Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پیامی هفته تعاون را فرصتی برای ارج نهادن به تلاش‌های تعاون‌گران خستگی‌ناپذیر و پویا، بررسی مسائل، مشکلات و شنیدن مطالبات تعاون‌گران و تلاش برای پاسخ‌گویی و رفع موانع قانونی و اجرایی آن‌ها دانست.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فاطمه قاسم پور نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پیامی به مناسبت هفته تعاون یادآور شد که تعاونی‌ها یکی از بستر‌های مهم نقش‌آفرینی‌های اقتصادی و اجتماعی است و نقش پررنگی در کمرنگ ساختن نابرخورداری، توزیع عادلانه فرصت‌ها، توزیع ثروت و جلوگیری از انباشت آن دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن پیام به شرح زیر است:

هفته تعاون فرصتی است برای ارج‌نهادن به تلاش‌های تعاون‌گران خستگی‌ناپذیر و پویا، بررسی مسائل، مشکلات و شنیدن مطالبات تعاون‌گران و تلاش برای پاسخ‌گویی و رفع موانع قانونی و اجرایی.

تعاونی‌ها یکی از بستر‌های مهم نقش‌آفرینی‌های اقتصادی و اجتماعی است و نقش پررنگی در کمرنگ ساختن نابرخورداری، توزیع عادلانه فرصت‌ها، توزیع ثروت و جلوگیری از انباشت آن دارند.

تعاونی‌ها سازمان‌هایی هستند که افراد را به عنوان انسان با هدف برآوردن و رفع نیاز‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مشترک‌شان به هم پیوند می‌زنند. امروزه تعاونی یک اهرم مناسب برای توسعه اقتصادی است که می‌تواند هم‌‎گام با سیاست‌های حاکمیت در بهبود شرایط زندگی، کار، تولید و ارتقاء سطح درآمد و وضعیت اجتماعی مردم مؤثر باشد و چنان‌چه به طور جدی مورد حمایت قرار گیرد، بار هزینه‌های دولتی را کاهش داده و به تدریج استقرار شرایطی را سبب می‌شود که طبقات مختلف در مسائل اقتصادی مربوط به خود، تصمیم‌گیرنده بوده و متناسب با برنامه‌های عمومی و دولتی، امور اقتصادی مربوط را به عهده گیرند.

از سوی دیگر با توجه به اهمیت جلب مشارکت‌های مردمی در حل مسائل اقتصادی و اجتماعی، شرکت‌های تعاونی را می‌توان از جمله تشکل‌های مردمی دانست که امکان یکپارچه‌کردن منابع انسانی، تجمیع سرمایه‌های کوچک، ایجاد اشتغال با شرایط سهل و آسان و در نتیجه بالا بردن توان اقتصادی و جلب مشارکت فعال این افراد را فراهم می‌کند.

هرچند در این عرصه زنان و مردان دوشادوش یکدیگر تلاش می‌کنند، اما با توجه به ویژگی‌های خاص تعاونی‌ها که راحت‌تر امکان برقراری موازنه میان کار خانگی و اشتغال بیرون از خانه را فراهم می‌سازند، فعالیت در این قالب برای زنان مورد توجه است. این در حالیست که مطابق آمار اعلامی از حدود ۹۷ هزار تعاونی فعال در کشور، کمی بیش از ۱۰ هزار تعاونی به زنان تعلق دارد. ظرفیتی که مغفول مانده و لازم است امکان فعال‌سازی آن فراهم شود.

زنان در مسیر فعالیت در عرصه تعاونی، حسب جنسیت خود با چالش‌هایی مواجه هستند که ضروری است این چالش‌ها در فرآیند تقنین و سیاست‌گذاری اجرایی به جد مورد توجه قرار گیرد. با همین رویکرد، از ابتدای آغاز به کار فعالیتم در مجلس شورای اسلامی به عنوان عضو کمیسیون اجتماعی، با جمعی از تعاون‌گران و به ویژه زنان تعاون‌گر مرتبط شدم و جلسات متعددی را با ایشان در راستای استفاده از ظرفیت‌های موجود برای توسعه تعاونی‌ها، شناسایی و رفع موانع و خلأ‌های تقنینی در این زمینه داشتم. ضمن توجه به مسائل تمامی فعالان این عرصه و اهتمام به رفع خلأ‌های تقنینی و نظارتی، مسائل و مشکلات زنان تعاون‌گر را نیز، به جد دنبال می‌کنم. از همین‌رو، ضمن عرض تبریک و خداقوت به تعاون‌گرانی که در این مسیر گام برمی‌دارند، امید دارم در کنار یکدیگر بتوانیم زمینه گسترش و توسعه تعاونی‌ها را فراهم آوریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قاسم پورحسن تعاون هفته تعاون تعاون گران هفته تعاون رفع موانع تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۳۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی

ایتنا - درباره اثرات مخرب استفاده از شبکه‌های اجتماعی تحقیقات گسترده‌ای انجام شده است. مطالعات جدید نشان می‌دهد، حتی یک هفته استفاده نکردن از این شبکه‌ها، اعتماد‌ به‌ نفس و نگرش زنان جوان را نسبت به بدن خود بهبود خواهد بخشید.
بر اساس گزارش مجله ScienceDirect، پژوهشگران در جریان مطالعه‌ای تحقیقاتی در یکی از دانشگاه‌های کانادا مشاهده کرده‌اند که فشار روانی بر زنان جوانی که به صورت مداوم در حال مقایسه اندام خود هستند، بسیار بالاست.

گروهی از دختران جوان که در این مطالعه تحقیقاتی شرکت کرده‌اند، از تاثیر مخرب شبکه‌های اجتماعی در زندگی‌شان گفته‌اند، از جمله اینکه استفاده از شبکه‌های اجتماعی توانایی آنان در ایجاد روابط را کاهش داده، خواب آنان را مختل کرده و همچنین سبب شده که حتی به خودکشی بیاندیشند.

در این مطالعه ۶۶ دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه یورک تورنتو به دو گروه تقسیم شدند. دسترسی گروه اول به مدت یک هفته به فیس‌بوک، تیک‌تاک، اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی قطع شد و گروه دیگر طبق روال معمول به این شبکه‌ها دسترسی داشتند.

پیش از آغاز مطالعه نیز با شرکت‌کنندگان هر دو گروه مصاحبه و سوالاتی مانند میزان تمرکز، اعتماد به نفس و نگرش نسبت به بدنشان پرسیده شد. مثلا اینکه چقدر از اندام خود راضی هستند؟ آیا دوست دارند مانند مدل‌های مجلات به نظر برسند؟ چقدر در روز بدن خودشان را با اینفولئنسرهای شبکه‌های اجتماعی مقایسه می‌کنند؟ نسبت به بدن خود شرم دارند؟

به گفته جنیفر میلز، استاد روانشناسی که این پژوهش را هدایت می‌کرد، پاسخ‌ها شوکه کننده بود و از اثرات مخرب بزرگی خبر می‌داد که اغلب در تحقیقات روانشناسی نادیده گرفته می‌شوند.

 

حتی پس از اصلاحات آماری که تنوع طبیعی در نحوه تفکر افراد در مورد بدن خود را در نظر گرفته بود، بین دو گروه مطالعه تفاوت آشکاری وجود داشت. بدین ترتیب که اعتماد به نفس و نگرش نسبت به بدن خود در گروهی که در یک هفته از شبکه‌های اجتماعی استفاده نکرده بودند، به میزان قابل توجهی بهتر بود.

میلز که بیش از دو دهه است در مورد نقش هدفمند رسانه‌ها بر زنان و به خصوص تاثیر آن بر اختلالات زنان تحقیق کرده است، می‌گوید: «این موضوعات پیش از فراگیر شدن اینترنت تا امروز که استفاده از شبکه‌های اجتماعی به طور چشمگیری اجتناب‌ناپذیر شده، وجود داشته است. البته در آن زمان، فقط می‌توانستید تعداد محدودی از دقایق یا ساعات خود را صرف خواندن مجلات مد و زیبایی کنید و این مجلات دست کم فقط یک بار در هفته منتشر می‌شدند اما حالا هر لحظه در معرض خواندن و دیدن مطالب از این دست هستید.»

این استاد روانشناسی همچنین معتقد است، پرهیز استفاده از شبکه‌های اجتماعی به تنهایی منجر به تغییر در ارزش‌های روانشناختی در بین زنان جوان نخواهد شد.

عدم استفاده از چنین شبکه‌هایی افراد را به ملاقات بیشتر حضوری با دوستان، خواب با کیفیت و بودن در هوای تازه و ورزش نیز سوق می‌دهد؛ فعالیت‌هایی که به اثبات برای سلامت جسم و روان نقش بسیار مهم و سودمندی ایفا می‌کنند.

هدف نهایی از این مطالعه این است که آگاهی مردم نسبت به خطرات ناشی از استفاده کنترل‌نشده از شبکه‌های اجتماعی افزایش یابد.

دیگر خبرها

  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • تعاونی‌های قم ۲۰ درصد طرح نهضت ملی را می‌سازند
  • بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • پاسخگویی به مسائل شرعی فرصتی برای ارتباط مردم با روحانیت است
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان