Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@19:13:54 GMT

شنیدنِ بی‌واسطه از مردم

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۰۹۹۸۷

شنیدنِ بی‌واسطه از مردم

یکی از مهمترین مسائلی که می‌تواند اداره امور کشور را دچار اخلال کند، قطع شدن ارتباط مسوولان با مردم است. ممکن است مسوول در برهه‌ای مردم را نبیند و با آنان ارتباطی نداشته باشد، بدان معنا که مسوول، وزیر و معاون، تمام مدت در اتاق خود به سر برد و تصمیمات حوزه کاری را نیز در همان اتاق اتخاذ کند و حتی ممکن است در همان اتاق با چند نفری نیز مشورت داشته باشد، اما آیا این تصمیم گره‌ای از مشکلات مردم بازخواهد کرد؟

رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس‌جمهوری و اعضای دولت جدید که روز شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۰ برگزار شد، در تبیین نخستین توصیه مهم خود به دولتمردان، به جلوه‌های مختلف «مردمی بودن» اشاره کردند و افزودند: رفتن به میان مردم و گفت‌وگوی بی واسطه با آنها از ابعاد بسیار خوب مردمی بودن است که آقای رئیسی دیروز با سفر به خوزستان آن را نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاهی اوقات مسوولان تصمیماتی اتخاذ می کنند که در سطح جامعه قابلیت اجرا ندارد یا اجرای آن، اهداف مورد نظر را محقق نمی‌کند و یا حتی نتیجه عکس می‌دهد چرا که این تصمیمات در اتاق های در بسته با حضور چند نفر برای یک جامعه گرفته می‌شود در حالی تصمیم گیرندگان که از بطن جامعه دور و بی‌خبرند!


دریافت کمک فکری و عملی از مردم

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در اولین دیدار با اعضای دولت سیزدهم، اتخاذ سبک زندگی مردمی، رفتار بی‌تکلف، دوری از اشرافی‌گری و پرهیز از نگاه از بالا به مردم را از دیگر جلوه‌های مردمی بودن برشمردند و گفتند: باید مشکلات و راه‌حل‌ها را با مردم در میان گذاشت و ضمن پرهیز از بیان حرف‌های غیر واقعی و ناامید کردن مردم، از آنها کمک فکری و عملی خواست.



مراقب قول و وعده‌ها باشیم

عمل به قول‌ها و وعده‌ها توسط مسوولان یکی از مهمترین نکات ایجاد اعتماد بین مردم است که رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسوولان اجرایی موضوع را مورد تاکید قرار داده و گفته اند: باید در وعده‌ها و صحبت‌ها بسیار مراقب بود و اگر وعده‌ای داده شد، حتماً به آن عمل شود زیرا دادن وعده و عمل نکردن به آن موجب سلب اعتماد مردم خواهد شد.

همین اعتماد مردم، بزرگترین سرمایه دولت است که متاسفانه به دلایل متعددی تاحدودی آسیب دیده و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، راه ترمیم آن را «یکی شدن حرف و عمل مسئولان» دانسته‌اند.


عذرخواهی سریع از مردم هنگام اشتباه

«عذرخواهی سریع از مردم در مواقع بروز اشتباه» و بیان گزارش صادقانه و بدون مبالغه از فعالیت‌ها به مردم، از دیگر روش‌هایی است که رهبر انقلاب در بیان جلوه‌های مختلف مردمی بودن به آن اشاره کرده‌اند.

ایشان با توصیه به رئیس جمهوری و اعضای دولت برای مطالعه دقیق فرمان بسیار مهم امیرمؤمنان به مالک اشتر افزودند: در این فرمان تاریخی، ابعاد مختلف بیان شده چرا که براساس اسلام، رابطه حاکمیت با مردم باید برادرانه و دوستانه باشد.


باید قول‌ها محقق شود

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به قول‌ها و دستورهای رئیس‌جمهوری در اولین سفر استانی به مقصد خوزستان خاطرنشان کردند: باید دقت شود که این قول‌ها حتماً محقق شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند: اگر وعده‌ای دادید و به واسطه برخی مشکلات، امکان تحقق آن میسر نشد این موضوع را به مردم توضیح دهید و از آنان عذرخواهی کنید تا اعتماد مردم خدشه‌دار نشود.


برای وعده‌ها روزشمار تعیین شود

رهبری با اشاره به کثرت قانون و طرح و برنامه گفتند: یکی از مشکلات کشور، نبود پیگیری جدی است، بنابراین برای وعده‌ها، روز شمار تعیین شود تا پیگیری و در موعد محقق شوند.

برچسب‌ها سید ابراهیم رییسی مقام معظم رهبری دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید ابراهیم رییسی مقام معظم رهبری دولت سیزدهم سید ابراهیم رییسی مقام معظم رهبری دولت سیزدهم مردمی بودن وعده ها قول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۹۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیتوانی نیرو‌های نظامی مردمی برای حضور در جنگ ایجاد می‌کند

 رسانه‌های محلی به نقل از ولوریناس کاسیوناس وزیر دفاع لیتوانی روز یکشنبه گفت: ما صفحه جدیدی را در دفاع در سطح جامعه باز می‌کنیم.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،وزیر دفاع لیتوانی ادامه داد که مقامات می‌خواهند غیرنظامیانی را برای استفاده از سلاح گرم آموزش دهند تا در زمان جنگ بتوانند از آنها استفاده کنند.

دولت لیتوانی از پزشکان و نظامیان بازنشسته خواسته برای کمک به دولت وارد میدان شوند.

مقامات لیتوانی قبلاً گفته بودند که این کشور بیشتر این رویکرد جدید را از تجربه اوکراین در جنگ با روسیه که در فوریه ۲۰۲۲ (اسفند ۱۴۰۰) آغاز شد، گرفته اند.

با توجه به درگیری‌های جاری در اوکراین، کاسیوناس و همتای لهستانی‌اش ولادیسلاو کوسینیاک-کامیز هر دو ماه گذشته متعهد شدند که به کی‌یف برای بازگرداندن شهروندان این کشور برای حضور در میدان جنگ کمک کنند.

ماه آوریل، لتونی کشور همسایه لیتوانی نیز اصلاحاتی را در قانون خدمات نظامی خود تصویب کرد که به خارجی‌ها اجازه می‌دهد در یگان‌های ویژه نیرو‌های مسلح این کشور در مواقع اضطراری خدمت کنند.

دیگر خبرها

  • شادی مردم رفح از شنیدن خبر توافق حماس برای آتش‌بس | فیلم
  • شادی مردم رفح از شنیدن خبر توافق حماس برای آتش‌بس
  • لیتوانی نیرو‌های نظامی مردمی برای حضور در جنگ ایجاد می‌کند
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • وعده صادق، عبور از بازدارندگی خودساخته رژیم صهیونیستی بود
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • رشید:۲۴۰جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل در وعده صادق کمک کرد
  • رشد ویلایی‌سازی با استفاده از مشارکت‌های مردمی در ایوانکی
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد