Web Analytics Made Easy - Statcounter

عملکرد بازارهای اوراق بهادار همواره تحت تأثیر عوامل و متغیرهای مختلف اقتصادی (از جمله نوسانات نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ رشد اقتصادی) و عوامل غیراقتصادی (از جمله مسایل سیاسی، بروز رویدادهای طبیعی، تغییر فضای قانونی) قرار دارد. تحت برخی شرایط این عوامل می‌توانند بازارهای اوراق بهادار را با مشکلات جدی مواجه کرده و مقدمات سقوط بازارهای اوراق بهادار را فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله عوامل غیراقتصادی که اخیراً اثرات زیانباری بر عملکرد بازارهای اوراق بهادار وارد کرد پاندمی ویروس کرونا بود که باعث ایجاد بحران نقدینگی در سراسر بازارهای مالی جهانی و در نتیجه رکود در بخش‌های مختلف اقتصادی شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بورس تهران، عملکرد بازارهای اوراق بهادار همواره تحت تأثیر عوامل و متغیرهای مختلف اقتصادی (از جمله نوسانات نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ رشد اقتصادی) و عوامل غیراقتصادی (از جمله مسایل سیاسی، بروز رویدادهای طبیعی، تغییر فضای قانونی) قرار دارد. تحت برخی شرایط این عوامل می‌توانند بازارهای اوراق بهادار را با مشکلات جدی مواجه کرده و مقدمات سقوط بازارهای اوراق بهادار را فراهم کنند. از جمله عوامل غیراقتصادی که اخیراً اثرات زیانباری بر عملکرد بازارهای اوراق بهادار وارد کرد پاندمی ویروس کرونا بود که باعث ایجاد بحران نقدینگی در سراسر بازارهای مالی جهانی و در نتیجه رکود در بخش‌های مختلف اقتصادی شد. به دنبال شیوع ویروس کرونا در اوخر سال 2019 میلادی، بازارهای اوراق بهادار سراسر دنیا در مارس 2020 میلادی سقوطی واقعی را تجربه کردند. پاندمی ویروس کرونا منجر به تضعیف فعالیت‌های اقتصادی شد و ادامه فعالیت برای اکثر کسب‌وکارها را با مشکل مواجه کرد. این امر باعث ترس و نگرانی سرمایه‌گذاران در رابطه با اثر پاندمی ویروس کرونا بر اقتصاد و به تبع آن بازارهای اوراق بهادار شد و سرمایه‌گذاران را بر آن داشت تا برای حفظ ارزش سرمایه‌گذاری‌های خود اقدام به فروش هیجانی اوراق بهادار کرده و در نتیجه مقدمات سقوط بازارهای اوراق بهادار را فراهم کردند.

این گزارش به بررسی سقوط بازار سهام در سال 2020 میلادی در کشورهای مختلف بر اثر پاندمی کرونا می‌پردازد. همچنین در این گزارش اقدامات اتخاذ شده از طرف مسئولان اقتصادی و نهادهای ناظر بورس‌های اوراق بهادار کشورهای مختلف برای مواجهه با بحران ناشی از پاندمی ویروس کرونا و جلوگیری از سقوط بیشتر بازارهای اوراق بهادار بیان شده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازارهای اوراق بهادار پاندمی ویروس کرونا مختلف اقتصادی عوامل غیراقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۸۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان قضائی عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستند

رئیس قوه قضائیه گفت: همه ما مسئولان قضائی باید توجه کنیم که عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستیم؛ بنابراین باید مراقبت کنیم و در انجام تکالیف، تلاش مضاعف داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در آئین تکریم و معارفه معاون اول قوه قضائیه اظهار کرد: حجت‌الاسلام والمسلمین مصدق در طول بیش از ۳۰ سال خدمت در بخش‌های مختلف قوه قضائیه وسع خود را برای پیشرفت امور محوله گذاشتند.

وی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی حجت‌الاسلام و المسلمین خلیلی، معاون اول جدید دستگاه قضا افزود: حجت‌الاسلام خلیلی شخصیتی است که تمام مراحل و مراتب قضائی را طی کرده و اهل تدبیر، نوآوری، تلاش، هماهنگی و مشورت است.

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: همه ما مسئولان قضائی باید توجه کنیم که عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستیم؛ باید خیلی مراقبت کنیم و در انجام تکالیف، تلاش مضاعف داشته باشیم، گاهی ناچاریم از یک امر مباح نیز اجتناب کنیم.

حجت‌الاسلام اژه‌ای بیان داشت: توقعات به حقی از ما مسئولان قضائی وجود دارد، بنابراین باید با صبر و حوصله و بردباری در برابر موانع و مشکلات بایستیم و امور محوله را به نحو احسن به پیش ببریم.

وی اظهار داشت: ما در سمت‌ها و مسئولیت‌های قضائی باید بیش از دیگران به حُسن خلق توجه داشته باشیم و تمام همکاران قضائی باید همواره تکریم ارباب رجوع و مراجعان را در زمره اولویت‌های خود قرار دهند.

رئیس قوه قضائیه بیان داشت: امروز بیش از اوقات دیگر به هماهنگی و همکاری نیازمندیم؛ در این راستا نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن افکار و نظریات و سلیقه‌های مختلف هراسید؛ این هنر ما است که با شنیدن اقوال مختلف، اَحسن آن‌ها را انتخاب کنیم و با متخصصین و اهالی فن و انسان‌های خبره در موضوعات مختلف مشورت کنیم.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: تاکید من به مسئولان قضائی آن است که در نحوه تعامل با بخش‌های مختلف قوه قضائیه بر اساس تبیین و اقناع عمل کنند؛ چراکه پیشبرد برخی از امور و رفع برخی از مسائل تنها با رویکرد دستوری امکان‌پذیر نیست و باید پیوست‌های تبیینی و توجیهی نیز همراه دستور صادره باشد.

در پایان این مراسم، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه، آئین تکریم و معارفه معاون اول دستگاه قضا انجام پذیرفت.

کد خبر 747552

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • قانون جدید مالیات؛ زمینه ساز کتمان معاملات
  • حضور گیلان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • سبد محصولاتی ارائه شده در «ایران‌هلث» منجر به تعاملات اقتصادی می‌شود
  • مسئولان در قبال بیت‌المال باید پاسخگو باشند
  • مسئولان قضایی با اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • مسئولان قضائی عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستند
  • توضیحات اژه‌ای درباره معاون اول قوه قضاییه