Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، دستورالعمل «صدور مجوز و نظارت بر فرآیند مدارس آموزش از راه دور رشته‌های مهارتی شاخه کاردانش» را به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها، ابلاغ کرد. خبرگزاری میزان- به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش، ضمن تأکید بر رعایت مفاد بخشنامه مربوط به رشته‌های حذف شده شاخه کاردانش، دستورالعمل «صدور مجوز و نظارت بر فرآیند مدارس رشته‌های مهارتی راه دور شاخه کاردانش» را به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این دستورالعمل؛ با توجه به ایجاد سامانه جدید و ضرورت یکپارچگی اطلاعات، تکمیل فرم‌های مربوطه برای صدور مجوز برای همه مدارس از راه دوری که سال قبل فعالیت داشته اند، الزامی است.

همچنین؛ با توجه به اتمام زمان پذیرش گواهینامه‌های مهارتی مجموعه هشتم و عدم صدور گواهینامه از سوی دستگاه‌های متولی از مهرماه سال جاری، مجوز کلیه رشته‌های مجموعه هشتم در مدارس آموزش از راه دور لغو می‌شود.   برای دریافت دستورالعمل اینجا کلیک کنید.   بیشتر بخوانید: آموزش مجازی تنها به عنوان شیوه‌ای مکمل برای یادگیری قابل قبول است   انتهای پیام/ برچسب ها: مدارس کاردانش دستورالعمل

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدارس کاردانش دستورالعمل شاخه کاردانش راه دور صدور مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۶۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد

ایسنا/لرستان سرپرست فرمانداری معمولان خواستار ارتقا و توسعه رشته‌های فنی در این شهرستان شد.

محمد ناظری امروز (دهم اردیبهشت ماه) در جلسه‌ شورای آموزش و پرورش شهرستان، گفت: با نفوذترین و محبوب‌ترین فردی که می‌تواند در همه مراحل حساس زندگی، دانش‌آموز را یاری کند، معلم است و به همین دلیل، دانش‌آموزان معلم خود را به‌عنوان الگو و اسوه می‌پذیرند و خود را با او همسان و همانند می‌کنند.

او ارتقا و توسعه رشته‌های فنی را در این شهرستان خواستار شد و افزود: تمام اقشار بویژه جوانان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان باید از ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای برای حرفه‌آموزی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه همه دانش‌آموزان معمولانی این است که علم‌آموزی و مهارت‌آموزی را به بهترین شکل یاد بگیرند، اظهار کرد: باید تلاش شود جهت فکری جامعه به‌گونه‌ای باشد که خانواده‌ها به رشته‌های فنی تمایل پیدا کنند تا دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای تشویق و هدایت شوند.

سرپرست فرمانداری معمولان با بیان اینکه علاوه بر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در مدارس باید به مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی آنها توجه شود، گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت و ارائه آموزش‌های متناسب با سن دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در تعطیلات تابستان از دیگر مسائلی است که باید به‌صورت جدی به آن توجه شود.

او با تاکید بر لزوم تقویت مهارت‌آموزی در مدارس، ادامه داد: تحصیل در مدارس فنی حرفه‌ای و کار و دانش به معنی کم‌سواد بودن دانش‌آموزان نیست و این موضوع باید به‌عنوان یک فرهنگ بین خانواده‌ها نهادینه شود.

وی افزود: معلمان همیشه سرمشق و الگوی اثرگذار دانش‌آموزان برای آینده روشن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور