Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شریفی مقدم دبیر کل خانه پرستار ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به جهش‌های مختلف بیماری کرونا در کشور، اظهار کرد: به طور کلی بیماری کرونا درمان قطعی ندارد و تنها راه پیشگیری از ابتلا به این اپیدمی و بحران جهانی رعایت دستورالعمل های بهداشتی مانند زدن ماسک و فاصله گذاری اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در حال حاضر برخی از اقلام دارویی مانند فاویرپرامیر و رمدسیویر جزو شیوه نامه‌های درمانی کشور قرار گرفته است که تحقیقات نشان داده برای بیماران خفیف موثر نیست و بلکه عوارضی هم دارد. ما باید واکسیناسیون را در کشور سرعت بدهیم که البته طی یک ماه گذشته یک شتابی در زمینه واکسینه کردن افراد پرخطر و سالمندان انجام شده است.

شریفی مقدم بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۲۰ درصد از جمعیت کشورمان واکسینه شده که باید این آمار شتاب بیشتری بگیرد. مردم باید توجه داشته باشند که ایمنی یک ماه بعد از تزریق دز دوم واکسن در بدن ایجاد می‌شود و افراد پس از تزریق به هیچ عنوان ماسک ها را بر نداشته و مانند سابق نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی مصمم باشند.

دبیر کل خانه پرستار ایران تاکید کرد: در حال حاضر یکی از مشکلات امروز بیمارستان‌ها کمبود نیرو به ویژه کادر پرستار است و تحقیقات نشان می دهد که مرگ و میر بیماران در مراکز درمان ارتباط مستقیمی با کمبود نیرو و کادر درمان دارد.

شریفی مقدم افزود: در حال حاضر کشور نیازمند جذب ۱۵۰ هزار نیروی پرستار است تا به کف استانداردهای بین المللی در این بخش برسد. قرار بود که ۴۰ هزار نفر در بخش‌های مختلف بیمارستان ها جذب شوند که این آمار به حدود ۱۳ هزار نفر رسیده که ده هزار نفر در بروکراسی کارهای اداری جهت جذب هستند و هنوز وارد سیستم درمانی و بیمارستان های کشور نشده اند.

بیشتر بخوانید

آغاز واکسیناسیون نانوایان، هتلداران و شاغلان فروشگاه‌های زنجیره‌ای از مهرماهپ

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا کرونا در ایران حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۱۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران:در حاشیه اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی که به میزبانی چالوس گفت: در این اجلاسیه در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت تا با ایجاد ساز و کار‌های مناسب، کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.

سید عبدالله میرغیاثی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است که با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده ، افزود: همه ما در برابر این سند به عنوان یک سند بالادستی مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکرد‌های تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را بر اساس این سند پیش ببریم.

میرغیاثی با بیان اینکه مازندران استانی حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالاست، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

وی ادامه داد: اولین گامی که در استان و در راستای سند تحول برداشتیم این که تلاش شد، در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحد‌های دانشگاهی را برای یک بار به عنوان تشکیل هیأت رئیسه داشته باشیم و با رؤسای واحد‌های دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار کنیم.

میرغیاثی تصریح کرد: ما بر اساس ظرفیت هر یک از واحد‌های دانشگاهی برنامه ریزی داریم تا بتوانیم وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران را به درجه مطلوب و مقبول برسانیم.

وی همچنین درباره اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با اشاره به برگزاری این اجلاسیه به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی،خاطرنشان کرد: در این اجلاسیه بحث اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی بعنوان ضرورت مورد بررسی قرار گرفت ، زیرا در جامعه‌ای که در آن علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

دیگر خبرها

  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • نیاز آذربایجان‌غربی به ۵۰۰۰ کلاس درس برای رسیدن به استاندارد کشوری
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • مردم از گرانی فوق العاده رنج می‌برند
  • آیت الله مکارم شیرازی: مردم از گرانی، فوق العاده رنج می‌برند
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس