Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه خبری « سی ان ای » سنگاپور، « اونگ یی کونگ » وزیر بهداشت سنگاپور و همتایانش از گروه ۲۰ ( G۲۰ ) تصمیم دارند تا دستکم ۴۰ درصد مردم دنیا را تا پایان سال جاری میلادی در برابر ویروس کرونا واکسینه کنند. 

این هدف در جلسه وزیران بهداشت کشورهای گروه ۲۰ که در تاریخ ۵ و ۶ سپتامبر در شهر رم برگزار شده بود، اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزیر بهداشت سنگاپور در مصاحبه با خبرنگاران گفت، این جلسه با تاکید بر اهمیت مشارکت چندجانبه قوی در مدیریت همه گیری کرونا و پشتیبانی از بهبود جهانی با سازمان جهانی بهداشت که نقش مرکزی و رهبری در این موضوع را به عهده دارد ادامه یافت. 

به علاوه این بیانیه از تاثیرات  این همه گیری در ابعادی وسیع از جمله در سلامت روان و پیشرفت در دستیابی اهداف توسعه و پایداری سازمان ملل متحد که بر چالش های جهانی نظیر فقر، نابرابری، تغییرات اقلیمی، محیط زیست و صلح و عدالت خبر داد. در ادامه، این بیانیه از لزوم ادامه تلاش های مشترک برای جلوگیری بهتر، شناسایی و پاسخ و واکنش به خطرات سلامت جهانی در آینده خبر داد. 

سنگاپور به عنوان کشور مهمان  و به دعوت ایتالیا به عنوان رئیس فعلی گروه ۲۰  در این اجلاس شرکت کرد. 

وزیر بهداشت سنگاپور طی سخنرانی خود در این اجلاس به تجربه کشورهای مختلف و به ویژه سنگاپور  در رویارویی با این همه گیری اشاره کرد. وی در ادامه با اشاره به تسریع واکسیناسیون در کشورش بزرگترین چالش را متقاعد کردن مردم برای واکسینه شدن دانست. او به لزوم وجود سیستم بین المللی درمانی و بهداشتی در پاسخ و واکنش به همه گیری ها در آینده اشاره کرد.  

گروه ۲۰ (G-۲۰) یا گروه بیست اقتصاد بزرگ گروهی متشکل از وزرای اقتصاد (دارایی) و مسوولان بانک‌های مرکزی بیست اقتصاد برتر جهان است. گروه ۲۰ متشکل از قدرتمندترین کشورهای جهان در زمینه اقتصاد است که در مجموع ۸۵ درصد کل اقتصاد جهانی و دو سوم جمعیت جهان را دربردارند.

در تاریخ ۲۶ مارس ۲۰۲۰ سران گروه ۲۰ برای مقابله با ویروس کرونا بیش از ۵ تریلیون دلار به اقتصاد جهانی کمک کردند.

برچسب‌ها ویروس کرونا گروه ۲۰ سنگاپور پروندهٔ خبری همه‌گیری قرن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا گروه ۲۰ سنگاپور ویروس کرونا گروه ۲۰ سنگاپور همه گیری گروه ۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۳۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟