Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده اخیراً توصیه کرده است افرادی که از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی استفاده می‌کنند، سومین دوز واکسن کووید ۱۹ را دریافت کنند تا پاسخ ایمنی آنها تقویت شود.

به گزارش برنا؛ هلث دی نیوز نوشت: واکسن های کووید ۱۹ باعث ایجاد آنتی بادی در بیشتر افرادی می شود که سیستم ایمنی آنها ضعیف شده است، اما یک مطالعه جدید نشان می دهد که پاسخ آنها ضعیف تر از افراد سالم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 دکتر «آلفرد کیم»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه واشنگتن، در این باره می‌گوید: «برخی از بیماران ما در مورد واکسیناسیون مردد هستند که مایه تأسف است زیرا در مقایسه با افرادی که از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی استفاده نمی‌کنند، در صورت ابتلاء به ویروس کرونا در معرض خطر شدیدتری قرار دارند.»

تیم تحقیق ۱۳۳ بیمار را که به خاطر بیماری‌هایی مانند بیماری التهاب روده، آرتریت روماتوئید، لوپوس و ام اس حداقل یک داروی سرکوب کننده سیستم ایمنی مصرف می‌کردند، مورد مطالعه قرار داد. آنها با ۵۳ فرد سالم مقایسه شدند.

در این مطالعه، نمونه‌های خون دو هفته قبل از دریافت اولین دوز واکسن کووید ۱۹ توسط شرکت کنندگان و ظرف سه هفته پس از دوز دوم گرفته شد.

همه بیماران همچنان داروهای تجویز شده خود را مصرف می‌کردند، به استثنای سه بیمار که داروهای آنها طی یک هفته پس از واکسیناسیون متوقف شده بود.

به گفته محققان، در همه شرکت کنندگان سالم و ۸۸.۷ درصد از شرکت کنندگان با سیستم ایمنی ضعیف آنتی بادی علیه کروناویروس تولید شد.

اما سطح آنتی بادی و تعداد سلول‌های تولید کننده آنتی بادی در میان افرادی که از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی استفاده می‌کردند، تنها یک سوم افراد سالم بود.

به گفته کیم: «ما دریافتیم اکثریت قریب به اتفاق افراد مبتلا به بیماری‌های خودایمنی قادر به پاسخ آنتی بادی بعد از واکسیناسیون کووید ۱۹ هستند.»

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده اخیراً توصیه کرده است افرادی که از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی استفاده می‌کنند، سومین دوز واکسن کووید ۱۹ را دریافت کنند تا پاسخ ایمنی آنها تقویت شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سیستم ایمنی سرپرست تیم واکسیناسیون ویروس ایالات متحده واکسن کرونا آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۷۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند