Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ساوث چاینا روز یکشنبه در گزارشی افزود: در ماه مارس سال جاری میلادی، /فروردین ۱۴۰۰/ چین و ایران در چارچوب "مشارکت جامع استراتژیک" برنامه جامع همکاری های ۲۵ ساله را امضا کردند که نقش مهمی در توسعه روابط دو کشور دارد.

«ما هایون» دانشیار تاریخ دانشگاه ایالتی فراستبورگ مریلند با اشاره به اهمیت ابتکار «یک کمربند - یک جاده» برای چین به روزنامه ساوث چاینا گفته است افغانستان بخش مهمی از هدف پکن برای ایجاد مسیرهای حمل و نقل و خطوط لوله نفت از ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استاد تاریخ که روابط چین با جهان اسلام را بررسی می کند، می گوید: در حالی که کشورهای آسیای مرکزی در حیاط خلوت روسیه هستند و روابط خود را با آمریکا، اروپا و حتی هند توسعه می دهند، عبور از افغانستان گزینه بسیار بهتری است؛ شما می توانید مستقیماً بدون عبور از سه یا چهار کشور به ایران برسید.  

گزارش می افزاید: عبدالسلام حنفی معاون دفتر طالبان در دوحه، بتازگی گفته است که افغانستان به مشارکت خود در طرح «کمربند و جاده» چین ادامه می دهد.

حنفی در گفتگوی تلفنی با «وو جیانگ هائو» دستیار وزیر امور خارجه چین گفته است که افغانستان امیدوار است از سرمایه گذاری و حمایت پکن برای بازسازی برخوردار شود.

روزنامه ساوث چاینا در ادامه ضمن انعکاس گفت و گوی تلفنی وزرای خارجه ایران و چین نوشته است که روابط دو کشور در دوران دولت حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رییسی، در راستای نگاه به شرق ایران، توسعه پیدا می کند.

منبع: ساوث چاینا مورنینگ پست برچسب‌ها افغانستان ایالات متحده آمریکا تهران پکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افغانستان ایالات متحده آمریکا تهران افغانستان ایالات متحده آمریکا تهران پکن ساوث چاینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۷۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی ضیغمی رییس سازمان توسعه تجارت ایران در دیدار با معاون سازمان توسعه تجارت مالزی با اشاره به توانمندی‌های صادراتی ایران، بیان کرد: تفاهم‌نامه تجارت ترجیحی با اندونزی در مراحل نهایی شدن است و امیدواریم که با مالزی نیز تفاهم‌نامه تعرفه ترجیحی را امضا کنیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی تولیدکنندگان ایرانی، گفت: چگونگی مراودات پولی و بانکی در شرایط تحریم برای ایران اهمیت دارد.

برگزاری نمایشگاه ایران در مالزی

در ادامه جایی شانکه معاون سازمان توسعه تجارت مالزی، ضمن تشکر از میهمان نوازی ایرانیان، گفت: من برای نخستین بار به ایران سفر کردم؛ تعداد قابل توجه بازدیدکنندگان داخلی و خارجی از این نمایشگاه برای من جالب توجه است.

وی پیشنهاد دایر کردن نمایشگاه‌های مشترک ایران و مالزی را به ضیغمی داد و افزود: من از شما دعوت می‌کنم که به مالزی سفر کنید و علاوه بر بازدید از سازمان توسعه تجارت مالزی، در نمایشگاه حلال MIHAS که در مهر امسال برگزار می‌شود نیز دیدن کنید.

معاون سازمان توسعه و تجارت مالزی، گفت: من مسوول دفاتر سازمان توسعه تجارت مالزی در سایر کشورها هستم و تمایل داریم که در ایران نیز یکی از دفاتر منطقه‌ای خاورمیانه را افتتاح کنیم.

همچنین در این دیدار دو طرف درباره شیوه مراودات پولی و بانکی به توافقاتی دست پیدا کردند. معاون سازمان توسعه تجارت مالزی به همراه هیات مدیره اتاق بازرگانی مالزی از نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ دیدن کردند.

کد خبر 6093247 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو
  • سفیر چین: روابط پکن و کابل در بهترین حالت قرار دارد
  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • خبر خوب برای دانشجویان افغان در ایران
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!