Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان رشت گفت: مرکز استان که به عنوان شهر باران‌های نقره‌ای معروف است لذا حق طبیعی مردم آن این است که از آب شرب مطمئن برخودار باشند، بیشترین مشکل ما در حوزه‌های آب روستایی است.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ علی فتح‌اللهی امروز در جلسه بررسی مشکلات آب و فضلاب شهری و روستایی که در فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان رشت حدود 40 درصد جمعیت ثابت استان را تحت پوشش دارد، با توجه به اقدامات و کارهایی که در این شهرستان انجام می‌شود، به جهت مرکزیت و دسترسی به ادارات کل بسیار با اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شهرستان رشت با اشاره به اهمیت ارزیابی پروژه‌های عمرانی افزود: باید بررسی کنیم که میزان بهره‌مندی از آب و فاضلاب چقدر است و استان نسبت به کشور در چه جایگاهی قرار دارد و بتوانیم با استفاده از این ظرفیت‌ها نسبت به پیگیری موضوعات اقدام کنیم.

وی با اشاره به اهمیت آب گفت: زندگی مردم  و کشاورزی از مهم‌ترین موضوعاتی است که به آب وابسته است که اگر در برخی مناطق آب نداشته باشیم یا از کیفیت لازم برخوردار نباشد، یقینا نارضایتی‌هایی را به دنبال خواهد داشت.

فتح‌اللهی بیان کرد: همین امروز صبح ظرف مدت چند ساعت بر اثر شدت بارندگی و آبگرفتگی در سطح شهر مشکلاتی ایجاد شد؛ با وجود این حجم از بارش اگر اعلام کنیم هنوز برخی روستاهای شهرستان از آب شرب مناسب برخودار نیستند، قابل باور نخواهد بود.

فرماندار شهرستان رشت با بیان اینکه امسال برای آب و فاضلاب حدود 21 میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است، ادامه داد: میزان اعتبارات سال گذشته آب و فاضلاب شهرستان 15 میلیارد تومان بود که امسال افزایش یافته؛ شاخص بهره‌مندی آب روستایی حدود 57 درصد است.

وی با بیان اینکه بحث تامین آب مطمئن و بهداشتی بسیار حائز اهمیت است، اضافه کرد: مرکز استان که به عنوان شهر باران‌های نقره‌ای معروف است لذا حق طبیعی مردم آن این است که از آب شرب مطمئن برخودار باشند، بیشترین مشکل ما در حوزه‌های آب روستایی است.

فتح‌اللهی بیان کرد: اقدامات انجام گرفته در گذشته الان جوابگوی برخی مناطق روستایی نیست، از زمانی که آب و فاضلاب شهری و روستایی ادغام شده، امور اصولی‌ و فنی‌تر دنبال می‌شود؛ باید اثرات این کار را در  چند سال آینده ببینیم. ضرورت دارد فضا را به گونه‌ای فراهم کنیم که بتوانیم از این ظرفیت‌ها حداکثر بهره را ببریم.

فرماندار شهرستان رشت خاطرنشان کرد: تابستان امسال به گفته کارشناسان مشخص شد که در 50 سال گذشته بی سابقه بوده و سخت‌ترین تابستان از نظر میزان بارندگی را پشت سر گذاشتیم.

وی افزود: هرجا که در اجرای پروژه‌ها هزینه‌ها زیاد شد، مجبور به اولویت بندی هستیم، باید اعتبارات را به نحو مقتضی مدیریت کنیم که بسیار حائز اهمیت است زیرا علاوه بر افزایش هزینه، افزایش تقاضا و متعاقبا نیاز به توسعه زیرساخت‌ها را هم داریم.

فتح‌اللهی بیان کرد: در گذشته اکثر خانه‌ها به صورت ویلایی احداث میشد اما اکنون به آپارتمان‌های چند واحدی تبدیل شده که زیرساخت‌های ما جوابگوی این جمعیت نیست. با وجود این محدودیت‌ها باید به گونه‌ای کار کنیم که همه مردم به تناسب از خدمات بهره‌مند شوند. برای پروژه‌ها باید از ظرفیت ملی و با پیگیری نمایندگان مردم در مجلس برخوردار شویم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آب روستایی توسعه زیرساخت ها فرماندار رشت شهرستان رشت فرماندار شهرستان رشت آب و فاضلاب فتح اللهی آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۷۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ محمدرضا رضایی مدیر کل بیمه سلامت خوزستان گفت: پوشش بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و عشایر، بیمه شدگان شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و ۵ دهک اول درآمدی در استان به صورت سیستمی و متمرکز بدون پرداخت حق بیمه به صورت رایگان به مدت یکسال و تا پایان فروردین ۱۴۰۴ تمدید شد.
بیمه شدگان مذکور نیاز به مراجعه به دفاتر پیشخوان برای تمدید پوشش بیمه‌ای ندارند و در مراجعه به مراکز ارائه دهنده خدمت سلامت صرفا با ارایه کد ملی می‌توانند خدمات مورد نیاز خود را ظبق ضوابط و دستورالعمل این سازمان دریافت کنند.
وی ادامه داد: افرادی که جزء دهک‌های ۶ تا ۱۰ می‌باشند می‌توانند جهت برخورداری از بیمه و یا تمدید اعتبار بیمه خود با پرداخت حق بیمه مصوب مطابق تخفیفات اعلام شده بین ۵۰ تا ۸۰ درصد در سامانه شهروندی سازمان بیمه سلامت ایران به نشانی https://csp.ihio.gov.ir اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید