Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-08@15:38:22 GMT

پوران درخشنده: انگار همه در انتظار یک حادثه‌ایم

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۳۸۳۵۴

پوران درخشنده: انگار همه در انتظار یک حادثه‌ایم

پوران درخشنده که در تدارک نوشتن یک رمان است درباره دل‌مشغولی‌ها و دغدغه‌های این روزهای خود گفت: برای فیلمنامه «هیس! پسرها فریاد نمی‌زنند» پروانه ساخت گرفته‌ام و دوست دارم زودتر آن را بسازم اما در شرایط فعلی و با وجود کرونا ممکن نیست، چون ریسک زیادی دارد به همین دلیل منتظرم واکسیناسیون هنرمندان هر چه سریع‌تر انجام شود و امیدوارم بدون در نظر گرفتن رده بندی سنی این کار برای هنرمندان دنبال شود تا شرایط ساخت فیلم‌ها نیز فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: البته هنوز بازیگران فیلم را انتخاب نکرده‌ام چون این روزها آنقدر همه چیز ترسناک و غم‌انگیز است که آدم نمی‌داند چه کند. دوست دارم هر چه زودتر این فیلم را بسازم تا کارهای دیگرم را هم انجام دهم چرا که خیلی از کارها عقب افتاده‌ایم. من در این مدت برای ساخت سریال شبکه نمایش خانگی هم پیشنهاد داشتم اما واقعا نمی‌خواهم در چنین شرایطی ریسک کنم.

کارگردان فیلم‌های «پرنده کوچک خوشبختی» و «شمعی در باد» درباره پیش‌بینی‌اش از وضعیت سینما با حضور مدیران جدید در وزارت ارشاد هم گفت: به هر حال ما همیشه امیدوار هستیم، چون می‌خواهیم فیلم بسازیم، می‌خواهیم کنار مردم باشیم و دوست داریم با آنچه در سینما می‌سازیم به دغدغه‌های جامعه پاسخ دهیم. در حوزه سینما همه دوست داریم کار کنیم و امیدوارم مسئولان وزارت ارشاد همه تمام خود را بگذارند تا این چرخی که الان به روغن کاری نیاز دارد راه بیفتد. لازم است شور و اشتیاق در فیلمسازان ایجاد شود تا انگیزه پیدا کنند. البته الان خودِ جامعه بسیار ناامید است و در میان بسیاری از مردم امید وجود ندارد. انگار همه در انتظار یک حادثه هستند و این اتفاق‌های اخیر از همه طرف و نیز از کشورهای همسایه روی مردم ما تاثیر گذاشته است.

وی اضافه کرد:‌ واقعیت این است که الان مردم یک روحیه آسیب‌دیده دارند و تازه بخش زیادی از آسیب های ناشی از کرونا در آینده خود را نشان می‌دهد، آن وقتی است که می‌فهمیم چه اتفاقی در روان انسان‌ها رخ داده است. همه این تنهایی‌ها، در غربت‌ ماندن‌ها و در تنهایی عزیز از دست دادن‌ها و عزاداری کردن‌ها اثراتی دارد که چون برون‌ریزی نشده آرامشی را به دنبال نداشته و وقتی همه چیز درون انسان ریخته شده شرایط سختی پیش خواهد آمد. این‌ها دردناک است و التیام این آسیب‌ها پس از کرونا کار بسیار سختی است.

کارگردان فیلم «هیس دخترها فریاد نمی زنند!» ادامه داد: در حوزه سینما بسیاری از همکارانم این شرایط را می‌بینند، رصد می‌کنند و متاثر از این دوران هستند چون ما نیز با این مردم زندگی می‌کنیم و اطراف ما پر از رنج و درد و غم و مشکلات اقتصادی است و تمام این‌ها حتما در آثار آینده سینما بازتاب خواهد داشت. با این وجود فکر می کنم جامعه به یک خون تازه و امید نیاز دارد و دولت جدید باید تزریق امید را در دستور کار خود قرار دهد چون جامعه به معنای واقعی از هم پاشیده است. در این راستا همه باید کمک کنیم چون شک نکنید که برون‌ریزی‌های وحشتناک در دوران پس از کرونا خواهیم داشت بویژه آنکه برای بچه‌ها در این دوران اتفاق‌های عجیبی رخ داده و آن‌ها جلوی چشم خود عزیزان‌شان را از دست داده‌اند یا والدین‌شان به بیمارستان رفته و دیگر برنگشته‌اند و حتی نتوانستند آن‌ها را دوباره ببینند، به همین دلیل به نظرم باید به این آسیب‌ها از الان فکر کنیم و روانشناسان و جامعه‌شناسان مشغول کار شوند.

درخشنده با اشاره به اینکه بجز مشکلات و آسیب‌های کرونا حوادثی مانند کشته شدن دختری توسط خانواده در روزهای گذشته سبب می‌شود که به هر طرف سر برمی‌گردانیم با خبرهای تلخ مواجه شویم، افزود: کرونا اتفاقی است که فقط مختص ایران نبوده ولی این حادثه‌ها را که می‌بینیم متوجه می‌شویم چقدر کار فرهنگی انجام نداده‌ایم! بلای کرونا بر سر همه دنیا نازل شده ولی ما اینجا ماجراهای دیگری هم داریم که سبب شده انسان، تنها و مات و متحیر بماند و هر روز صبح که بیدار می‌شود دلواپس این باشد که چه خبر تلخ دیگری را قرار است بشنود. در این شرایط برای تزریق امید، سینما قطعاً می‌تواند نقش داشته باشد ولی سینماگران هم باید امید داشته باشند، باید قامت افتاده‌ی همه دوباره افراشته شود و همه به سمت ساختن حرکت کنند، در عین حال باید آموزش و برنامه ریزی و بودجه مناسب برای این کارها تدارک دیده شود و من امیدوارم همه مردم هرچه سریعتر واکسینه شوند تا از این دلهره‌ها و از دست رفتن‌ها و این غم بزرگ و سراسری نجات پیدا کنیم.

۵۸۵۸

کد خبر 1552517

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سینمای ایران پوران درخشنده کارگردانان سینمای ایران آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۸۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم

رئیس‌ کل سازمان نظام پرستاری گفت: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پرستاری، محمدتقی جهان‌پور اظهار کرد: پیش‌نویس لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران که در ۳۱ ماده تنظیم و پیشنهادات سازمان نظام پرستاری مضاف بر مواد پیشنهادی معاونت پرستاری در ۱۲ ماده ارائه شده است که مهم‌ترین محورهای آن استخدام پرستاران همگام با توسعه تخت‌های بیمارستانی و نیاز کشور، تأمین معیشت و رفاه پرستاران و حمایت‌های گسترده جهت جبران خدمت، آینده‌سازی حرفه‌ای و تخصصی پرستاری، تکریم از بازنشستگان و اجرای صحیح قوانین حوزه پرستاری مانند قانون مشاغل سخت و زیان‌آور با مشارکت همه ذی‌نفعان مورد ویرایش و تدوین قرار گرفته است.

وی افزود: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم، نسبت پایین پرستار به تخت در مقایسه با استانداردهای حداقلی، علاوه بر کاهش کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی، اهمیت جذب و استخدام نیروهای جدید، به خصوص بازجذب نیروهای باتجربه دوران کرونا را بیشتر می‌کند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: تدوین این لایحه گامی مهم در جهت حمایت از حقوق پرستاران و ارتقای جایگاه این قشر فداکار در نظام سلامت کشور محسوب می‌شود و می‌توانیم، شاهد بهبود کیفیت زندگی و کاری پرستاران و افزایش انگیزه و رضایت شغلی آنها و در جهت ارتقای سلامت مردم باشیم.

جهان‌پور گفت: ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای ۱۵۹ هیئت‌مدیره در سراسر کشور است، مجموعه این هیئت‌مدیره‌ها و سازمان مرکزی می‌تواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج نهادن به مجموعه‌های گروه صنفی و حرفه‌ای و انجمن‌های علمی از دغدغه‌های مهم ما است و می‌تواند در سیاست‌گذاری‌ها به ما کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: به دنبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه پرستاران و درخواست مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نهاد ریاست‌جمهوری مبنی بر پیگیری مطالبات این قشر زحمت‌کش، سازمان نظام پرستاری کل کشور پیشنهادات خود را جهت غنای بیشتر لایحه حمایت مادی و معنوی به وزارت بهداشت ارائه داده است.

کد خبر 751700

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • نجات مردم میان‌سال خرم‌آبادی از عمق چاه ۲۵ متری
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • همه می‌گویند سپاهان سوپر استار دارد/ انگار سپاهان هرسال قهرمان می‌شد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • قصور مسئولان در حادثه امام‌زاده ابراهیم شفت محرز است
  • نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌