Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، شاهپور علایی مقدم عصر شنبه در حاشیه برگزاری اولین جلسه شورای عشایر فیروزکوه که با حضور رسولی نژاد، نماینده مردم فیروزکوه و دماوند، ابوالقاسم مهری فرماندار شهرستان فیروزکوه، امام جمعه شهرستان، معاون برنامه ریزی فرماندار و دیگر اعضا و دامداران و عشایر شهرستان در محل فرمانداری برگزار شد اظهار داشت: بر اساس آخرین آمار سرشماری ثبتی مبنا که توسط مرکز آمار ایران و با همکاری شبکه تشکل‌ها و تعاونی‌های سازمان امور عشایر کشور انجام شد جمعیت عشایر کشور ۲۵۲ هزار خانوار برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه امسال برای جامعه عشایری سال بسیار سختی بوده و خشکسالی که اتفاق افتاد در ۷۰ سال گذشته بی سابقه بوده است گفت: از ۳۴ میلیون هکتار مرتعی که در اختیار عشایر قرار دارد حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن ظرفیت مرتع کاهش یافته است و برآورد ریالی خسارت به جامعه عشایری از قبل خشکسالی در حدود ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اشاره به اینکه با کمک مجلس و دولت کارهای بسیار خوبی برای عشایر انجام شده است افزود: بحث خرید تضمینی دام عشایر که در ابتدا نوید بسیار خوبی برای جامعه عشایری بود که شورای قیمت‌گذاری تصویب کرد ولی متأسفانه گلایه ما این است که از مباشرین خرید از اردیبهشت ماه تا کنون فقط ۵۱ هزار واحد دامی خریداری شده که این قابل قبول نیست و من استدعا دارم از همکاران شرکت پشتیبانی امور دام و سازمان برنامه و بودجه که حمایت کنند خسارت عشایر تعدیل پیدا می‌کند.

کد خبر 5296858

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی عشایر ویروس کرونا واکسن کرونا بوشهر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا اردبیل سیستان و بلوچستان گرگان آتش سوزی کرمانشاه تالاب انزلی دولت سیزدهم هفته دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۱۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند

محمد حسین جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عشایر استان خراسان رضوی به طور سنتی در فصل بهار از مناطق قشلاقی خود که در دشت‌ها و مناطق کم‌ارتفاع واقع شده به سمت ارتفاعات و مناطق ییلاقی کوچ می‌کنند.

مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی افزود: کوچ در زندگی عشایر یک رویداد بوده که به طور معمول ۳۰ تا ۴۰ روز در مسیر ایلراه‌های عشایری ادامه دارد و عشایر پس از استقرار در مناطق ییلاقی حداکثر ۳ ماه در این مراتع حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: ارتفاعات هزار مسجد، کوه‌های عمارت، محمدبیک، اسفجیر، سنجربیک و ارتفاعات شهرستان‌های دارای عشایر استان، از جمله مناطقی هستند که عشایر در آنها مستقر می‌شوند.

جعفری گفت: در حال حاضر ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند که ۹۳۶ هزار واحد دامی را در اختیار دارند و در ۱۷ شهرستان استان پراکنده هستند.

مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی با اشاره به نقش و اهمیت عشایر در تولید محصولات دامی و کشاورزی، تصریح کرد: عشایر استان خراسان رضوی سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۱۱ هزار و ۸۰۰ تن شیر، ۱۳۰۰ تن پشم، کرک و مو و ۱۶ هزار مترمربع صنایع دستی تولید می‌کنند.

کد خبر 6089118

دیگر خبرها

  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی