Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ کرونا هر روز با گونه‌های جدیدتر و خطرناک‌تر خود را نشان می‌دهد که تسریع واکسیناسیون راه مقابله با این گونه‌های جدید است‌ اما موردی از لامبدا مشاهده نشده است - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، نزدیک دو سال است که مردم استان فارس به تبع کل کشور با بیماری منحوس کرونا درگیر هستند و در این دو سال فراز و فرودهای زیادی را پشت سر گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود اینکه پیک پنجم کرونا در حال اتمام است اما خبری از کنترل یا تمام شدن بیماری نیست و همچنان خطر سویه‌های جدید این بیماری وجود دارد. در همین راستا اورنگ ایلامی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز به گونه جدید کرونا به نام لامبدا اشاره کرد و کنترل جدی مرزها و تسریع واکسیناسیون را تنها راه مقابله با سویه جدید عنوان کرد.

به گفته وی این گونه جدید کرونا علاوه بر قدرت سرایت‌پذیری و عوارض بیشتر در مقایسه با گونه‌های پیشین، از گریزپذیری بیشتری از سیستم ایمنی نیز برخوردار بوده و در گروه‌های سنی پایین‌تر بیماری‌زایی شدیدتری ایجاد می‌کند.

براساس گفته‌های ایلامی تاکنون موردی از ابتلا به گونه «لامبدا» در فارس گزارش نشده است، اما اگر رعایت پروتکل‌ها، تسریع واکسیناسیون و کنترل مرزها جدی گرفته نشود، علاوه بر لامبدا باید منتظر دیگر سویه‌های این ویروس نیز باشیم.

وی درباره بیماری قارچ سیاه نیز گفت که مواردی از ابتلا به قارچ سیاه در استان فارس نیز مشاهده شده است و قارچ سیاه حاصل ضعف سیستم ایمنی بدن است و مبتلایان به دیابت در معرض خطر هستند که در صورت ابتلا باید قسمت‌هایی از محل درگیر، تخلیه و برداشته شود.

توسل بیماران مبتلا به کرونا به حضرت زینب(س) / پرچم حرم مطهر حضرت زینب کبری (س) بیماران کرونایی را دگرگون کرد + فیلماستاندار کهگیلویه و بویراحمد: نگران افزایش مرگ و میر کرونایی‌ها هستیماختصاص بیمارستان ثامن آران و بیدگل به بیماران کرونایی اختصاص یافت

به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز این بیماری از فردی به فرد دیگر به صورت مستقیم منتقل نمی‌شود، اما افراد دارای ضعف سیستم ایمنی به ویژه بیماران دارای دیابت کنترل‌ نشده، بیماران مبتلا به سرطان و یا کسانی که از داروهایی استفاده می‌‌کنند که سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند، بیشتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند.

او با توصیه به اینکه این افراد لازم است علائم ابتلا به بیماری قارچ سیاه که می‌تواند شبیه یک سینوزیت معمولی باشد را جدی بگیرند، گفت: افراد در صورت مشاهده علائمی مانند درد چشم و صورت، سردرد، داشتن ترشحات و احساس پُر شدگی بینی لازم است به پزشک مراجعه کنند.

در ادامه مهرزاد لطفی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز  دو عامل مهم پای‌بندی به قرنطینه صحیح خانگی و واکسیناسیون را در کاهش میزان ابتلا و مرگ ناشی از کرونا در فارس بسیار تاثیرگذار دانست.

به گفته وی باید از تمام ظرفیت‌های استان برای انجام واکسیناسیون عمومی به صورت گسترده استفاده شود.

در همین راستا عبدالرضا قاسم‌پور، جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مقابله با کرونا در جمع خبرنگاران اظهارداشت: از بابت ورود واکسن و مرکز تزریق در استان هیچ مشکلی وجود ندارد، مراکز واکسن به اندازه‌ای است که تجمعی صورت نگیرد و
هر زمان نیاز شد از ادارات و ظرفیت دستگاه‌ها برای افزایش سالن‌های تزریق استفاده می‌شود.

به گفته وی شلوغی‌های سالن‌ها به دلیل نبود واکسن و اینکه عده‌ای بدون پیامک نوبت‌دهی به مراکز مراجعه می‌کردند، است.

قاسم‌پور درباره بازگشایی مدارس گفت: تصمیم برای بازگشایی مدارس هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیده اما حداقل تا مهرماه مانند سال گذشته است و به نظر می‌رسد که در آبانماه ترکیبی شود. برای شهرستان‌ها و مراکزی که دانش‌آموز کمتر و امکان رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی را دارند اینها می‌توانند آموزش‌ها را حضوری داشته باشند.

وی ادامه داد: باید واکسیناسیون هم برای کسانی که با دانش‌آموزان مرتبط هستند، انجام شود تا مقدمات کامل و امکان بازگشایی فراهم شود.

معاون استاندار فارس درباره احتمال ورود کرونای لامبدا به استان گفت: جلسات ستاد کرونا به صورت پیشگیرانه برگزار شد تا دانشگاه‌های علوم پزشکی آمادگی داشته باشند از نظر تامین نیروی انسانی و تخت‌های بستری نیز اقدامات لازم را انجام دهند‌

قاسم‌پور افزود: نیروهای مسلح و بیمارستان‌های پشتیبان هم آماده هستند که در صورت بروز نوع جدید کرونا به کمک دانشگاه علوم پزشکی بیایند. همچنین تفویض اختیار به استان‌ها برای اعمال محدودیت‌های هوشمند و بازگشایی مدارس به ستاد ملی پیشنهاد داده شده همچنین ورود بخش خصوصی برای واردات واکسن هم از پیشنهادات استان فارس به ستاد ملی کرونا بود، مکتوب به ستاد ملی ارسال کردیم و به دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز اعلام شده که با شرکت‌های خصوصی همکاری لازم صورت بگیرد.

وی از نظارت بیشتر بر فرودگاه‌ها و مراکز تجمعی خبر داد و تاکید کرد: موردی از لامبدا تاکنون در استان مشاهده نشده اما از قارچ سیاه مواردی اعلام شده باید تلاش شود داروها فراهم شود که از نظر تامین داروی موثر کووید 19 و داروهای قارچ سیاه دچار مشکل نشویم.

جانشین استاندار در ستاد استانی کرونا گفت: ممکن است کرونای لامبدا وارد استان شود بنابراین نیاز است به همکاری اصناف چراکه ممکن است نیاز به تعطیلی کامل باشد از همین الان پیش‌بینی‌های حمایتی باید بشود.

وی درباره آخرین وضعیت استان نیز تصریح کرد: شرایط اکنون بهتر است و روند نزولی را در استان داریم و رعایت پروتکل‌ها به بیش از 70 درصد رسیده که باید به بیش از 90 درصد برسد و حمایت و همکاری مردم سبب شده که درصد مثبت شدن تست‌ها زیر 30 درصد باشد. 

قاسم‌پور با بیان اینکه درصد بهبودی 96 درصد است به تزریق واکسن نیز اشاره و عنوان کرد: کل تزریق واکسن که انجام شده بیش از یک میلیون و 600 هزار دز اول و دوم واکسن بوده؛ تعداد بستری‌های دائم و موقت کاهش پیدا کرده است به گونه‌ای که ضریب اشغال تخت‌های عادی به 83 درصد و تخت‌های بستری ویژه 79 درصد رسیده است.

معاون استاندار فارس به آمار بازرسی‌ها نیز اشاره کرد و افزود: از ابتدای شیوع کزونا تا 12 شهریورماه 35 هزار و 728 اخطار به اصناف داده شده و 10 هزار و 490 مورد نیز پلمب شده است. همچنین 179 هزار و 493 خودروی متخلف بازگشت داده شده و 574 هزار و 687 مورد نیز جریمه شدند.

انتهای پیام!/424 /ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی سیستم ایمنی استان فارس قارچ سیاه قاسم پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۱۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه روند رفع نواقص خط ۳ متروی تهران

در ادامه اقدامات مربوط به رفع نواقص خط ۳ متروی تهران، امسال نیز بخش دیگری از تأسیسات، دسترسی‌ها و ورودی‌های جدید این خط تکمیل و در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت تا کیفیت ارائه خدمات در ایستگاههای خط ۳ مترو ارتقاء یابد.

به گزارش ایسنا، مهندس آزاد اکبری مجری خط ۳ متروی تهران درباره برنامه‌های سال جاری جهت رفع حداکثری نواقص خط مذکور گفت: امسال هم مثل دو سال گذشته، سعی خواهیم داشت نقص‌های موجود در خط ۳ را به حداقل ممکن برسانیم و اگر منابع مالی لازم به موقع تأمین شود، اتفاق‌های خوبی رخ خواهد داد.

در این راستا با اولویت بندی صورت گرفته، قصد داریم ورودی دوم ایستگاه سهروردی و همچنین دسترسی دوم ایستگاه میرزای شیرازی را امسال راه اندازی کنیم. تکمیل و بهره‌برداری از سامانه تهویه RS ایستگاه شهید زین الدین به همراه هواساز ایستگاه هروی را نیز در دستور کار داریم و در صورت امکان، سیستم زهکش محدوده ایستگاه قدوسی را احداث خواهیم کرد.

بر اساس گزارش سایت شهر، مجری خط ۳ متروی تهران در ادامه صحبت‌های خود گفت: در دو سال اخیر، ۱۲ مورد از نواقص خط ۳ مترو برطرف شده است و اگر منابع مالی متناظر با کارهای باقی‌مانده این خط تأمین ‌شود، می‌توان تا سال ۱۴۰۴ کل نقص‌های موجود را برطرف کرد و پرونده آن را بست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ریزش شدید دلار در راه است | پیش‌بینی تکنیکالیست‌ها از قیمت دلار در روزهای آینده
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • ادامه روند رفع نواقص خط ۳ مترو تهران
  • ادامه روند رفع نواقص خط ۳ متروی تهران
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد