Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- سرپرست شهرداری شهرکرد گفت: درراستای کاهش مشکلات افت فشار آب در شهرکرد اجرای تبصره ۳ و ایجاد تسهیلات برای توسعه طرح‌های فاضلاب و بازسازی شبکه‌های آب شهری ضروری است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  شهرکرد، بهادر عبدالغنی در جلسه بررسی تبصره 3 قانون ایجاد تسهیلات برای توسعه طرح‌های فاضلاب و بازسازی شبکه‌های آب شهری اظهارداشت: جداسازی پساب و استفاده از آن در توسعه فضای سبز شهری باید به‌ عنوان یکی از مهم‌ترین نیازهای توسعه شهرها مورد توجه مسئولان مرتبط باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات شهرداری با شرکت آب و فاضلاب استان بیان کرد: شرکت آب و فاضلاب باید برنامه زمانبندی جهت حفاری‌ها در سطح شهر را به شهرداری اعلام تا هماهنگی و برنامه‌ریزی‌های لازم در این خصوص انجام شود.

سرپرست شهرداری شهرکرد بیان کرد: در راستای رفع مشکلات و پرداخت مطالبات بین طرفین نیز باید جلسه مشترکی برگزار تا به یک وحدت رویه جهت ارائه خدمات به شهروندان برسیم.

مشکلات شبکه آبرسانی ناحیه غرب باید رفع شود

محمدرضا بیاتی رئیس شورای اسلامی شهرکرد در این جلسه خاطرنشان کرد: در راستای اجرای طرح پساب، شهرداری و شرکت آب و فاضلاب باید تعامل و همکاری بیشتری داشته باشند تا بتوان جهت نگهداری و توسعه فضای سبز گام‌های بهتری برداشت.

وی با اشاره به وضعیت موجود آب در ناحیه غرب گفت: در ناحیه غرب املاح آب مشکلاتی را ایجاد کرده است اما با این وجود مردم همکاری کرده و تاکنون اعتراضی نسبت به این موضوع نداشته‌اند، می‌طلبد در راستای رفع مشکلات آب این ناحیه اقدامات لازم انجام شود.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود امشب در صحن علنی شورا تبصره 3 جهت قانون ایجاد تسهیلات برای توسعه طرح‌های فاضلاب و بازسازی شبکه‌های آب شهری مصوب تا شرکت آب و فاضلاب نسبت به اجرای طرح اقدام نماید.

مصطفی حیدری عضو شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه تصریح کرد: با توجه به اعتبارات شرکت آب و فاضلاب امکان تعویض لوله‌های فرسوده وجود ندارد اما امیدوار هستیم با تصویب تبصره 3 بتوان بخشی از بکه فاضلاب شهری را اصلاح و از افت فشار آب جلوگیری شود.

ماشاء‌الله ایزدی عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه جلسه با بیان اینکه آب یک موضوع مهم و محوری در زندگی مردم است، خاطرنشان کرد: تدابیری که درخصوص آب اندیشیده شود سبب ایجاد نشاط و شادابی در زندگی مردم می‌شود، بنابراین باید از حداقل امکانات برای ایجاد نشاط مردم استفاده کرد.

وی افزود: مردم شهرکرد از فضای سبز مناسب محروم هستند بنابراین نیاز است در راستای اجرای طرح پساب اقدامات لازم صورت پذیرد.

یوسف صادقی عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه بیان کرد: واقعیت این است که فاکتورهای زیست محیطی در شهر روز به روز دچار مخاطره می‌شود و نیازهای مردم که آب مهم‌ترین آن می‌باشد دچار مشکل شده است.

صادقی ادامه داد: اعتبارات تبصره 3 اگر در جای خود هزینه شود می‌تواند در راستای اصلاح و بازسازی شبکه فاضلاب کارگشا باشد و اتفاقات خوشایندی را در شهر رقم بزند.

در 20 سال گذشته هیچ دشتی در شهرکرد بیلان مثبت نداشته است

احمدرضا محمدی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان چهارمحال و بختیاری در ادامه جلسه بیان کرد: مجموعه شرکت آب و فاضلاب استان خود را جدا از شهرداری نمی‌داند و در راستای خدمات دهی بهتر به شهروندان همواره در تلاش است.

وی با بیان اینکه میزان بارندگی در استان 38 درصد کاهش یافته است، گفت: بعد از کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری دومین استان از لحاظ کاهش بارندگی است.

محمدی خاطرنشان کرد: در دشت شهرکرد 37 حلقه چاه آب وجود دارد که نیمی از آن‌ها آب شهرکرد را تأمین می‌کند و طی 20 سال گذشته هیچ دشتی در شهرکرد بیلان مثبت نداشته است و این یک زنگ خطر است چراکه منابع آبی چاه‌ها بی‌پایان نیستند و در دشت شهرکرد جایی برای حفر چاه وجود ندارد.

نماینده بروجن در مجلس: خیانت برخی مسئولان در پروژه بن-بروجن موجب بازداشت‌شان شدپروژه آبرسانی "بن ـ بروجن" همچنان بی‌نتیجه/ 450000 نفر در استان چهارمحال و بختیاری آب شرب مناسب ندارند+ فیلمروایت تسنیم از محرومیت در «دوشان» سنندج/ اینجا مردم آب آشامیدنی ندارند + تصاویر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: تلاشمان بر این است که در زمان‌های پیک مصرف از جمله عید نوروز و تابستان بتوانیم بحران آب را رفع و آب به‌صورت عادلانه در تمام نقاط استان توزیع شود اما در ایام نوروز مصرف آب حداقل 2 برابر می‌شود که می‌طلبد شهروندان در این خصوص همکاری و اصل صرفه‌جویی را رعایت کنند.

انتهای پیام/7540

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت آب و فاضلاب استان شورای اسلامی شهرکرد چهارمحال و بختیاری شبکه های آب شهری بازسازی شبکه ناحیه غرب تبصره 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۸۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی نظرزاده در دیدار با حجت الاسلام ذوالنوری نماینده قم در خانه ملت به تشریح وضعیت آب و فاضلاب در شهر قم پرداخت و فقدان شبکه فاضلاب در برخی نقاط شهر را یکی از معضلات اصلی شهر قم دانست و با بیان اینکه در این زمینه عقب‌افتادگی حدود ۱۰ ساله نسبت به متوسط کشور داریم، اظهار داشت: در حال حاضر ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است در حالی که متوسط کشور در این زمینه ۵۴ درصد است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به انجام مطالعات طرح فاضلاب شهر قم، بر ضرورت تحقق اعتبارات فاضلاب مصوب سفر اول رئیس‌جمهور تأکید و خاطرنشان کرد: برای رفع معضل فاضلاب در شهر حدود هزار کیلومتر شبکه و دو باب تصفیه‌خانه فاضلاب نیاز داریم تا بتوانیم وضعیت فعلی را سروسامان دهیم.

نظرزاده با اشاره به پروژه اجرای ۲۱ کیلومتر خط انتقال فاضلاب پردیسان و بخش شرقی قم و احداث تصفیه‌خانه فاضلاب پردیسان اظهار داشت: ۶ کیلومتر از این خط انتقال توسط شرکت آب و فاضلاب در حال اجراست و مابقی نیز توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی اجرا خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم یادآور شد: با اجرای این خط انتقال و تصفیه‌خانه امکان بهره‌مندی از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب برای بیش از ۴۰۰ هزار نفر از شهروندان به ویژه در مناطق با تراکم ساختمانی زیاد فراهم خواهد شد.

وی در ادامه انعقاد قرارداد سرمایه‌گذاری با بخش خصوصی را از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش بخشی از مشکلات فاضلاب عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذار با اجرای ۴۰ کیلومتر خط انتقال و احداث یک باب تصفیه‌خانه، بخشی از فاضلاب پردیسان را تصفیه و برای مصارف صنعت و فضای سبز محور سلفچگان و نیزار منتقل خواهد کرد.

کد خبر 6090925

دیگر خبرها

  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح