Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، سه جراحی که مراکز مراقبت‌های ویژه انجام می‌دهند شامل موارد زیر می‌باشند: 

۱. درمان سوختگی

سوختگی‌ها بر اساس میزان نفوذشان در بافت‌های بدن طبقه‌بندی می‌شوند. دسته‌های سوختگی عبارتند از: 

• سوختگی درجه یک: این نوع سوختگی که به‌عنوان سوختگی سطحی شناخته می‌شود، فقط بر روی اپیدرم یا لایه بیرونی پوست تأثیر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

• سوختگی درجه دو: این نوع سوختگی که به‌عنوان سوختگی با ضخامت جزئی شناخته می‌شود، هم‌روی اپیدرم و هم‌روی درم یا دولایه بیرونی پوست تأثیر می‌گذارد. 

• سوختگی درجه سه: که به‌عنوان سوختگی با ضخامت کامل شناخته می‌شود، این نوع سوختگی اپیدرم و درم را از بین می‌برد و همچنین ممکن است بافت زیرجلدی یا داخلی‌ترین لایه پوست را نیز تحت تأثیر قرار دهد. 

• سوختگی درجه چهار: این نوع سوختگی انتهای عصب را از بین می‌برد و روی هر لایه‌ای از پوست، حتی گاهی ماهیچه‌ها و استخوان‌ها نیز تأثیر می‌گذارد. 

سوختگی‌های درجه اول معمولاً در خانه قابل‌درمان هستند درحالی‌که سوختگی‌های درجه‌دو نیاز به مراقبت‌های پزشکی در مراکز مراقبت‌های فوری دارند. سوختگی‌های درجه‌دو به طور معمول باعث قرمزی، تاول، متورم شدن و دردناک شدن پوست می‌شوند. 

درمان سوختگی‌های درجه‌دو معمولاً شامل برداشتن بافت تخریب شده است. قسمت سوخته پوست نیاز به پیچاندن در بانداژ خشک دارد تا بهبودی به‌مرور حاصل شود. در این مرحله تزریق واکسن کزاز نیز ممکن است لازم باشد. 

افرادی که دچار سوختگی درجه سه و درجه چهار هستند و همچنین سوختگی‌هایی که بیش از ۱۰ درصد از سطح بدن را پوشش می‌دهند، باید به‌جای مراقبت‌های فوری به اورژانس مراجعه کنند. 

۲. برداشتن کیست

کیست‌ها کیسه‌های مایع غیر سرطانی هستند که تقریباً در هر نقطه از بدن ظاهر می‌شوند. کیست‌ها همچنین می‌توانند مملو از گاز، هوا یا سایر مواد باشند. اکثر کیست‌ها مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی‌کنند. بااین‌حال، کیست‌ها معمولی و کیست‌های بزرگ در قسمت‌های خاصی از بدن می‌توانند باعث درد و ناراحتی شوند. 

برخی از انواع رایج کیست‌ها عبارت‌اند از: 

• اپیدرموئید: این کیست‌ها که سرعت رشد پایینی هم دارند، معمولاً در زیرپوست صورت، گردن و پشت ناشی از تجمع نوعی پروتئین به نام کراتین ایجاد می‌شوند. 

• چربی: این کیست‌های کند رشد معمولاً روی تنه، گردن یا صورت ایجاد می‌شوند و می‌توانند بسیار بزرگ و دردناک شوند. 

• گانگلیون: این توده بافت پر از مایع معمولاً روی دست‌ها، پا‌ها، مچ دست‌ها و مچ پا‌ها ایجاد می‌شود. 

• چلازیا: یک توده کوچک بدون درد در پلک بالا یا پایین است که از یک غده چربی مسدود شده تشکیل شده است. 

• کیست موی درونی: این کیست از مو‌هایی است که در داخل یا سطح بدن رشد می‌کنند و ظاهراً شبیه جوش است. 

در برخی موارد، پزشک آسپیراسیون کیست را انجام می‌دهد که مستلزم خارج کردن مایع است و گاهی در موارد دیگ، پزشک یک عمل جراحی جزئی را برای برداشتن کیست انجام می‌دهد. آسپیراسیون و برداشتن کیست را می‌توان در یک مرکز مراقبت‌های فوری انجام داد. درمان کیست بستگی به عوامل خاصی از جمله نوع و محل کیست و همچنین عفونی بودن یا نبودن کیست دارد. 

۳. تخلیه آبسه

آبسه یک توده دردناک و متورم پر از چرک یا باکتری است. آبسه‌ها معمولاً ناشی از عفونت در قسمتی از بدن هستند. شایع‌ترین محل‌های ایجاد آبسه عبارتند از: 

• پوست زیربغل

• مناطق اطراف مقعد و مهبل

• کشاله ران

جوش آبسه‌ای است که در اطراف فولیکول مو ایجاد می‌شود. افرادی که دارای بیماری‌هایی هستند که سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کنند، بیشتر دچار آبسه می‌شوند. 

سایر عوامل خطر عبارتند از: بهداشت ضعیف، گردش خون ضعیف و محیط کثیف. حتی اگر آبسه ناشی از عفونت نیز باشد، آنتی‌بیوتیک‌ها به‌تنهایی همیشه باعث درمان آن‌ها نمی‌شوند. 

در بیشتر موارد، پزشک باید آبسه را تخلیه کند. اگر زخم بیش از ۱ سانتی‌متر عرض داشته باشد، همچنان بزرگ شود یا دردناک باشد یا با تب همراه باشد، افراد باید مراقبت‌های فوری برای آبسه انجام دهند. 

در صورت نیاز به درمان‌های شامل جراحی‌های کوچک، به پزشکان در مراکز مراقبت‌های فوری برتر مراجعه کنید. این پزشکان علاوه بر درمان سوختگی، کیست و آبسه، خال‌های خونی، عفونت‌های پوستی و ضایعات را نیز درمان می‌کنند. 

پربیننده ترین ۷ ضرر سرکه سیب که نمی‌دانید! سامانه واکسیناسیون برای متولدین ١٣۵۵ به قبل باز شد لغو محدودیت سنی واکسن کرونا تزریق ترکیبی واکسن‌های کرونا در ایران رسما تایید شد استان‌ های صدرنشین در واکسیناسیون کرونا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: جراحی مراقبت های فوری سوختگی های درجه نوع سوختگی مراکز مراقبت سوختگی درجه سوختگی ها کیست ها درجه دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۹۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است

به گزارش خبرنگار مهر، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روزهای اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آنها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

کد خبر 6095299 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کمک فوری / نگذاریم این کودک بیمار بمیرد
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی
  • آتش‌سوزی لنج در هرمز سه فوتی بر جای گذاشت
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان