Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز انتظار می‌رود شرکت هترو تولید این دارو به نام توسیلیزومب را با نام «توسیرا» (Tocira) در پایان این ماه آغاز کند.

بررسی‌ها نشان داده‌اند که توسیلزومب که در اصل یک داروی پرفروش برای درمان آرتریت روماتوئید است و شرکت روش آن را با نام تجاری «آکتمرا» تولید می‌کند باعث کوتاه شدن زمان بهبودی و کاهش نیاز به تهویه مکانیکی (دستگاه تنفس مصنوعی) در افراد مبتلا به بیماری شدید کووید-۱۹ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتشار سویه‌ی بسیار واگیر دلتای کرونا که باعث افزایش موارد کووید-۱۹ در سراسر جهان شده است، به کمبود جهانی این دارو انجامیده است.

شمار موارد کووید-۱۹ پس از گذر از قله موج دوم شیوع در ماه‌های آوریل و مه (فروردین و اردیبهشت) کاهش یافته است، اما کارشناسان اعتقاد دارند که این کشور باید آماده موج سوم شیوع کرونا تا ماه اکتبر (مهر) باشد.

توسیلیزومب هندی یا «توسیرا» در کارخانه شرکت هترو در حیدرآباد ساخته خواهد شد.

شرکت هترو که داروهای دیگر مورد استفاده برای درمان کووید-۱۹ مانند رمدسیویر و فاپیراویر را هم می‌سازد، قبلا در ماه ژوئیه (تیر) تقاضای تایید اضطراری داروی تجربی خوراکی ضد کرونای شرکت داروسازی مرک را هم به دولت هند تسلیم کرده بود.

کد خبر 625173 برچسب‌ها كروناويروس هند دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس هند دارو کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۳۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomix و فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز را به دلیل نداشتن مجوز‌های بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی، چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلان اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • اعلام اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو
  • اسامی فرآورده‌های گیاهی درمانی غیرمجاز اعلام شد
  • اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • اعلام فرآورده‌های گیاهی درمانی غیر مجاز
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران