Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام زمینه ایجاد اشتغال برای ۲۰۰ نفر را در آران و بیدگل کاشان فراهم کرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام زمینه ایجاد اشتغال برای ۲۰۰ نفر را در آران و بیدگل کاشان فراهم کرده است.


معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت با اعلام این خبر اظهار داشت: بنیاد با حمایت از کارگاه تولیدی فعال در حوزه تولید اسباب‌بازی و بازی‌های فکری، باعث ایجاد اشتغال برای ۲۰۰ نفر از ساکنان و به خصوص اقشار آسیب‌پذیر شهر آران و بیدگل در استان اصفهان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هادی جوهری با اشاره به حمایت از این واحد تولیدی در قالب مشارکت مدنی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت ۳۰ میلیارد ریال منابع برای تکمیل سرمایه در گردش و فاز توسعه در اختیار این کارگاه تولیدی فعال در زمینه تولید اسباب‌بازی، بازی‌های فکری و ابزار کمک آموزشی قرار داده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۶۰ نفر به صورت مستقیم در این کارگاه مشغول فعالیت بوده و برای ۱۴۰ نفر نیز اشتغال خانگی ایجاد شده است.

به گفته معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت، اکثر افرادی که در خانه خود با کارگاه مشارکتی این بنیاد همکاری دارند از میان اقشار آسیب‌پذیر از جمله زنان سرپرست خانوار، معلولان و افراد نابینا و کم‌توان و معرفی شدگان از سوی خیریه‌ها انتخاب شده‌اند.

جوهری بیان کرد: کارگاه تولیدی مشارکتی بنیاد برکت از سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را در زمینه تولید اسباب بازی‌های هدف‌دار، بازی‌های آموزشی و ابزار کمک آموزشی آغاز کرده بود، اما فعالیت آن به علت تورم و افزایش ناگهانی نرخ ارز متوقف شده بود.

وی افزود: با ورود و مشارکت بنیاد برکت در سال گذشته و تامین سرمایه در گردش، این کارگاه به چرخه تولید بازگشت و کار خود را توسعه داد و در حال حاضر، ظرفیت تولید یک میلیون قطعه اسباب بازی را در سال دارد.

معاون مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت یادآور شد: در صورت توسعه فاز‌های دیگر این کارگاه تولیدی، امکان ایجاد اشتغال بیشتر برای اقشار آسیب‌پذیر در منزل وجود خواهد داشت.

جوهری تاکید کرد: بنیاد برکت تا به امروز در مجموع اقدام به مشارکت، سرمایه‌گذاری، ارائه تسهیلات و پشتیبانی از ۷۴۲ بنگاه متوسط صنعتی در سراسر کشور کرده که باعث ایجاد فرصت‌های کسب و کار برای ۲۱۱ هزار متقاضی اشتغال شده است. ۶۶ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال برای توانمندسازی این ۷۴۲ بنگاه سرمایه‌گذاری شده و بنیاد پس از تثبیت و به سوددهی رسیدن، از ۲۸۲ بنگاه خارج شده و سهام خود را به کارآفرینان و بخش خصوصی واگذار کرده است.

وی تصریح کرد: بنیاد برکت در سال جاری نیز سرمایه‌گذاری در یک‌هزار و ۲۴۰ بنگاه تولیدی در مناطق محروم کشور را در دستور کار قرار دارد که احیای واحد‌های تعطیل و نیمه‌تعطیل در اولویت است.

معاون مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت گفت: تا به امروز با ۱۲ بنگاه تولیدی در استان اصفهان مشارکت اقتصادی داشته‌ایم که پس از ثبات و به سوددهی رسیدن، از ۹ بنگاه خارج شده‌ایم. این سرمایه‌گذاری و مشارکت اقتصادی، ایجاد اشتغال برای ۳ هزار و ۸۵۵ متقاضی را به دنبال داشته است.

گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تاکنون ۴ هزار و ۳۱ طرح در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی و خدمات بیمه‌ای را با حجم سرمایه‌گذاری ۶ هزار و ۳۶۰ میلیارد ریال در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته استان اصفهان به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اسباب بازی بیمه مشارکت اقتصادی بنیاد رودکی مشارکت های اقتصادی بنیاد برکت ایجاد اشتغال اقشار آسیب پذیر کارگاه تولیدی سرمایه گذاری آران و بیدگل اسباب بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۶۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: ۲۲۰۰ گروه جهادی تخصصی و عمومی با همکاری و مشارکت بسیج سازندگی نواحی توابع، توانسته‌اند خدمات ارزنده‌ای به مناطق محروم و کم‌برخوردار استان ارائه دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، امیرحمزه خزایی امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با تبریک سالروز تشکیل بسیج سازندگی در توضیح برنامه‌ای این هفته، اظهار کرد: ۳۳۰ برنامه برای هفته بسیج از تاریخ ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه پیش‌بینی شده که تعدادی اجرا و تعدادی دیگر در حال اجرا است.

وی با اشاره به اهم فعالیت‌های بسیج سازندگی طی دو سال اخیر، افزود: بسیج در کنار سایر وظایف و مأموریت‌ها در راستای حفاظت و حراست از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی توانسته است با محوریت بسیج سازندگی و با به‌کارگیری تمام امکانات و تجهیزات در مناطق محروم و کم‌برخوردار اقدامات خوبی در بحث خدمت‌رسانی بی‌منت و باافتخار داشته باشد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: این سازمان در استان با به‌کارگیری ۲۲۰۰ گروه جهادی تخصصی و عمومی با همکاری و مشارکت بسیج سازندگی نواحی توابع توانسته خدمات خوب و ارزنده‌ای به مناطق محروم و کم‌برخوردار داشته باشد.

خزایی اضافه کرد: احداث و مرمت بیش از ۱۳۰۰ پروژه منازل نیازمندان، مساجد، غسالخانه‌ها، خانه‌های عالم روستایی، ساخت و مشارکت در ترمیم ۲۰۰ واحد کمیته امداد، آسفالت بیش از ۳۰ کیلومتر راه روستایی با مشارکت اداره کل راهداری استان، ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل نیازمندان و سایر امکان مورد هدف انجام شده است.

وی تصریح کرد: توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی؛ ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم‌التحریر، اهدای بیش از ۲۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف، کمک به آزادسازی بیش از ۱۷۰۰ زندانی جرایم غیرعمد، تهیه بیش از ۹۰۰۰ متر فرش سجاده‌ای برای مساجد روستایی و محلات کم‌برخوردار، نصب و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی با هدف اشتغال پایدار به عنوان بخشی از خدمات این سازمان در حوزه غیر عمرانی است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه، اضافه کرد: سازمان بسیج سازندگی استان طی سال گذشته برای بیش از ۱۸۶۰ نفر شغل‌های خرد، خانگی و کارگاه‌های تولیدی پایدار ایجاد می‌کند.

خزایی در خصوص سهم بسیج سازندگی استان با اشاره به اعتبارات سال ۱۴۰۲ مربوط به جز ۲ بند «ب» تبصره ۱۶، گفت: تاکنون با پرداخت بیش از ۱۴۵ میلیارد تومان تسهیلات توانستیم برای بیش از یک‌هزار نفر در استان شغل‌های پایدار ایجاد کنیم.

وی افزود: ایجاد ۱۵۰۰ صندوق قرض‌الحسنه و ۸۹ تعاونی بسیج از دیگر خدمات بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه در راستای ایجاد اشتغال پایدار در سطح استان انجام شده است.

کد خبر 751078

دیگر خبرها

  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • بازدید معاونان بنیاد مسکن از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم(ع)
  • ۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در تهران به کجا رسید؟
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در پایتخت به کجا رسید؟
  • برگزاری یادواره ۴۰۰ شهید کارگر و فرهنگی آران و بیدگل
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است