Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، یازدهمین دوره سوگواره ملی شعر عاشورایی به میزبانی شیراز، با حضور شاعرانی از سراسر کشور و انتخاب شانزده شعر از تهران، آذربایجان شرقی، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس و قم و با همکاری سپاه عشایر، اداره کل آموزش و پرورش عشایری فارس، سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری، حوزه هنری، سازمان تبلیغات، دبیرخانه شورای فرهنگی هنری عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد، به میزبانی مؤسسه فرهنگی هنری رهروان اندیشه امامت اداره امور عشایر، برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیر یازدهمین سوگواره ملی شعر عاشورایی اقوام عشایر کشور در شیراز با اعلام این خبر، اظهار کرد: به دلیل خلأ فرهنگی، ارزشی و مذهبی که در این زمینه احساس می‌شد و همچنین با توجه به نداشتن متولی خاصی در حوزه فرهنگی اجتماعی عشایر اقدام به برگزاری این یادواره کردیم.

امین الله قربانی کشکولی افزود: برای معرفی اقوام و عشایر نباید تنها به نوع لباس و پوشش آنها اکتفا کنیم. حدودیازده سال است که اقدام به برگزاری رویدادی با عنوان شب شعر عاشورایی برای اقوام و عشایر شده است و خوشبختانه در این عرصه پیشرفت‌های بسیاری حاصل شده‌است.

وی با اشاره به اینکه هدف ما بین‌المللی شدن این سوگواره است،یادآوری کرد: سوگواره شعر عاشورایی در حال حاضر در سطح استانی و ملی برگزار می‌شود و درصدد هستیم که شرایطی فراهم کنیم تا این رویداد در سطح بین‌المللی هم برگزار شود.

قربانی کشکولی بیان داشت: این سوگواره از سوی عشایر و اقوام مورد استقبال قرار گرفته است. این در حالیست که متولیان امور فرهنگی در استان از جمله اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس آن طور که باید ما را در برگزاری این رویداد همراهی نمی کنند.

 وی ادامه داد: با پیگیری‌های انجام شده از تهران نهایتا در استان خواستند که برگزاری این سوگواره را به یک موسسه دیگر داده شود در حالی که این سوگواره به نام عشایر است و ما عزم خود را جزم کرده‌ایم که این سوگواره را در هفته جاری برگزار کنیم.

او با بیان اینکه با برگزاری شب شعر عاشورایی تاکنون بیش از چهارصد شاعر با بیش از یک هزار و دویست شعر شناسایی شدند،گفت: روی آوردن شاعران اهل سنت به سرایش شعر درباره امام حسین(ع) و روز عاشورا و همچنین تولید محتوا و تبدیل این اشعار به نوحه و مداحی از دستاوردهای این سوگواره به شمار می‌رود.

دبیر یازدهمین سوگواره ملی شعر عاشورایی، اعلام کرد: این سوگواره روزچهارشنبه ۱۷ شهریورماه بعد از نماز مغرب و عشا در سالن ۳۰۰ نفری اداره آموزش و پرورش عشایری فارس برگزار می شود. البته برای شاعران شرکت کننده از سایر استان ها به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

 انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: سوگواره ملی شعر عاشورایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۲۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است

ایسنا/اردبیل مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

حسن محمدی ادیب ۷ اردیبهشت در دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان گفت: جشنواره کوچ عشایر که یازدهمین دوره آن برای دومین سال متوالی به صورت بین‌المللی برگزار شد نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: علاوه بر عشایر غیور استان اردبیل که به صورت گسترده در این جشنواره حضور دارند، اقوام عشایری استان‌های مختلف کشور و میهمانان خارجی نیز در این جشنواره حاضر هستند و ما با مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط در سطح استان به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایری این جشنواره را برگزار کردیم.

وی بیان کرد: گردشگری عشایری، صنایع‌دستی این جامعه و حمایت از آن‌ها اولویت اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل است که در همین راستا اقدامات متفاوتی انجام داده‌ایم.

محمدی ادیب ادامه داد: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن را در فهرست آثار ملی به ثبت رسانده‌ایم و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده‌ایم تا بتوانیم از میراث گران‌بهای عشایر استان پاسداری کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل خاطرنشان کرد: همچنین لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل تحت عنوان «تومان کوینک» و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود
  • برگزاری جشنواره استعدادیابی «ستاره‌های شهر» در قم
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • برگزاری ۶۰ برنامه فرهنگی در سیستان و بلوچستان
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • حضور ۷۵ آلاچیق و غرفه در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان
  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر