Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@09:23:09 GMT

شبکه شاد برای دانش‌آموزان نابینا مناسب‌سازی شد

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۱۴۲۳۱

شبکه شاد برای دانش‌آموزان نابینا مناسب‌سازی شد

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی ‌استان اصفهان، گفت: ۱۱۰ مدرسه ‌در تمام مناطق و نواحی استان اصفهان پذیرای دانش‌آموزان استثنایی ‌است، شبکه شاد برای دانش‌آموزان نابینا مناسب سازی شده است، برای دیگر گروه‌ها هم مشکلات زیرساختی و اعتباری این شبکه برطرف شده است.

محسن الماسی در گفت‌وگ و با خبرنگار ایمنا در خصوص آخرین وضعیت ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدراس استثنایی استان اصفهان، اظهار کرد: برای ثبت نام ورودی‌ها بعد از فرایند سنجش، نوآموزان به پایگاه‌های تخصصی ارجاع و با بررسی وضعیت دانش آموز، امتیازهای کسب شده و اطلاعاتی که از والدین گرفته می‌شود و دانش‌آموز برای رفتن به سمت آموزش تلفیقی یا مدارس استثنایی راهنمایی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت نام اتوماتیک دانش آموزان میان پایه

وی اضافه کرد: دانش‌آموز استثنایی ممکن است در مدرسه عادی یا استثنایی ثبت‌نام شود، برای دانش آموزان میان پایه نیز روند ثبت نام به صورت اتوماتیک صورت می‌گیرد و دانش آموزانی که شرایط لازم را دارند به پایه بالاتر ارتقا پیدا می‌کنند و فرایند ثبت نام و ثبت کتاب‌ها را مدیر انجام می‌دهد و نیاز به مراجعه حضوری اولیا نیست.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان، تصریح کرد: برای ورودی‌های هفتم و دهم به دلیل اینکه مدارس محدودتر می‌شود باید دانش‌آموزان مراجعه حضوری به مدرسه داشته باشند و بر اساس آدرس و قطب بندی انجام شده به مدرسه مبدا آنها مدیر مدرسه پرونده را در اختیار آنها می‌گذارد و به آنها اعلام می‌شود که به کدام مدرسه برای ثبت‌نام مراجعه کنند.

الماسی، خاطرنشان کرد: اولویت ثبت نام دانش‌آموزان در محل سکونت آنها است و سعی می‌شود دانش آموزان در سطح شهر به گونه‌ای تقسیم شوند که در نزدیکترین مدرسه به محل سکونت ثبت نام شوند.

وی افزود: در استان اصفهان ۱۱۰ مدرسه پذیرای دانش‌آموزان استثنایی است، در تمام مناطق و نواحی استان اصفهان حداقل یک مدرسه استثنایی برای ارائه خدمات به دانش‌آموزان با نیاز ویژه را پیش‌بینی کردیم و در بسیاری از شهرستان‌ها که مناطق روستایی وجود دارد کلاس‌های ضمیمه برای ارائه خدمات بهتر به دانش‌آموزان با نیاز ویژه پیش‌بینی شده است.

آموزش حضوری اولویت اول برای مدارس استثنایی

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان در خصوص بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید، گفت: برای بازگشایی و روند آموزش‌های مدارس استثنایی منتظر تصمیم ستاد ملی کرونا هستیم، امیدواریم آموزش‌ها به صورت حضوری باشد، به دلیل اینکه تأثیر آموزش حضوری بیش از آموزش‌های مجازی است، اولویت اول برای مدارس استثنایی آموزش حضوری است و اگر امکان پذیر نباشد آموزش ترکیبی را خواهیم داشت.

الماسی، تاکید کرد: اگر ارائه آموزش ترکیبی به دلیل شیوع ویروس کرونا میسر نباشد در نهایت مجبوریم مانند سال گذشته به سمت آموزش غیرحضوری برویم و امیدواریم امسال بتوانیم برای سال تحصیلی جدید حضور دانش‌آموزان را در مدارس شاهد باشیم.

وی با اشاره به برنامه اطلس یادگیری برای دانش‌آموزان مدارس استثنایی در بحران کرونا، تصریح کرد: هدف این بود که مدیران مدارس هفته به هفته گزارش کار بدهند که بر اساس اطلس یادگیری تعداد دانش‌آموزان حضوری، غیرحضوری و نیمه حضوری آنها به چه صورت بوده است تا بتوانیم آمار دانش‌آموزانی مبتلا را کنترل کنیم تا اگر نیاز به مداخلات برای تعطیلی مدارس یا ادامه کار بود تصمیم نهایی با رصد بهتری اتخاذ شود.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان، اضافه کرد: اطلس یادگیری تجربه خوبی بود و امسال هم اطلس یادگیری و هم سرگروه‌های آموزشی در مدارس فعال خواهند بود تا بتوانیم بحث نظارت و هدایت دانش‌آموزان و عملکرد همکاران را تحت نظر داشته باشیم و با کمک همکاران بتوانیم آموزش رضایت‌بخشی را به دانش‌آموزان ارائه دهیم.

برطرف شدن مشکلات زیرساختی شبکه شاد

الماسی گفت: شبکه شاد نسبت به مراحل اوایل شروع کار پیشرفت‌هایی زیادی داشته تا دانش‌آموزان از روند آموزش عقب نمانند، شبکه شاد برای دانش‌آموزان نابینا مناسب سازی شده است، برای دیگر گروه‌ها هم مشکلات زیرساختی و اعتباری این شبکه برطرف شده است.

وی خاطرنشان کرد: با این وضعیت می‌توانیم دانش‌آموزان را به استفاده از شبکه شاد ترغیب کنیم اما علاوه بر این شبکه ارتباطی برای دانش‌آموزان، باید اجازه دهیم که مدیران با استفاده از امکانات منطقه‌ای و بومی بتوانند برای آموزش بهتر دانش آموزان در سال تحصیلی جدید برنامه‌ریزی کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان، اظهار کرد: با پیشرفت شبکه شاد و برطرف شدن اشکال‌های آن به خصوص در شاد سه فعالیت دانش‌آموزان استثنایی قابل رصد است، سرعت اینترنت و امکانات شاد سه به مراتب بهتر از قبل بوده و امکان بارگذاری و مطالب در شاد سه بهتر فراهم شده است، دانش‌آموزان مدارس استثنایی می‌توانند در این شبکه مواد درسی را با سرعت اینترنت بالاتری دانلود کنند و امیدواریم برای سال تحصیلی جدید مشکل محدودیت حجم دانلودها نیز برطرف شود.

کد خبر 519341

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدارس استثنایی سال تحصیلی 1400 ثبت نام دانش آموزان استثنایی آموزش بستر شبکه شاد اطلس یادگیری پاندمی کرونا فضای مجازی بازگشایی مدارس آموزش حضوری و مجازی معلمان آموزش و پرورش استثنایی افزایش یادگیری شیوع ویروس کرونا رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی والدين ثبت نام دانش آموزان میان پایه تحصیل مقاطع مختلف تحصیلی مدرسه استثنایی کرونا و آموزش مجازی اینترنت آموزش مجازی و حضوری آموزش و پروش استثنايي ثبت نام مدارس استثنایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق برای دانش آموزان سال تحصیلی جدید مدارس استثنایی دانش آموزان اطلس یادگیری شبکه شاد ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۴۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، فرشید کرمی، افزود: با هدف احیاء و زنده نگه داشتن ورزش باستانی و پهلوانی، ترویج و توسعه فرهنگ پهلوانی، تقویت روحیه فداکاری، جوانمردی و احیاء فضائل اخلاقی در بین دانش آموزان، طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد به اجرا درآمد. 
وی، گفت: در طرح شهید طوقانی با اجرای ورزش صبحگاهی با ضرب آهنگ ورزش زورخانه‌ای و در ذیل سند تحول بنیادین، تحقق ساحت‌های اعتقادی، اخلاقی و ساحت زیست بدنی دنبال می‌شود. 
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در این طرح مراسم صبحگاهی در مدارس معین آغاز می‌شود گفت: استعدادیابی در حوزه ورزش زورخانه‌ای یکی از اهداف طرح شهید طوقانی است. 
فرشید کرمی با اشاره به اینکه در این طرح ۲۵ دانش آموز آموزش دیده مرشدی در مدارس حضور یافته و در مراسم صبحگاهی به دانش آموزان مدرسه مربوطه ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی را آموزش می‌دهند افزود: این دانش آموزان آموزش دیده مرشدی از مدارس شهر‌های یاسوج، چرام و دهدشت هستند. 
وی، گفت: ورزش زورخانه‌ای یکی از هویت‌های ملی ما محسوب شده که در پرورش جسمی، روحی و معنوی و رشد تحصیلی دانش آموزان تاثیر بسزایی دارد.

دیگر خبرها

  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند