Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علی اکبر زاهدیان نژاد مدیر مرکز نوآوری و شتاب‌دهی جهاد دانشگاهی فارس در آیین اختتامیه طرح‌های این مرکز با اشاره به آغاز طرح منش در استان، گفت: در ابتدای طرح منش با اجرای برنامه و رویداد‌های متنوع توانستیم جوانان خلاق و خوش فکر را به سمت کارآفرینی جذب کنیم و ایده‌های جدید شناسایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ۲۲ رویداد چند ساعته با موضوعات کاربردی کسب و کار‌های نوپا برای ترویج نوآوری و شتابدهی با عناوین مختلف صندلی تجربه، تازه شو، چاره جو و... برگزار شد.

زاهدیان‌نژاد با بیان اینکه سعی کردیم در ابتدای کار کارگاه‌های عمومی را برگزار کنیم و در فاز سوم با غربالگری افراد به پرورش ایده‌های ناب بپردازیم، اظهار کرد: تعداد شرکت کنندگان به شکل هدفمند انتخاب شدند و تیم‌ها پس از طرح ایده، وارد گام شتاب دهی شدند بنابراین ۱۶ کارگاه با میانگین ۴۰ نفر برگزار شد.

او اجرای برنامه‌های جانبی در کنار پرورش ایده‌های جوانان را مورد توجه قرار داد و گفت: در کنار برنامه‌های کارگاهی مشاور‌ها و منتور‌های مختلفی داشتیم که برای شرکت کنندگان راه را هموار کردند؛ مسائل حقوقی، مالی و صنایع فرهنگی از جمله کارگاه‌هایی بود که طی این مدت برگزار شد.

مدیر مرکز نوآوری و شتاب دهی جهاد دانشگاهی فارس خاطرنشان کرد: در مدت اخیر دو رویداد صنایع دستی و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی به صورت مجازی برگزار شد که در رویداد اول ۸۸ طرح ارائه و ۳۰ ایده در حوزه فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی شناسایی شد.

به گفته زاهدیان‌نژاد، ۴ تیم به تجار برای تجاری سازی محصول نهایی معرفی شدند؛ در حال حاضر ۲ تیم توسط شورای پذیرش مورد قبول واقع شد و ۸ تیم نیز برای ارائه و دفاع از طرح خود به این شورا خواهند رفت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رویداد کارآفرینی مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی فارس برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۳۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور