Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «نیکی هیلی» سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل مدعی شد، چین قصد دارد تحرکاتی درخصوص پایگاه نظامی «بگرام» در افغانستان انجام دهد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، این مقام دولت سابق آمریکا در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» هشدار داد چینی‌ها ممکن است قصد داشته باشند این پایگاه نظامی راهبردی را تصرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیلی مدعی شد: «باید مراقب چین باشیم زیرا فکر می‌کنم قرار است شاهد این باشیم که چین درخصوص پایگاه هوایی بگرام حرکتی انجام دهد و فکر می‌کنم آن‌ها در افغانستان حرکتی خواهند کرد تا از پاکستان استفاده کرده و آن را در برابر هند تقویت کنند».

اسپوتنیک نوشت، هیلی به‌طور دقیق نگفت از «انجام حرکتی» در قبال بگرام چه منظوری دارد اما با سقوط دولت افغانستان درپی تصرفات طالبان، چین حضور دیپلماتیک در افغانستان را حفظ کرده است.

این دیپلمات سابق آمریکایی در ادامه مدعی شد: «باید مطمئن شویم که تلاش در زمینه مبارزه با تروریسم در تمام جهان ادامه پیدا می‌کند زیرا با پیروزی اخلاقی جهادگرایان شاهد کمپین عظیمی از جدب نیرو در تمام جهان خواهید بود».

هیلی اظهاراتش را با اتهام‌زنی علیه روسیه ادامه داد و گفت: «باید اطمینان یابیم که امنیت سایبری ما قدرتمند است زیرا بازیگرانی همچون روسیه به هک کردن ما ادامه خواهند داد، به این دلیل که ما علامتی از تمایل به دادن پاسخ به آن‌ها نشان نداده‌ایم».

آمریکایی‌ها ظرف چند سال گذشته ادعاهای متعددی درباره حملات سایبری روسیه علیه این کشور مطرح کرده‌اند که همگی از سوی مسکو رد شده‌اند.

به گفته اسپوتنیک، تحقیقات این خبرگزاری نشان می‌دهد، آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) این توان فنی را دارد که حملاتی سایبری در کشورهای مختلف انجام داده و آن‌ها را طوری جلوه دهد که از سوی کشوری دیگر انجام گرفته‌اند.

از سوی دیگر آمریکایی‌ها کمتر از دو ماه قبل پایگاه هوایی بگرام را به صورت شبانه و مخفیانه تخلیه کردند که بخشی از طرح بزرگتر خروج آن‌ها از افغانستان بود. به گفته اسپوتنیک، آمریکایی ها اجازه دادند اوباش و غارتگران پیش از رسیدن نیروهای افغان به این پایگاه، به آن حمله کنند.

با خروج آمریکایی‌ها از افغانستان، دولت چین از جامعه جهانی درخواست کرد، به‌جای افزایش فشار علیه این کشور جنگ‌زده، آن را در مسیری مثبت راهنمایی کنند. پکن تأکید کرده آمادگی دارد نقش فعالی در بازسازی افغانستان و اجرای طرح‌های بشردوستانه در این کشور ایفا کند.

یکی از مقامات طالبان اخیراً به روزنامه «چاینا مورنینگ پست» از چین به‌عنوان همسایه بزرگ افغانستان یاد گرده و تأکید کرده که کابل «درخصوص تبادل دیدگاه با چین درباره نحوه پیشبرد روابط دوجانبه، آمادگی دارد».

یک سخنگوی دیگر طالبان در مصاحبه با روزنامه‌ای ایتالیایی گفته است: «چین مهم‌ترین شریک کابل است و فرصتی اساسی و فوق‌العاده برای ما فراهم می‌کند زیرا این کشور آماده سرمایه‌گذاری در بازسازی کشورمان است».

«وانگ ونبین» سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز جمعه گفت: «امید داریم که دولتی باز و جامع در افغانستان شکل گیرد که سیاست داخلی و خارجی متعادل و معقول داشته باشد و با هیچ گروه تروریستی ارتباط نداشته باشد».

ونبین افزود، دولت چین امید دارد تمامی طرف‌ها در افغانستان بتوانند اختلافات خود را از طریق مذاکره حل کنند تا از انتقال مسالمت‌آمیز قدرت اطمینان حاصل شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: «تنها در این صورت مردم کشور جنگ‌زده افغانستان می‌توانند از هرج‌ومرج التیام یافته و به صلح پایدار دست یابند».

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: نیکی هیلی سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل پایگاه بگرام روسیه آمریکایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۰۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه سازی زمین های کشاورزی شمال با سرمایه گذاری چینی‌ها

نادر علیزاده رییس گروه طرح وبرنامه معاونت آب وخاک وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه سازی شالیزار‌های روستای بزمینان شهرستان آمل، از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی ویکپارچه سازی حدود ۶۵ هزارهکتار از زمین‌های مستعد کشاورزی به خصوص شالیزار‌های استان‌های شمالی کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها خبر داد.

او افزود: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی و آب وخاک کشور حدود ۳ ساله است و پیش بینی‌های لازم انجام وطرح‌های مورد نیاز این طرح نیز تهیه شده است.

علیزاده، اجرای طرح یکپارچه سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر بکارگیری ماشین آلات در مراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره بری در تولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی درحوزه بخش کشاورزی دراستان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه سازی زمین‌ها به خصوص در شالیزار‌ها می‌توان برای کشت دوم دراین استان‌ها برنامه ریزی کرد.

علیزاده گفت: هدف نهایی در اجرای این طرح این هست که با ظرفیت سرمایه گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور نیز لحاظ کرد.

او با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصور‌ها راحت نیست، افزود: یکی از سختی‌های این طرح به خصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالیکت زمین‌ها و کم شدن اراضی در طی چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح وبرنامه معاونت آب وخاک وزارت جهاد کشاورزی، با بیان اینکه در مدت ۲۰ ساله اجرای طرح یکپارچه سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی درسطح کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، گفت: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب ماندگی زیادی وجود دارد که باید درسال‌های پیش رو با مدیریت وبرنامه ریزی‌های هدفمند جبران شود.

قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که بر اساس آن خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

بر اساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به صورت آزمایشی به اجرا درآمده است

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • پایگاه آمریکایی: خریداران پهپادها و تجهیزات ایرانی به صف شدند
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • (تصاویر) مقایسه بمب افکن چینی Xi’an H-۲۰ و B-۲۱ آمریکایی؛ کدام بهتر است؟
  • واشنگتن، جنگنده‌ها و پهپادهایش را به قطر منتقل کرد
  • ختافه به دنبال تمدید قرارداد قرضی میسون گرینوود
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • یکپارچه سازی زمین های کشاورزی شمال با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد