل احتمال سرایت آن در محیط‌های بسته با وجود استفاده از دولایه ماسک تنها در کمتر از یک ساعت وجود دارد؛ این مهم‌ترین دلیلی است که فاصله‌گذاری اجتماعی را در این روزها ضروری می‌کند. از طرفی با شروع واکسیناسیون تصور اشتباهی از ایمنی صددرصدی در جامعه به وجود آمده است. در یک ماه گذشته شمار مراجعان مبتلا به کرونا که‌دوز اول یا ۲ دوز واکسن را هم دریافت کرده‌اند نشان می‌داد که چنین تصور اشتباهی در جامعه ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گرچه میزان مرگ و میر در افراد واکسینه بسیار کمتر از مرگ و میر دیگر افراد است اماابتلای هر فرد در چنین شرایطی بار مضاعفی به مراکز درمانی و امکانات بهداشتی هر منطقه وارد می‌کند. در شرایط پیک حتی در برخی از بیمارستان‌ها کادر درمانی که خود به کرونا مبتلا شده‌اند مجبور به حضور در مراکز و ادامه خدمت هستند. کمبود برخی اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی در این روزها به دلیل نبود تولید آن نیست؛ بار مضاعفی که ناگهان به سیستم درمانی وارد می‌شود آن را فلج می‌کند و از خدمت‌رسانی کامل و درست محروم.
تجربه واکسیناسیون همگانی در استان‌هایی که در ابتدای شیوع کرونای دلتا در شرایط بحرانی قرار داشتند، نشان از ارتباط مؤثر واکسیناسیون با کنترل این ویروس دارد. ماه گذشته در استان‌هایی مثل سیستان و بلوچستان باوضعیت بسیار وخیمی روبه‌رو بودیم. اما سرعت‌بخشیدن واکسیناسیون در این استان ورق را برگرداند؛ امروز اگر نقشه کرونا در کشور را ببینید تمام استان‌ها قرمز هستند اما در سیستان و بلوچستان وضعیت نارنجی و حتی دربرخی از شهرهای این استان وضعیت زرد شده است.
آنچه باید بدانیم این است که واکسن کرونا لزوماً ما را از ابتلا به این بیماری مصون نمی‌کند؛ بلکه در خوش بینانه‌ترین حالت مانع مرگ و میر می‌شود. تا واکسینه شدن ۸۰‌درصد جامعه باید همچنان تمام پروتکل‌ها را رعایت کنیم و حتی اگر ۲ دوز واکسن راتزریق کرده‌ایم همچنان از ماسک، استفاده و فاصله‌گذاری را رعایت کنیم. ممکن است آنتی‌بادی دیگر ویروس‌ها در سویه جدید ویروس کرونا بی‌اثر باشد. ما هنوز از موج پنجم کرونا خارج نشده‌ایم و موج ششم درست پیش رو ماست؛ سویه خطرناکی به نام لامبدا که سرعت انتقال آن بسیار بیشتر از کرونای دلتاست. در چنین شرایطی به همه مردم توصیه می‌کنیم که در صورت رسیدن نوبت واکسیناسیون، در انجام آن تعلل نکنند؛ تزریق هر واکسنی از واکسن نزدن بهتر است.

کد خبر 624060 برچسب‌ها كروناويروس همشهری محله واکسیناسیون

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس همشهری محله واکسیناسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۳۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حسینی گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • چطور یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیریم؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند