Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان دو عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به جمع دانشمندان یک درصد پر استناد برتر جهان پیوستند.

بر اساس نتایج اخیر نظام رتبه بندی ESI که در ماه می ۲۰۲۱ بر اساس میزان استنادات به مقالات مجلات منتخب منتشر شد، دکتر علی اکبر بابایی استاد گروه بهداشت محیط و دکتر مهدی سیاح استاد گروه روانپزشکی به عنوان دانشمند یک درصد پر استناد برتر نظام رتبه بندی جهانی ESI انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، پیش از این نیز دکتر محمد اسماعیل مطلق استاد گروه کودکان، دکتر مهدی احمدی مقدم استاد گروه بهداشت محیط، دکتر مرتضی خفائی دانشیار گروه بهداشت عمومی، دکتر فاخر رحیم استادیار مرکز تحقیقات تالاسمی و همو گلوبینوپاتی و دکتر حسین صفری استادیار گروه جراحی اعصاب، در فهرست دانشمند یک درصد پر استناد برتر نظام رتبه بندی جهانی ESI قرار گرفتند.

تا سال ۲۰۲۰ فقط ۰.۱ درصد از اعضای هیات علمی دانشگاه جندی شاپور در فهرست دانشمندان برتر قرار گرفته بودند که این میزان در سال ۲۰۲۱ به ۹.۴ درصد ارتقاء یافت. همچنین تا سال ۲۰۲۰ سهم دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور از دانشمندان برتر علوم پزشکی کشور یک درصد بود که این میزان در سال ۲۰۲۱ که به ۳.۷ درصد ارتقاء پیدا کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان دانشگاه علوم پزشکی اهواز علوم پزشکی جندی شاپور استاد گروه یک درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۲۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد

به گزارش صدای ایران از ایسنا،محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حاشیه گفتگو با برخی دانشجویان دانشگاه یاسوج در محوطه این دانشگاه در جمع خبرنگاران افزود: اساتید چشم و چراغ دانشگاه و جامعه هستند که همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

وی اظهارکرد: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های آنها نبوده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند و یک سری قوانین و مقررات وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

زلفی گل تصریح کرد: برای نمونه یک عضو هیات علمی باید نظم کلاس، اداری و حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، چنانچه یک عضو هیات علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود.

وی ادامه داد: به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیات‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

وزیر علوم بیان کرد: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند و بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند، خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • قیام علیه جنایات اسرائیل برگرفته از وجدان بیدار جهانیان
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • ماراتن علمی در کردستان
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز