Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی ستفاده از ظرفیت‌های اقتصادی و همچنین دیپلماسی اقتصادی را در بهبود شرایط زندگی مردم استان سیستان و بلوچستان بسیار موثر دانست

علی خضریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص تفاوت اقدامات دولت مردمی با رویکردهای پوپولیستی اظهار کرد: باید اعضای هیأت دولت شرایط مردمی را حفظ کنند و نباید به بهانه این‌که برخی از مردم فلان رویکرد را پوپولیستی یا عوامانه می‌بینند از حضور بین مردم و دیدار رودررو با آنها دوری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اساساً این رویه که به صرف دوری از اتهام رفتار عوامانه، مقامات مسؤول صرفاً پشت اتاق‌های دربسته مدیریتی بنشیند و به اسم کار نخبگانی عمل کردن از حضور در بین مردم خودداری کنند اشتباه است و همین رویه‌ها باعث می‌شود که مسئولان از مردم دور باشند.

وی افزود: زمانی حضور در بین مردم مؤثر خواهد بود که این جامعه ثمرات عملی و عینی این رفتار را ببیند. هر کدام از مسئولان در جایگاه اجرایی، تقنینی و نظارتی جز وظایفشان است که در بین مردم باشند و با جامعه معاشرت همیشگی داشته باشند و از این منظر، سفر استانی آقای رئیس جمهور به استان سیستان و بلوچستان و دیدار مردمی با اهالی این استان را می‌توان به‌عنوان یک اقدام مثبت تلقی کرد.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: هیچکس این انتظار را ندارد که با یک سفر استانی بتوان بر همه مشکلات فائق آمد و آن را حل کرد، اما با این وصف برای مشکلات موجود می‌توان برنامه‌ریزی کرد. شاید کمترین ثمره این دیدارها این باشد که برخی مشکلات با حضور رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت در کوتاه مدت حل شود و برای برخی مشکلات هم می‌توان در دوره‌های میان مدت و بلند مدت برنامه‌ریزی و زمان‌بندی و نسبت به حل این مشکلات اقدام کرد.

خضریان با اشاره به معضلات مردم استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات موجود در این استان، کپرنشینی است که در بازدیدی که سال گذشته همراه تعدادی از نمایندگان از این استان داشتیم این موضوع با بنیاد مسکن صحبت شد و این بنیاد هم به مساله ورود پیدا کرد و البته هنوز مساله کپرنشینی به طور کلی رفع نشده، اما با حضور رئیس جمهور امید است که در آن تسریع شود.

وی مشکل آب آشامیدنی و تأمین آب شیرین را یکی دیگر از مشکلات استان دانست و تصریح کرد: امیدواریم که موضوع انتقال آب دریای آزاد و همچنین آب شیرین‌کن‌ها و خط لوله‌ای که می‌تواند مساله کمبود آب سیستان و بلوچستان را رفع کند در قالب برنامه‌ریزی مشخص و معینی که مسئولان انجام می‌دهند، هر چه زودتر برطرف شود تا آلامی بر دردهای مردم این استان باشد.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی و همچنین دیپلماسی اقتصادی را در بهبود شرایط زندگی مردم استان سیستان و بلوچستان بسیار مؤثر دانست و یاد و یادآور شد: در سفری که سال گذشته به منطقه مرزی ایران و پاکستان داشتم به خوبی قابل لمس بود که به‌راحتی می‌توان زمینه صادرات غیرنفتی از ایران به پاکستان را فراهم کرد. بازار پاکستان آمادگی خوبی برای ورود اجناس ما دارد. از سوی دیگر برخورداری از آب‌های آزاد هم زمینه صید ماهی و صادرات آن را برای مردم منطقه فراهم می‌آورد. از قابلیت‌های دیگر استان امکان کشت پنبه در منطقه ایرانشهر با وجود کارخانه بزرگ بافت بلوچ است که می‌تواند زمینه صادرات اقلام نساجی را برای ما فراهم کند.

کد خبر 519408

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سيستان و بلوچستان استان سیستان و بلوچستان علی خضریان مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس شورای اسلامی سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ شورای اسلامی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق استان سیستان و بلوچستان بین مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۶۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل‌زده سیستان و بلوچستان

علیرضا قاسمی در بازدید از مناطق سیل زده گفت: سیلاب، طغیان رودخانه‌ها و طوفان بی‌سابقه باعث آسیب‌های بسیار زیادی به تأسیسات آب شد، به طوری‌که ۲۹۵ روستا و ۶ شهر سیستان و بلوچستان دچار بی‌آبی شدند.

وی با بیان اینکه ۱۲ شهرستان سیستان و بلوچستان به دلیل تشدید بارش‌ها در محاصره سیل قرار گرفتند، افزود: در روستا‌هایی که امکان تردد وجود داشت و سیلاب در محل جاری نبود، نسبت به رفع فوری خسارت‌ها و برقراری آب در شبکه روستا‌ها و شهر‌های درگیر اقدام شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به آسیب خط اصلی مجتمع ۲۸ روستایی بندینی در شهرستان زرآباد بیان کرد: با توجه به جاری بودن آب در محل شکستگی خط انتقال اصلی مجتمع، برای رفع فوری مشکل بی‌آبی مردم اجرای طرح موقت و اضطراری در دستورکار آبفا قرار گرفت که اکنون در حال اجراست.

وی از فعالیت تانکر‌های آبرسانی سیار در زرآباد خبر داد و گفت: آب آشامیدنی مردم از طریق ناوگان آبرسانی سیار در حال تأمین است تا آسیب‌های وارده ترمیم و آب پایدار شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کارگران در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • حمایت یک هزار و ۱۲۷ میلیارد تومانی از سبد امنیت غذایی مردم سیستان و بلوچستان
  • تلاش برای مهار وکنترل آب‌ها در سیستان و بلوچستان
  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • پای کار آمدن مردم شرط موفقیت در عرصه‌های مختلف
  • دیدار نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با رئیس دیوان عالی کشور
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • : تعرض به امنیت سیستان و بلوچستان را بی پاسخ نمی‌گذاریم