Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ۵ تشکل بخش کشاورزی شامل انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه، اتحادیه سراسری مرغداران میهن، کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی مرغ گوشتی ایران، اتحادیه کارخانجات خوراک دام و طیور و انجمن صنفی گاوداران ایران در نامه‌ای به سید جواد ساداتی نژاد، وزیر جهاد کشاورزی، از عملکرد سامانه بازارگاه صرفاً تقدیر کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن این نامه آمده است:

«احتراماً همانگونه که مستحضرید توزیع نهاده‌های مورد نیاز صنعت طیور کشور از ابتدای مهر ماه سال گذشته به طور سیستمی از طریق سامانه بازارگاه انجام می‌شود و این روند علاوه بر ایجاد سهولت و شفافیت در دسترسی بدون واسطه به واردکنندگان نهاده‌های دامی سرعت و راحتی در خرید نهاده‌های مذکور را نیز به همراه داشته است. در همین راستا تشکل‌های تولیدی مرتبط با صنعت دام و طیور کشور به نمایندگی از تولیدکنندگان زحمتکش این صنعت ضمن ابراز رضایت از نحوه عملکرد سامانه بازارگاه از تمام دست اندرکاران و متولیان موضوع در وزارت جهاد کشاورزی به خصوص معاونت امور تولیدات دامی و مرکز فناوری اطلاعات آن وزارتخانه تقدیر و تشکر می‌نمائیم. در همین رابطه خواهشمند است دستور فرمائید علاوه بر ادامه مناسب خدمات توزیع نهاده‌ها و خوراک آماده طیور از طریق سامانه بازارگاه نسبت به تأمین به موقع نهاده‌های مورد نیاز نظارت بر کیفیت نهاده‌های عرضه شده و همچنین رفع مشکل حمل و نقل نهاده‌های خریداری شده اقدام مقتضی انجام شود.»

اینکه سامانه مذکور می‌تواند منجر به ایجاد شفافیت در فرایند تأمین و توزیع نهاده‌های دامی و کوتاه کردن دست واسطه‌ها و دلالان می‌شود کاملاً بدیهی است اما نکته این است که سامانه بازارگاه طی دو سال گذشته بدلیل برخی نواقص و عدم تکمیل، مشکلات متعددی را برای فعالان صنعت دام و طیور کشور ایجاد کرده است که این مشکلات طی دو سال گذشته در قالب مصاحبه و گزارش‌های متعدد در خبرگزاری مهر مورد اشاره قرار گرفته است.

اما اینکه تشکل‌های مزبور بدون اشاره به این نواقص، صرفاً به تعریف و تمجید از سامانه آنهم مقابل وزیر جهادکشاورزی پرداخته اند جای تعجب دارد؛ چرا که انتظار می‌رفت تشکل‌های مذکور با ذکر واقعیات و مشکلات سامانه بازارگاه، وزیر جدید جهادکشاورزی به رفع نواقص سامانه بازارگاه ترغیب کنند نه اینکه صرفاً با تعریف و تمجید از آن، نسبت به ایرادات سامانه پنهان کاری صورت بگیرد.

سال گذشته بسیاری از فعالان صنعت دام و طیور کشور در گفتگو با خبرنگار مهر از عملکرد سامانه بازارگاه انتقاد کرده و خواستار ایرادات آن شده بودند. در همین زمینه ناصر نبی پور، سخنگوی وقت اتحادیه سراسری مرغداران میهن در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نارضایتی تولیدکنندگان از عملکرد سامانه بازارگاه، گفته بود: اگر وزارت جهادکشاورزی نمی‌تواند این سامانه را اصلاح و ساماندهی کند، کلاً آن را تعطیل کند. (جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید)

حجت ورمزیاری، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه نشتی نهادههای دامی عمدتاً از سامانه بازارگاه است، ۵ پیشنهاد را برای حل معضل بازار نهاده‌های دامی ارائه کرده بود. (جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید)

کسری لشگری، بازرس اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران نیز در گفتگویی با خبرنگار مهر با اشاره به مشکلات سامانه بازارگاه، از طولانی بودن روند ترخیص و توزیع نهاده‌های دامی از طریق سامانه بازارگاه ابراز نگرانی کرده بود. (جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید)

سید احمد مقدسی، رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی گاوداران ایران نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ۴ ایراد سامانه بازارگاه که تولیدکننده و واردکننده را دچار مشکل کرده است، گفته بود: متأسفانه بانک کشاورزی در رفع ایرادات این سامانه همکاری نمی‌کند. (اینجا بخوانید) و در ۳۰ دی ۱۳۹۹، حبیب اسدالله نژاد، نایب رئیس کانون سراسری مرغداران گوشتی ایران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سامانه بازار گاه بسیار به‌روزتر شده و نواقص کار آن به حداقل رسیده به لزوم برخی از اصلاحات در سامانه بازار گاه اشاره کرد و گفت: علیرغم وعده‌های وزارت جهاد کشاورزی برای انجام اصلاحات همچنان ایراداتی در سامانه بازار گاه وجود دارد و لازم است در ایجاد برخی تغییرات و ویژگی‌ها در سامانه بازار گاه تسریع شود. (اینجا بخوانید)

در این میان سوالی که مطرح می‌شود آن است که چرا تشکل‌های فوق در نامه خود صرفاً به قدردانی از عملکرد این سامانه پرداخته واشاره ای به نواقص و اختلالات آن نداشتند؟ در حالی که همواره مطرح کردن انتقادات و مشکلات می‌تواند راهگشای مسیر باشد و به بهبود روند و توسعه کار کمک کند.

کد خبر 5298336

منبع: مهر

کلیدواژه: سید جواد ساداتی نژاد وزارت جهاد کشاورزی سامانه بازارگاه نهاده های دامی قیمت دلار اقتصاد آمریکا سازمان برنامه و بودجه وام ودیعه مسکن شاخص کل بورس وزارت جهاد کشاورزی کالاهای اساسی سید احسان خاندوزی بانک مرکزی اقتصاد روسیه فولاد وزارت راه و شهرسازی بانک صادرات وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی خبرنگار مهر با اشاره گفتگو با خبرنگار مهر عملکرد سامانه بازارگاه سامانه بازار گاه نهاده های دامی اینجا بخوانید نهاده های دام توزیع نهاده دام و طیور سال گذشته طیور کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۸۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور

عطاالله هاشمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر شرایط مساعد بارش در اردیبهشت انتظار می‌رود که حداقل میزان خرید تضمینی گندم ۱۲ میلیون تن باشد.

به گفته او، برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال میزان تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن برسد که براین اساس نیازی به واردات گندم حتی برای صنف و صنعت هم نخواهیم داشت.

هاشمی ادامه داد: تسریع در پرداخت مطالبات گندمکاران و اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم در قالب جایزه تحویل راهکار تحقق خودکفایی گندم و بی نیازی از واردات محسوب می‌شود، در غیر این صورت به سبب ورود دلالان و واسطه‌ها در امر خرید، گندم تولیدی به سمت جایگزینی خوراک دام و طیور یا قاچاق به آن سوی مرز‌ها هدر می‌رود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه پیگیری جایزه تحویل گندمکاران به جایی نرسیده است، افزود: علی رغم پیگیری‌های مکرر برای اصلاح نرخ، هنوز به جایی نرسیده ایم که به نظر می‌رسد عده‌ای برای بحث خودکفایی کارشکنی می‌کنند.

به گفته او، بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت گندم در بازار‌های جهانی و کشور‌های اطراف با احتساب دلار آزاد ۲۰ درصد بالاتر از تولید داخل است که متاسفانه واردکنندگان با کارشکنی در امر تولید بدنبال واردات هستند، درحالیکه کیفیت گندم خارجی و داخلی با یکدیگر قابل قیاس نیست چراکه آنها گندم‌های درجه یک را به ما نمی‌فروشند و گندم‌های درجه ۲ و ۳ بالاتر از قیمت تولید داخل به ما می‌دهند.

هاشمی گفت: بنابر سیاست برنامه هفتم مبنی بر خودکفایی گندم به عنوان مهم‌ترین محصول استراتژیک انتظار می‌رود که طبق قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل مطالبات گندمکاران واریز شود و هرچه سریع ترجایزه تحویل به منظور ایجاد ترغیب کشاورزان اعلام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بهسازی خط آهن افغانستان بدون ماشین‌آلات مکانیزه راه‌آهن ایران ممکن نیست
  • حال و هوای مرقد مطهر حضرت عباس(ع) در کربلا
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • همدان با رفع نواقص گذشته در اکسپوی امسال درخشید
  • انجام کارهای بی‌منت در گرو داشتن تفکر بسیجی است
  • انجام کارهای بی‌منت در گروه داشتن تفکر بسیجی است
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه