Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از تارنمای این روزنامه انگلیسی، بیش از ۲۰۰ نشریه حوزه سلامت سراسر جهان در حال تهیه یک سرمقاله مشترک هستند که در آن از رهبران کشورهای مختلف می خواهند تدابیری برای جلوگیری از "بزرگترین تهدید  سلامت عمومی" اتخاذ کنند.

"نشریه پزشکی بریتانیا" می گوید این نخستین بار است که بسیاری از نشریات حوزه سلامت جهان یکصدا خواهان نشان دادن ابعاد بزرگ پیامدهای فاجعه بار گرمایش زمین هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نویسندگان، این سرمقاله را که پیش از مجمع عمومی سازمان ملل متحد (۲۱ سپتامبر مطابق با ۳۰ شهریور) و اجلاس آب و هوایی گلاسکو در نوامبر (آبان) امسال منتشر می کنند، می گویند: پیش از این نشست های محوری ما به عنوان سردبیران نشریات سلامت در سراسر جهان خواستار اقدام فوری برای حفظ میانگین دمای جهانی تا کمتر از یک و نیم درجه سانتیگراد هستیم، ضمن آنکه تخریب طبیعت باید متوقف شود و از سلامت عمومی محافظت گردد. در این سرمقاله همچنین به نتایج فاجعه بار میانگین گرمایش کره زمین به بالای یک و نیم درجه سانتیگراد اشاره می شود.

سردبیران نشریات سلامت بر این باور هستند که علیرغم مشغله جهان در مورد کووید -۱۹، نمی توان منتظر پایان همه گیری باشیم تا اقدامات لازم جهت کاهش انتشار گازهای گلخانه ای را آغاز کنیم.

نویسندگان این سرمقاله می افزایند: «بزرگترین تهدید برای سلامت عمومی، ناکامی مداوم رهبران جهان در حفظ میانگین افزایش دمای جهانی زیر یک و نیم درجه سانتیگراد و بازسازی طبیعت است. تغییرات فوری و گسترده در سطح جامعه باید ایجاد شود و تنها در این صورت شاهد جهانی عادلانه تر و سالم تر خواهیم بود. ما به عنوان سردبیران نشریات سلامت از دولت ها و دیگر رهبران می خواهیم که وارد عمل شوند و سال ۲۰۲۱ را به عنوان سالی که جهان سرانجام تغییر مسیر می دهد، تعیین کنند».

«دکتر فیونا گادلی» سردبیر نشریه پزشکی بی. ام. جی (BMJ) مستقر در لندن و یکی از نویسندگان این سرمقاله می گوید: «متخصصان بهداشت در خط مقدم بحران کووید -۱۹ بوده اند و در به صدا درآوردن زنگ خطر افزایش گرمایش زمین متحد هستند». وی افزود: «کشورهای ثروتمند باید سریعتر عمل کنند و برای حمایت از کشورهای که همین حالا هم بیشترین تاثیر را از گرمایش زمین می بینند وارد عمل شوند. بی تردید سال ۲۰۲۱ باید سال تغییر مسیر جهان باشد چراکه سلامت ما به آن وابسته است».

این سرمقاله قرار است تا پیش از نشست مجمع عمومی و اجلاس گلاسکو در نشریان بی. ام. جی، لنست، نیوانگلند ژورنال آو مدیسن، نشریه پزشکی آفریقای شرقی، بولتن علوم چینی، نشریه ملی پزشکی هند، نشریه پزشکی استرالیا و ۵۰ نشریه تخصصی در حوزه بهداشت و سلامت جهانی منتشر شود.

برچسب‌ها تغییرات آب و هوا روزنامه گاردین مجمع عمومی سازمان ملل متحد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تغییرات آب و هوا روزنامه گاردین مجمع عمومی سازمان ملل متحد تغییرات آب و هوا روزنامه گاردین مجمع عمومی سازمان ملل متحد نشریه پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۷۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات آب و هوایی میانگین درآمد مردم جهان را کاهش می‌دهد

ایتنا - موسسه پژوهشی «پوتسدام» در گزارش تازه خود می‌گوید تغییرات آب و هوایی تا سال ۲۰۵۰ میلادی میانگین درآمد مردم در سراسر جهان را حدود یک پنجم کاهش خواهد داد.
این یافته‌ها هشدار می‌دهد تغییرات آب و هوایی در بسیاری از نقاط جهان دگرگونی شدیدی ایجاد می‌کند و ۳۸ هزار میلیارد دلار در سال هزینه به‌بار می‌آورد.

ماکسیمیلیان کوتز، یکی از پژوهشگران این گزارش، به صدای آمریکا گفت که گزینه‌های بسیار محدودی در سطح جهانی برای کاهش پیامدهای تغییرات آب و هوایی وجود دارد.

او اظهار داشت که یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد «طی ۲۵ تا ۳۰ سال آینده، پیامدهای اقتصادی، صرف‌نظر از میزان انتشار بالا یا پایین گازهای گلخانه‌ای، ثابت می‌ماند.»

کوتز تاکید کرد تغییرات آب و هوایی، به‌ویژه در دمای بالاتر، بر بهره‌وری کارگران تاثیر می‌گذارد.

در این پژوهش، داده‌های اقلیمی و اقتصادی ۴۰ سال گذشته از بیش از ۱۶۰۰ منطقه در سراسر جهان بررسی و از نتایج آن برای ارزیابی پیامد‌های آینده استفاده شده است.

گزارش پوتسدام از نتایج این بررسی نشان می‌دهد کشورهایی که کمترین مسئولیت را در انتشار گازهای گلخانه‌ای جهانی دارند، احتمالا بیشترین آسیب را خواهند دید.

دولت جو بایدن رئیس جمهوری ایالات متحده، دسامبر گذشته با ارائه طرحی جدید، شرکت‌های نفت و گاز را برای نخستین بار ملزم به پرداخت جریمه برای انتشار گاز متان کرد.

کنفرانس اقلیمی اخیر سازمان ملل متحد در دبی نیز ۵۰ شرکت بزرگ نفتی در سراسر جهان را متعهد کرد که تا سال ۲۰۳۰ میلادی انتشار گاز متان را نزدیک به صفر برسانند.

دیگر خبرها

  • محدودیت ترخیص کالا‌های ملوانی نیازمند اقدام فوری
  • تغییرات آب و هوایی میانگین درآمد مردم جهان را کاهش می‌دهد
  • جمع آوری داروهای قاچاق و دست ساز از عطاری های اردبیل
  • اقدام زیبای بچه مسجدی‌های قم به مناسبت روز معلم
  • افزایش آمادگی استان یزد برای آمادگی در سامانه جدید بارشی
  • بیمار خارگی با بالگرد در شرایط بد آب هوایی اعزام شد
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • رئیسی خواستار فراهم کردن زمینه حضور گسترده‌تر مردم در انتخابات مجلس شد
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است