Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ریگان، شهرستان ریگان یکی از شهرستان‌های شرقی استان کرمان است که دارای نقاط حادثه‌خیز زیادی است که ده‌ها شهروند ریگانی را به کام مرگ کشانده است.

هرچه به شرق استان کرمان نزدیک‌تر می‌شویم؛ به راه‌های خاکی غیراستاندارد برخورد می‌کنیم؛ در حالی که راه، یکی از زیرساخت‌های توسعه اقتصادی مناطق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما در این بین نقاطی هم در شهرستان وجود دارد که علی‌رغم آسفالته بودن، نقاطی حادثه‌خیز هستند که یکی از این نقاط سه راه فتحیه بخش گنبکی ریگان است که این نقطه به گفته اهالی تاکنون صدها کشته و مجروح برجای گذاشته است.

این سه راهی که تا جاده ترانزیت ریگان- چابهار ۵ کیلومتر فاصله دارد و تعدادی روستا را به مرکز شهر گنبکی متصل می‌کند، به دلیل ساماندهی نشدن هر روز شاهد حوادثی است.

در آخرین حادثه این جاده دو فرزند یک خانواده چهارنفره یتیم شدند.

به گفته مسؤولان بخش گنبکی، موضوع این نقطه، ۱۸سال است که در شورای ترافیک مطرح می‌شود و از ساماندهی آن خبری نیست.

درخواست خانواده‌های داغدار از مسؤولان/جلوی این حوادث را بگیرید

محمد غلامی یکی از اهالی این منطقه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ریگان تصریح کرد: برادرم را در این سه راهی به‌دلیل کم‌کاری مسوؤولان طی ۱۸سال، از دست دادم. بارها به مسؤولان اعلام کردیم این نقطه را ساماندهی کنند؛ اما هیچ کس تلاشی انجام نداد.

زهرا ابولی که خواهرش را در این نقطه حادثه‌خیز از دست داده است هم از مسؤولان درخواست رسیدگی کرد تا دیگر شاهد از دست رفتن عزیزان‌شان نباشند.

تخصیص ۳۵ میلیارد ریال اعتبار برای ساماندهی نقطه حادثه‌خیز سه راه فتحیه

امین باقری فرماندار ریگان هم در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ریگان با بیان اینکه شهرستان ریگان کمترین میزان راه آسفالته را در استان دارد، اظهار داشت: با توجه به اینکه این شهرستان ورودی استان از سمت سیستان و بلوچستان است، بیشترین ترافیک را در شرق استان دارد.

وی عنوان کرد: در شهرستان نقاط حادثه‌خیزی وجود دارد که تمامی تلاش ما ساماندهی این مناطق است و برای رفع نقطه حادثه‌خیز سه راه فتحیه گنبکی ۳۵ میلیارد ریال تخصیص یافته است.

باقری افزود: راه‌های بخش گنبکی جوابگوی ترافیک این بخش نیست و ما در محورهای فرعی شاهد حوادث دردناکی هستیم که نیاز به آسفالت معابر است.

فرماندار ریگان بیان داشت: از ابتدای امسال ۱۸ تصادف در بخش گنبکی رخ داده است و بیشترین فوتی‌های تصادفات مربوط به این بخش است.

افتخاری فرمانده پلیس راه ریگان نیز گفت: بیشترین تصادفات در شهرستان در بخش گنبکی است، نداشتن شانه جاده، ساماندهی نشدن سه راه فتحیه، نبود علائم در جاده و... از جمله دلایل بیشترین تصادفات در بخش گنبکی است.

وی افزود نداشتن روشنایی در ورودی محورها و نداشتن چراغ چشمک‌زن از دیگر دلایل تصادفات در بخش گنبکی است.

گزارش از: موسی ملائیان

انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: راه های غیراستاندارد شرق کرمان نقاط حادثه خیز بخش گنبکی حادثه خیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۰۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهشی جرم سرقت در استان کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی، ظهر شنبه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان کرمان با بیان اینکه سرقت، جرم اول استان کرمان از نظر فراوانی است، گفت: آمارها و عملکردها در سال گذشته نشان دهنده این است علی رغم اینکه سرقت جرم اول اولویت دار در استان است، ولی روند آن کاهشی بوده است.

وی با بیان اینکه بحث سرقت و امنیت روانی دو مقوله بسیار مهم هستند که رسیدگی به آنها باید جزو دستور کار این شورا در سال جاری قرار گیرد گفت: باید به سلاح و مهمات که موضوع بسیار حائز اهمیتی می‌باشد توجه ویژه شود و مقابله با حمل و قاچاق سلاح گرم و سرد و ساماندهی سلاح سرد در استان در دستور کار سال جاری باید باشد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به تعیین تکلیف کارگاه‌های ضایعاتی و پایش تصویری آنها افزود: در این دو حوزه علی رغم تصویب دستورالعمل‌های متفاوت در جلسات سال گذشته، متأسفانه آنطور که شایسته و بایسته است، کار پیش نرفته است.

وی افزود: باید مسئولیت هر اداره و ارگان مشخص شود تا از این طریق پیگیری‌های لازم صورت گیرد و مطالبه درست از آن سازمان‌های تعیین شده داشته باشیم.

وی در خصوص پایش دوربین‌های تصویری در سطح استان و تأثیر آن بر کنترل جرایم خشن، گفت: تعداد دوربین‌های پایش تصویری در کرمان کم است و آن تعدادی هم که وجود دارند برخی دچار نواقص فنی هستند و بعضاً برخی جاها هم خلأ وجودی دارند که باید در راستای مسئولیت سازی سازمان‌ها، برای این امر هم مسئول مربوطه تعریف شود که سریع‌تر معضلات مربوط به پایش دوربین‌های تصویری به سرانجام برسد.

حجت الاسلام والمسلمین حمیدی افزود: در سال گذشته در جلسات شورای تأمین که با حضور استاندار محترم برگزار شد، وی در خصوص ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی تاکید داشتند و مبالغی را نیز برای این موضوع تأمین کردند، ولی با این تأمین اعتبار، چرا معضل کارگاه‌های ضایعاتی به نتیجه نرسیده است؟

این مقام قضائی به صراحت گفت: کارگاه‌های ضایعاتی باید ساماندهی شوند و با مشخص شدن متولیان امر از سوی دستگاه قضا به جد به این موضوع ورود و روند پیشرفت ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی رصد و پیگیری شود و چنانچه ترک فعلی رخ دهد، مطلع شویم‌.

رئیس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: ضرورت دارد که طی سه ماه نخست سال جاری، ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی انجام و سایر مشکلات مربوطه در این حوزه به مرور زمان برطرف شود.

کد خبر 6090146

دیگر خبرها

  • ۴ کشته و یک مصدوم در سانحه رانندگی پارس آباد
  • حذف نقطه حادثه خیز حوزه شهرستان بشرویه در محور روستایی کرند
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • انفجار شدید در تبریز ۴ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • انفجار گاز در بستان‌آباد ۶ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • کرمان/ فوت پسربچه ۵ ساله در سایه اهمال کاری‌ ها
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • روند کاهشی جرم سرقت در استان کرمان
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد
  • غرق شدن مرد ۵۵ ساله سیمرغی در آب‌بندان لاله‌زار