Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر عباسعلی کریمی، مهم ترین مسئله این روزهای کشور را واکسن، مرگ و میرهای ناشی از کرونا و برنامه ریزی برای بازگشایی مدارس و دانشگاه ها برشمرد.

وی گفت: در جلسه ای که با حضور وزیر بهداشت و روسای سه دانشگاه علوم پزشکی در شهر تهران برگزار شد، وزیر بهداشت بر لزوم سرعت بخشی به واکسیناسیون تاکید کرد و از دانشگاه ها خواست تا آمادگی لازم برای آن را ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی با اشاره به قطعی شدن واردات واکسن به کشور تاکید کرد: مسلم است که تعداد بیشماری واکسن قرار است وارد کشور شود. از سوی دیگر ورود واکسن های داخلی نیز می تواند برای ادامه واکسیناسون در آینده کمک کننده باشد.

وی گفت: نیاز امروز کشور حدود ۹۰ میلیون دوز واکسن است که نوید تامین قطعی آن داده شده و وزارت بهداشت در نظر دارد علاوه بر افراد پر خطر، دانشجویان، دانش آموزان و اساتید را نیز به منظور بازگشایی دانشگاه ها و مدارس واکسینه کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران تمام تمرکز وزارت بهداشت و شخص وزیر را بر روی واکسیناسیون عمومی دانست و تاکید کرد: آمار و ارقام و اطلاعات خوبی در زمینه واکسیناسیون مطرح شده است و وزیر بهداشت نیز بر این مسئله توجه خاصی دارد.

وی گفت: در جلسه روز گذشته به وی اعلام کردم که دانشگاه علوم پزشکی تهران از روز اول در مورد درمان بیماران کرونایی سنگ تمام گذاشته و امروز نیز واکسیناسیون را در اولویت و سرلوحه کار قرار داده است.

کریمی افزایش سرعت واکسیناسیون در روزهای آینده را خواستار شد و گفت: برای آنکه از برنامه کشوری واکسیناسیون عقب نمانیم و بتوانیم در ۵۰ روز آینده تهران را واکسینه کنیم، باید شیفت تیم ها و ایستگاه های واکسیناسیون را افزایش دهیم و تقریبا با دو برابر آمادگی و سرعت پیش رویم. از این رو سیاست دانشگاه بر افزایش ظرفیت واکسیناسیون است.

وی مدیریت دکتر دلاوری معاون بهداشتی دانشگاه را در واکسیناسیون و توزیع مناسب واکسن مثبت ارزیابی کرد و گفت: در شرایط کنونی بحث اصلی ما بازگشایی دانشگاه هاست و ظاهرا سیاست رئیس جمهور و وزیر بهداشت نیز همین است که البته حرف درستی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: خوشبختانه اساتید، کارکنان، بیمارستان ها و دانشجویان در دانشگاه ما واکسینه شده اند و حتی اکنون برخی از دانشجویان در خوابگاه ها ساکن هستند لذا مانع جدی برای بازگشایی وجود ندارد. بر این اساس سیاست و برنامه ریزی های ما نیز باید به سمت واکسینه کردن دانشجویان جدید برود.

ضرورت آمادگی خوابگاه ها، کلاس ها و تغییر شرایط از غیر حضوری به حضوری

وی بر ضرورت آمادگی خوابگاه ها، کلاس ها و شرایط تغییر از غیر حضوری به حضوری تاکید کرد و گفت: مقرر شده بر حسب شرایط پاندمی کرونا و وضعیت شهرهای مختلف در این پاندمی درصد مجازی و حضوری در دانشگاه های مختلف تغییر کند اما لازم است در این زمینه آمادگی کافی برای برگزاری هر دو شیوه (حضوری و مجازی) در دانشگاه وجود داشته باشد.

کریمی با اشاره به گزارش های خوابگاه ها و کلاس ها گفت: سیاست درست این است که دانشجوی پزشکی وارد محیط دانشگاه شود و آن را از نزدیک ببیند. در این یکسال و نیم گذشته با اینکه نصف دانشجویان در خوابگاه ها حضور داشتند اما خوشبختانه شاهد صدمه جدی به سلامت دانشجویان در اثر کرونا نبودیم و حتی درصد بسیار کمی از آنها شرایط وخیم را تجربه کردند که این مسئله به خاطر واکسیناسیون دانشجویان بود.

وی افزود: عوارض جدی این بیماری مربوط به سن های بالاست و با همین میزان واکسیناسیون مرگ و میر در افراد مسن نیز کاهش پیدا کرده است لذا معتقدم کمی درجه حساسیت را پایین بیاوریم و برخی از کلاس ها (خصوصا عملی) را با تدابیر مناسب به صورت حضوری برگزار کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۸ ماه گذشته را متفاوت ترین دوران دانشگاه خواند و گفت: با توجه به اینکه اکثر افراد در دانشگاه واکسینه شده اند، می توانیم وضعیت برگزاری کلاس ها را بر اساس شرایط اپیدمی و وضعیت تهران، تغییر دهیم.

کریمی، در ادامه تزریق واکسن به دانشجویان جدید در دو دانشکده پزشکی و پرستاری را موجب سربلندی دانست و گفت: از ظرفیت دانشکده ها نیز می توانیم برای واکسیناسیون استفاده کنیم و شعار بازگشایی را سرلوحه کار قرار دهیم.

دانشگاه به هیچ عنوان تعطیل نیست و دانشجویان ورودی جدید واکسینه می شوند

وی گفت: در واقع هدف ما از این برنامه ریزی این است که بگوییم دانشگاه به هیچ عنوان تعطیل نیست و باز است از این رو اگر دانشجوی ورودی جدید می تواند دروس ابتدایی خود را به صورت غیر حضوری بردارد، می توانیم از این فرصت برای واکسیناسیون آنها استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه دانشگاه باز است و آموزش برقرار است؛ اما نیازی به تجمع افراد در دانشگاه نیست، خاطر نشان کرد: با برنامه ریزی های انجام شده، دانشجویان در فواصل مختلف برای گذراندن دوره های خود به دانشگاه فراخوانده می شوند.

وی به دغدغه آموزشی وزیر بهداشت اشاره کرد و گفت: اگر بتوانیم برنامه ریزی منعطفی در زمینه آموزش داشته باشیم، می توانیم بر اساس شرایط تصمیم بگیریم.

کریمی با اشاره به گزارش وضعیت بیمارستان ها از بستری بیماران قارچ سیاه (موکورمایکوز) گفت: اینکه فشار بیش از اندازه بر روی یک بیمارستان باشد منطقی نیست و برای توزیع مناسب این بیماران باید تدابیری اندیشیده شود. همچنین بر اساس وضعیت توزیع دارو باید نسبت توزیع بیماران نیز در بیمارستان های مختلف تهران هماهنگ شود. بحث دارو و هزینه های ناشی از آن نیز بسیار مهم است.

بهسازی و نوسازی خوابگاه هاهی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر محمدحسین پورغریب، معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با ارائه گزارشی از وضعیت متقاضیان خوابگاه های دانشجویی در سال ۱۴۰۰ و وضعیت واکسیناسیون دانشجویان گفت: برخی از دانشجویان، در حال کمک به واکسیناسیون هستند که با بازگشایی دانشگاه ها باید برنامه ریزی مناسبی در این زمینه اتخاذ شود.

وی گفت: پیشنهاد ما این است که دانشگاه علوم پزشکی تهران تا پایان پاییز از کمک دانشجویان به صورت شیفتی استفاده کند.

پورغریب استفاده از نصف ظرفیت خوابگاه ها برای رعایت شیوه نامه ها برای دانشجویان واکسینه شده را غیرضروری خواند و گفت: در حال حاضر به دلیل بهسازی و بازسازی سه خوابگاه پسران، ظرفیت کلی این خوابگاه ها (۱۱۳۰ نفر) قدری کاهش یافته که امیدوارم تا واکسیناسیون دانشجویان جدید و ورود آنها به دانشگاه بتوانیم تا آبان پروژه های نیمه کاره را کامل کنیم.

وی ظرفیت خوابگاه دختران را بیش از میزان متقاضی کنونی عنوان کرد و گفت: در خوابگاه دختران با کمبود مواجه نیستیم (۱۵۰۰ ظرفیت اسمی، ۱۳۰۰ متقاضی) و در صورت لزوم می توانیم مازاد ظرفیت را در اختیار پسران قرار دهیم البته این مسئله بستگی به ورودی جدید دختران و تقاضای آنان دارد.

معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به وضعیت خوابگاه بین الملل و متاهلین اشاره کرد و گفت: با ورود دختران به کوی دانشگاه، ساختمان استیجاری آنان بازپس داده شد که این مسئله سالی ۲ میلیارد صرفه جویی را در پی داشته است. معاونت دانشجویی نیز از این ظرفیت برای تجهیز خوابگاه ها استفاده کرد.

وی افزود: خوشبختانه در زمینه خوابگاه دانشجویان بین الملل نیز با کمبود مواجه نیستیم. در واقع مشکل اصلی ما خوابگاه متاهلین است که در این زمینه با حدود ۳۵ خانوار کمبود خوابگاه مواجه هستیم.

تجربه ارزشمند آموزش غیرحضوری در دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر امیرعلی سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تجربه دو سال گذشته دانشگاه در حوزه آموزش را بسیار ارزشمند خواند و گفت: اصلا نیازی به عجله نیست چرا که قریب به دو سال تجربه غیرحضوری و ترکیبی (حضوری و غیرحضوری) آموزش را داریم. کلاس های نظری، همگی به صورت مجازی در حال برگزاری است و ضرورتی برای حضور فراگیران نیست.

وی افزود: دانشجویان سال بالاتر نیز با برنامه ریزی در فواصل منظم در دانشگاه حضور دارند و هر وقت که لازم باشد می آیند. خوشحالم که تاکید کنم آموزش در این مدت اصلا تعطیل نبوده است.

سهراب پور گفت: در خصوص دانشجویان دکتری نیز تا معرفی ورودی های جدید به دانشگاه زمان مانده است. این دانشجویان آبان ماه وارد دانشگاه می شوند و در حال برنامه ریزی هستیم تا شروع به تحصیل آنها در آبان و یا بهمن تعیین کنیم.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه ۲ هزار و ۵۰۰ دستیار تخصصی و فوق تخصصی و فراگیران دوره های تکمیلی (فلوشیپ) به هیچ عنوان از برنامه های آموزشی عقب نیستند، تاکید کرد: در چند ماه اخیر بیش از ۱۰ آزمون بزرگ با پروتکل های بهداشتی و در بهترین شرایط برگزار شده که مایه افتخار دانشگاه است.

کد خبر 5297471

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران واکسیناسیون دانشجویان سال تحصیلی جدید وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه های ایران آموزش پزشکی سازمان سنجش واکسیناسیون کارشناسی ارشد آزمون دانشنامه پزشکی آموزش مجازی دانشگاه پیام نور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بازگشایی دانشگاه برنامه ریزی وزیر بهداشت دانشگاه ها خوابگاه ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۹۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، یک مجموعه نرم‌افزاری یکپارچه است که برای بهبود عملکرد اداری دانشگاه و مکانیزه‌کردن فرایندهای سازمانی استفاده می‌شود. این نرم‌افزار قادر است نیازهای تمامی رده‌های سازمانی مثل مدیر، دانشجو و حتی ارباب رجوع را پوشش دهد؛ به‌همین‌دلیل، از ابزارهای مهم دورکاری و فعالیت‌های آنلاین به شمار می‌رود. اتوماسیون اداری منجر به افزایش بهره‌وری کارکنان و تبدیل کار اداری به حالت الکترونیک و بدون کاغذ (Paperless) می‌ شود. آی‌کن قصد دارد تا در این مقاله، ویژگی و امکانات اتوماسیون اداری را برای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی را شرح دهد.

امکانات یک اتوماسیون اداری برای دانشگاه‌های علوم پزشکی

باید با درنظرگرفتن تمامی ابعاد یک دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، سیستمی را طراحی کرد که دیگر کوچک‌ترین نیازی به سایر نرم‌افزارها وجود نداشته باشد. امکانات اتوماسیون اداری یک دانشگاه علوم‌پزشکی عبارت است از:

اتوماسیون اداری هم در بستر وب و هم در بستر موبایل قابل اجرا است.

قابلیت یکپارچه‎‌سازی سازمان از طریق دسترسی به اطلاعات نرم‌افزارهای دیگر مانند حسابداری، حضوروغیاب، کارگزینی و… را دارد.

اتوماسیون اداری، اطلاعات را به‌صورت یکدست در دسترس کاربران قرار می‌دهد.

قابلیت اعطای دسترسی به تمامی کاربران سازمانی تا پایین‌ترین سطح وجود دارد.

قابلیت پشتیبانی از امضای دیجیتال، PKI و SSL وجود دارد.

از مکانیزم‌های قوی اعتبارسنجی مثل Secure Token و Kerberis بهره‌مند است.

امکان پشتیبانی از امنیت اشتراکی وجود دارد.

اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی واترمارک دارد تا از انتشار تصاویر نامه‌ها جلوگیری کند.

دارای یک رمزگذار قوی برای برنامه و داده‌ها است.

دارای قابلیت ایجاد فرم الکترونیک است.

دارای اپلیکیشن تلفن همراه برای چت سازمانی است.

دستیار هوشمند، بر عملکرد اتوماسیون اداری نظارت می‌کند.

اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی از چه بخش‌هایی تشکیل شده است؟

زمانی که وارد اداره‌ای می‌شوید، خواهید دید که از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده است. هر بخشی یک دفتر و هرکدام از پرسنل میز مخصوص به خود را دارد. اوتوماسیون اداری نیز دقیقاً به همین شکل طراحی شده و قسمت‌های متفاوتی دارد.

کارتابل

کارتابل مثل میز شخصی کارمندان است. کاربر قادر است مشخصات فردی، فعالیت‌های جاری‌، اسناد در دسترس و شرح وظایف خود در کارتابل شخصی مشاهده کند. دانشجویان نیز می‌توانند کارتابل داشته باشند و وضعیت واحدهای اخذشده، نمرات دروس، نیمرخ تحصیلی و… مربوطه را در آن کنترل و مشاهده کنند. کارتابل هم به‌صورت آفلاین و هم به‌صورت آنلاین طراحی می‌شود.

دبیرخانه عادی و محرمانه

دبیرخانه عادی و محرمانه، امکان ایجاد ارتباط بین مراجعین و کارکنان را در قسمت مکاتبه و اسناد فراهم می‌کند. دبیرخانه، تمامی مدارک کاغذی را تبدیل به مدارک دیجیتال کرده و سپس، پردازش و آرشیو می‌کند. این قسمت از اتوماسیون، قابلیت ثبت خودکار نامه‌های صادره را در سازمان فراهم می‌آورد و باعث نظم بیشتر می‌شود. این بخش، نامه‌ها و اسناد اداری را در قالب پیامک، ایمیل، فکس، ECE و FCF ارسال و دریافت می‌کند؛ در نتیجه، ارتباطات سریع، شفاف و قابل پیگیری خواهند بود. دبیرخانه آی‌کن دارای امکان فراخوانی سرویس‌های سفارشی و پیاده‌سازی روند اختصاصی هر سازمان است.

بایگانی

ذخیره اسناد کاغذی در سازمان‌ها نیازمند بکارگیری هزینه و مکان مضاعف است. اتوماسیون اداری آی‌کن، اسناد و پرونده‌ها را با امنیت بالا ذخیره کرده و کنترل دسترسی را به امین سازمان می‌دهد. امکان ارجاع امانی برای افراد وجود خواهد داشت. گزینه جست‌وجوی پیشرفته در بخش بایگانی فعال بوده و دسترسی به اسناد تنها با چند کلیک امکان‌پذیر است.

FCF یا پروتکل ارتباطی فرزین

پروتکل ارتباطی، امکان تبادل اطلاعات به‌صورت کارتابل به کارتابل بدون دخالت دبیرخانه را فراهم می‌کند. در این قسمت، فرستادن اسناد به صورت کدگذاری‌شده و فشرده امکان‌پذیر است. کارتابل مبدا می‌تواند عملکرد کارتابل مقصد را رهگیری کند؛ در نتیجه نیاز به تماس یا مراجعه حضوری برای پیگیری نخواهد بود. این بخش می‌تواند اسناد تکراری را به‌صورت هوشمند تشخیص دهد و مانع از ارسال آن‌ها شود.

دانشنامه سازمانی

عملکرد سازمان‌ها پر از تجربه و دانش برای کارکنان آن‌ها است. در اتوماسیون ادرای، فضایی برای قراردادن، انتقال و مدیریت این اطلاعات وجود دارد. این بخش از اتوماسیون دارای امکان دسته‌بندی، ذخیره و جست‌وجوی اطلاعات است که در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

مدیریت جلسات

اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی باید بتواند جلسه‌های آنلاین تشکیل داده و مدیریت کند. گاهی دانشجویان و اساتید تصمیم می‌گیرند تا دوره‌های آنلاین برگزار کنند. این‌امکان باید در بستر خود سیستم دانشگاه موجود باشد. آی‌کن بخش مدیریت جلسات را نیز در اوتوماسیون خود قرار داده‌است.

استفاده از اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی چه مزایایی دارد؟

مبتنی بر زیرساخت BPMS

بهبود ارتباط کارکنان و مراجعان

بهبود نظارت بر عملکرد سازمان

تهیه گزارش از فعالیت‌های سازمان با الگوریتم‌های رمزنگاری پیشرفته

امکان تفویض سطح

کنترل دسترسی به اطلاعات براساس رتبه

افزایش دقت و بهره‌وری کارکنان

ذخیره وقت و هزینه

امکان ایجاد دفترچه تلفن سازمانی و شخصی

امکان مدیریت فایل‌ها

قابلیت تنظیم اعلان

امکان کنترل و تنظیم تقویم کاری

چرا اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه علوم‌پزشکی، مناسب‌ترین و بهترین نوع خود است؟

اتوماسیون اداری درست مثل یک اداره مجازی است؛ باید بتواند کاغذبازی‌ها و کار ارباب‌رجوع را در همان فضا انجام دهد و اطلاعات و داده‌های خام را در خود نگه‌دارد. بدیهی است که چنین چیزی باید از امنیتی غیرقابل توصیف بهره‌مند باشد. آی‌کن دارای گواهی‌های امنیتی از ارگان‌هایی مثل افتا و دانشگاه مالک‌اشتر بوده و با بیش از ۲ دهه فعالیت، توانسته قسمت نرم‌افزاری بسیاری از ارگان‌های دولتی و غیردولتی را طراحی و تولید کند. اتوماسیون اداری آی‌کن به شکلی طراحی شده تا بیشترین کارایی را برای اداره داشته باشد و تا حد بسیار زیادی در هزینه‌ها و عملکرد سازمان تغییر ایجاد کند.

تجربه‌های موفق دانشگاه‌های علوم پزشکی در استفاده از اتوماسیون اداری آی کن

امکانات و ساختار اتوماسیون آی‌کن باعث شده تا بسیاری از دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور از این سیستم استفاده کنند. برخی از این دانشگاه‌ها عبارت است از دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز، سمنان، اراک، خراسان جنوبی و شمالی، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، سیرجان، دزفول، جیرفت، ساری، مازندران و ده‌ها دانشگاه دیگر.

هزینه راه اندازی و پشتیبانی اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی

قبل از شروع اتوماسیون‌سازی، ابتدا باید میزان کاربران و نحوه عملکرد آن را برآورد کرد. به‌طور قطع، سیستمی که برای یک اداره کوچک خصوصی طراحی می‌شود، بسیار ساده‌تر از طراحی اتوماسیون برای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی است. ازطرف‌دیگر، دانشگاه‌های گوناگون ظرفیت‌های متفاوتی را دارا هستند. براساس کاربران احتمالی، امکانات تعریف‌شده، میزان پشتیبانی، گستردگی بستر اتوماسیون و… قیمت تعیین می‌شود. شما می‌توانید با بررسی دقیق زیرساخت اداری خود و تماس با مشاوران ما از هزینه اتوماسیون خود مطلع شوید. همچنین، می‌توانید از سایت آی‌کن اقدام به سفارش و خرید نمایید.

سخن آخر

با اتوماسیون اداری در سازمان‌ها و حتی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، هیچ‌نیازی وجود ندارد که کلی هزینه، زمان و فضا صرف کنیم و درمقابل بازدهی کمی بگیریم. رایانه‌ای که در دست داریم، به شکل سرسام‌آوری با هزینه کمتر، بازدهی را چندین برابر می‌کند. تمامی هدف ما در آی‌کن، تجربه چنین‌بازدهی شگفت‌انگیزی است. مشاوران ما در آی‌کن آماده هستند تا به تمامی سوالات دانشگاه‌های علوم‌پزشکی پاسخ دهد و انتخاب را آسان‌تر کنند. درکنار این، می‌توانید با درخواست نسخه دمو رایگان از اتوماسیون اداری تصمیم درست‌تری بگیرید. همین‌حالا به‌سمت دنیای امن و مدرن گام بردارید.

سوالات رایج

آیا ورد از اتوماسیون اداری برای ویرایش اسناد پشتیبانی می‌کند؟

بله. هم ورد و هم ویرایشگرهای مرورگر از اتوماسیون اداری پشتیبانی می‌کنند.

چگونه می‌توان تفویض اختیار کرد؟

می‌توانید با کیلیک بر آیکون پیشخوان نسبت به تفویض اختیار اقدام کنید.

کدام نسخه از ورد برای اتوماسیون مناسب است؟

نسخه ۲۰۱۳ و بیشتر مناسب خواهدبود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6098265

دیگر خبرها

  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند